Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

4 години тому, Конструктор сказав:

На соняшник? Жартуєте? В ночі 12-14 в день 20, толку з нього буде не багато:IMHO:

Хай краще вже холодно буде.:IMHO: На довше вистачить моєї гречки.

4 хвилини тому, Bee.P сказав:

Фото діплома скинути  ?.  І членом комісії по виборам з 2004 р. І. В 2010 юля=яник , в Красногоровці був .   Я в базі є.   

Їх розшукує поліція?:rofl:

7 хвилин тому, Bee.P сказав:

Фото діплома скинути  ?.

для чого? Я й так вірю.

7 хвилин тому, Bee.P сказав:

Я в базі є.   

Це капець

Мені пох на той до н бас, там Українців максимум 5% , все решта я бачив хто ,

Підніміть руки хто там був і може зі мною поговорить???????

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

Рівень вашої експертної думки як завжди на висоті:rofl:. У вас коли ще були бджоли, то стояли виключно по дорогах?:rofl:

Високі дерева дають тінь, прохододу, мінімальну трудоємкість на підготовку місця і зручний під'їзд до кожного вулика. На відборі меду якщо працюю порамочно, то рамку ставлю відразу в корпус в причепі - не треба зайвий раз піднімати важкі корпуси. Бджоли не корови, вилетіти з лісу це справа 3 с.

Його вулики стоять між полем і моїм точком, десь за 70 м. Я не вірю в значні економічні втрати від перельотів, але все ж незначне блукання бджіл буде 100% (хоча б при раптовому погіршенню погоди). Як виявилось він знав, що там моя пасіка стоїть перед тим як свої ставити.

Основний меседж у відео не ставити вулики там де вони заважають людям. Це збереже тобі нерви, а комусь, можливо, і життя. 

Ця дорога мабудь не являється головною , а використовується для виробничих потреб при роботі на полі . Перельоту там  не мє і не може бути !При розміщені пасіки під високими деревами  в суцільному масиві при вітряні погоді приводить до вибиття бджіл гіллям дерев.

1 минуту назад, gardener сказал:

Це капець

Який капець ? Я не шифруюся , кожна криса кому цікаво то і засвітилася , Бог є на землі , кожен дувбой ..б , отримає своє. Провірено .:hi:. Життя прожив багато чого бачив і прожив . Хай Бог милує .....

Мабуть він вже коні двінув , але якась криса умикнула його аккаунт і поносе , може і через  ші .  Не має бажання з кимось на фом , спілкуватися , бай :wave:.

2 хвилини тому, Bee.P сказав:

Який капець ?

а яка база?

16 минут назад, gardener сказал:

а яка база?

Донецькі більше  вже про мне знають , чим свої:umora:. Сюр. :umora:. А вони мають ключі :dntknw:.   Я нейтралітет бо знаю яка криса з ким зтравлювала .  Хочу одне щоб норм адекв люд вижив:ak:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...