yu1986ra Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 4 години тому, Конструктор сказав: На соняшник? Жартуєте? В ночі 12-14 в день 20, толку з нього буде не багато Хай краще вже холодно буде. На довше вистачить моєї гречки. 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Фото діплома скинути ?. І членом комісії по виборам з 2004 р. І. В 2010 юля=яник , в Красногоровці був . Я в базі є. Їх розшукує поліція? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Фото діплома скинути ?. для чого? Я й так вірю. 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Я в базі є. Це капець Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад Мені пох на той до н бас, там Українців максимум 5% , все решта я бачив хто , Підніміть руки хто там був і може зі мною поговорить??????? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Рівень вашої експертної думки як завжди на висоті. У вас коли ще були бджоли, то стояли виключно по дорогах? Високі дерева дають тінь, прохододу, мінімальну трудоємкість на підготовку місця і зручний під'їзд до кожного вулика. На відборі меду якщо працюю порамочно, то рамку ставлю відразу в корпус в причепі - не треба зайвий раз піднімати важкі корпуси. Бджоли не корови, вилетіти з лісу це справа 3 с. Його вулики стоять між полем і моїм точком, десь за 70 м. Я не вірю в значні економічні втрати від перельотів, але все ж незначне блукання бджіл буде 100% (хоча б при раптовому погіршенню погоди). Як виявилось він знав, що там моя пасіка стоїть перед тим як свої ставити. Основний меседж у відео не ставити вулики там де вони заважають людям. Це збереже тобі нерви, а комусь, можливо, і життя. Ця дорога мабудь не являється головною , а використовується для виробничих потреб при роботі на полі . Перельоту там не мє і не може бути !При розміщені пасіки під високими деревами в суцільному масиві при вітряні погоді приводить до вибиття бджіл гіллям дерев. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 час назад Share Опубликовано 1 час назад 1 минуту назад, gardener сказал: Це капець Який капець ? Я не шифруюся , кожна криса кому цікаво то і засвітилася , Бог є на землі , кожен дувбой ..б , отримає своє. Провірено .. Життя прожив багато чого бачив і прожив . Хай Бог милує ..... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 56 минут назад Share Опубликовано 56 минут назад Мабуть він вже коні двінув , але якась криса умикнула його аккаунт і поносе , може і через ші . Не має бажання з кимось на фом , спілкуватися , бай . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 56 минут назад Share Опубликовано 56 минут назад 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Який капець ? а яка база? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 30 минут назад Share Опубликовано 30 минут назад 16 минут назад, gardener сказал: а яка база? Донецькі більше вже про мне знають , чим свої. Сюр. . А вони мають ключі . Я нейтралітет бо знаю яка криса з ким зтравлювала . Хочу одне щоб норм адекв люд вижив Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.