yu1986ra Опубликовано 14 часов назад Share Опубликовано 14 часов назад 9 годин тому, arki сказав: можливо помісь поліської популяції. в мене в товариша були то на відкачку так одягався в спеку що як почав перераховувати що на ньому було одягнено то тільки від росповіді мене в піт кинуло... Це просто ''дикі'' бджоли. Матка чорна, здорова, довга Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 часов назад Share Опубликовано 13 часов назад 58 хвилин тому, yu1986ra сказав: Це просто ''дикі'' бджоли. Матка чорна, здорова, довга Вас теж в піт кидає? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 часов назад Share Опубликовано 11 часов назад 1 година тому, gardener сказав: Вас теж в піт кидає? Ні, вже відлягло. Пальці спухли. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад Найшов сонях , цвіте , але 6 км до нього. Бджоли злі шо капець , трохи дали прочуханки , нівіть ф0.. Шось не то пальто 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 часов назад Share Опубликовано 8 часов назад 42 хвилини тому, Bee.P сказав: Найшов сонях , цвіте , але 6 км до нього. Бджоли злі шо капець , трохи дали прочуханки , нівіть ф0.. Шось не то пальто Бачу треба тій перговій лінії жало підпиляти 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 32 минуты назад, yu1986ra сказал: Бачу треба тій перговій лінії жало підпиляти Ага . Он ідіть...., покажіть як тра . Яж нічого не робив , тіко хотів глянуть гніздову рамку на якість засіву , але походу тіко дурень лізе в гніздо в голодний період. Насипали добре , більше 25 шт це з різних , там 5 там 7 , в ноги в руки в живіт і навіть між глаз , в лоб. Короче я на погріб , за лєкарством від опухолі . Та це капєц 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад Пергова лінія спокойніша , то монтікола з характером , але то норм що охраняють норм гніздо в голодний період. . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 2 минуты назад, Bee.P сказал: Короче я на погріб , за лєкарством від опухолі Ви тільки лікарство великими стаканами не піть бо буде Вам.... як колись мій покійний дід, стопарів не признавав, казав ними тільки корвалол пити сердечним.... Оньо того давай, здорового.... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 2 минуты назад, arki сказал: Ви тільки лікарство великими стаканами не піть бо буде Вам.... як колись мій покійний дід, стопарів не признавав, казав ними тільки корвалол пити сердечним.... Оньо того давай, здорового.... Та я тіко укуси помазать , і всьо . Дві три каплі на укус . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад В нас зранку летять на гречку, якісь краплі приносять а вдень взятку нуль. виставив нуклеусні рамки щоб наприск вичистили то за пів-години вже вкриті були бджолами Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 18 хвилин тому, Bee.P сказав: Ага . Он ідіть...., покажіть як тра . Яж нічого не робив , тіко хотів глянуть гніздову рамку на якість засіву , але походу тіко дурень лізе в гніздо в голодний період. Насипали добре , більше 25 шт це з різних , там 5 там 7 , в ноги в руки в живіт і навіть між глаз , в лоб. Короче я на погріб , за лєкарством від опухолі . Та це капєц Коли лютує сказ, то з тваринами краще не працювати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 часов назад Share Опубликовано 7 часов назад 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Коли лютує сказ, то з тваринами краще не працювати Я ще як лох поперся в шортіках на пасіку . Тож букфаст бл .... Мдаааа. давно я так не вигрібав . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 16 хвилин тому, Bee.P сказав: Я ще як лох поперся в шортіках на пасіку . Тож букфаст бл .... Мдаааа. давно я так не вигрібав . Певно швидко втікали. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 35 минут назад, Bee.P сказал: Пергова лінія спокойніша , то монтікола з характером , але то норм що охраняють норм гніздо в голодний період. . Це мені шось вже неподобається 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад Хімло і голод їм кришу добре рве . Статегія міняється , соняха мізер , поки є три поля ріпаку треба або грати в тетріс або до Конструктора по шайтан млинці . Короче тут хочеш не хочеш а середнякам які вийдуть із зими треба буде дать допінга . Ашо робить ... . Сильнішим шайтан млинець весною не дам !! Бо не маю драбини , тому дам середнякам щоб побачить різницю . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 1 хвилину тому, Женя Ц. сказав: Це мені шось вже неподобається Чому, не вмієте швидко бігати? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 1 минуту назад, Женя Ц. сказал: Це мені шось вже неподобається Шо за паніка дєтска .. Хіба то погано коли в голод бджола норм гніздо охраняє ???? . Коли сильно спокойні то тоже не добре , то вже не вулик а проходний двор .... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 2 минуты назад, Конструктор сказал: Чому, не вмієте швидко бігати? Тренуюсь,зараз такі часи шо тільки ноги тебе спасуть) 3 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 7 минут назад, Конструктор сказал: Певно швидко втікали. Нє . Там нема куди тікать , крайні дві сиділи в засаді , чекали коли я маску зніму , . Хитрі ска.... Одна в лоб , друга під мишку , короче кайф ... Только что, Женя Ц. сказал: Тренуюсь,зараз такі часи шо тільки ноги тебе спасуть) Ред бул надає крила (алеценеточно) 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад Я тако дивлюся що якщо возьму хочаб по магазину соняху , з мої двічі бомблених повзучкою то буде норм . Ну не має вже тих посівів соняха , немає , і не буде , а як воно має буть коли після цього хімла глянув в другий магазин а там ... 30%обсидка це з сильних , у відводків весняних які були збірнні з виховалок така сама сила . Кормів лишав до соняха їм жирно сімям , тому знов бачу що відводки мають шанс , а саме через те що матка насіяла , силять і гріють а не швеньдяють по суріпці і отриммують в .... Поки такі думки ... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 36 хвилин тому, Женя Ц. сказав: Це мені шось вже неподобається Бакхфаст не долар щоб всім подобатись Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Я тако дивлюся що якщо возьму хочаб по магазину соняху , з мої двічі бомблених повзучкою то буде норм . Ну не має вже тих посівів соняха , немає , і не буде , а як воно має буть коли після цього хімла глянув в другий магазин а там ... 30%обсидка це з сильних , у відводків весняних які були збірнні з виховалок така сама сила . Кормів лишав до соняха їм жирно сімям , тому знов бачу що відводки мають шанс , а саме через те що матка насіяла , силять і гріють а не швеньдяють по суріпці і отриммують в .... Поки такі думки ... Оптимістично каннєшно! Часом не дивились погоду, яка буде з неділі? В мене щось не дуже тепло, хоч би годувати не прийшлось. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 3 хвилини тому, Конструктор сказав: Оптимістично каннєшно! Часом не дивились погоду, яка буде з неділі? В мене щось не дуже тепло, хоч би годувати не прийшлось. Нормальна погода. А що ви хотіли? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад Тільки що, yu1986ra сказав: Нормальна погода. А що ви хотіли? На соняшник? Жартуєте? В ночі 12-14 в день 20, толку з нього буде не багато 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 часов назад Share Опубликовано 6 часов назад 4 минуты назад, Конструктор сказал: Оптимістично каннєшно! Часом не дивились погоду, яка буде з неділі? В мене щось не дуже тепло, хоч би годувати не прийшлось. Ніби доросла людина , а ще в прогноз погоди вірите 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.