yu1986ra Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 4 години тому, Конструктор сказав: На соняшник? Жартуєте? В ночі 12-14 в день 20, толку з нього буде не багато Хай краще вже холодно буде. На довше вистачить моєї гречки. 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Фото діплома скинути ?. І членом комісії по виборам з 2004 р. І. В 2010 юля=яник , в Красногоровці був . Я в базі є. Їх розшукує поліція? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Фото діплома скинути ?. для чого? Я й так вірю. 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Я в базі є. Це капець Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад Мені пох на той до н бас, там Українців максимум 5% , все решта я бачив хто , Підніміть руки хто там був і може зі мною поговорить??????? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 59 минут назад Share Опубликовано 59 минут назад 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Рівень вашої експертної думки як завжди на висоті. У вас коли ще були бджоли, то стояли виключно по дорогах? Високі дерева дають тінь, прохододу, мінімальну трудоємкість на підготовку місця і зручний під'їзд до кожного вулика. На відборі меду якщо працюю порамочно, то рамку ставлю відразу в корпус в причепі - не треба зайвий раз піднімати важкі корпуси. Бджоли не корови, вилетіти з лісу це справа 3 с. Його вулики стоять між полем і моїм точком, десь за 70 м. Я не вірю в значні економічні втрати від перельотів, але все ж незначне блукання бджіл буде 100% (хоча б при раптовому погіршенню погоди). Як виявилось він знав, що там моя пасіка стоїть перед тим як свої ставити. Основний меседж у відео не ставити вулики там де вони заважають людям. Це збереже тобі нерви, а комусь, можливо, і життя. Ця дорога мабудь не являється головною , а використовується для виробничих потреб при роботі на полі . Перельоту там не мє і не може бути !При розміщені пасіки під високими деревами в суцільному масиві при вітряні погоді приводить до вибиття бджіл гіллям дерев. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 59 минут назад Share Опубликовано 59 минут назад 1 минуту назад, gardener сказал: Це капець Який капець ? Я не шифруюся , кожна криса кому цікаво то і засвітилася , Бог є на землі , кожен дувбой ..б , отримає своє. Провірено .. Життя прожив багато чого бачив і прожив . Хай Бог милує ..... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 55 минут назад Share Опубликовано 55 минут назад Мабуть він вже коні двінув , але якась криса умикнула його аккаунт і поносе , може і через ші . Не має бажання з кимось на фом , спілкуватися , бай . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 54 минуты назад Share Опубликовано 54 минуты назад 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Який капець ? а яка база? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 минут назад Share Опубликовано 28 минут назад 16 минут назад, gardener сказал: а яка база? Донецькі більше вже про мне знають , чим свої. Сюр. . А вони мають ключі . Я нейтралітет бо знаю яка криса з ким зтравлювала . Хочу одне щоб норм адекв люд вижив Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.