gardener Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля Я вчора теж знайшов одну квітку 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля В мене на гречаному +0,2кг за пару днів, а душок стоїть ніби по 5 носять. Значну частину поля заперло ріпкою, то хоч якась є робота бджолам. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля Перша частина відновлювальних відводків в звязку з тим що матка настрочила норм і вони сиділи в хаті і гріли яйця то вони не хапнули першу повзучку , друга частина також , але іди вгадай хто хапне а хто нє. Походу роблячи відновлювальні , то бачу що в нуль по загальній кількості , а по факту є мінус . Мені вже чисто принципіально цікаво коли вкалашматять пасіку в нуль ..... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 12 минут назад, yu1986ra сказал: мене на гречаному +0,2кг за пару днів Таке вже і не гріх качнуть. 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 19 хвилин тому, Bee.P сказав: Мені вже чисто принципіально цікаво коли вкалашматять пасіку в нуль ..... А Ви не замітили, шо все почалося після того як Ви в Малі Взятки переїхали? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 8 часов назад, arki сказал: Що з сайтом було що не відкривався? Форум живий . Якосьо недавно бачив з ранку більше тисячі гостів на сайті , нас читають добре , просто багато не зареестрованих з різних країн . Тут поки можна писати правду , а не маячню блогерську . І є тут трохи адекватних і ну і полуадекватних людей. Але живе спілкування а не гра в одні самолюбіві ворота ( асаміопасніворотазбігбубс). 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 27 минут назад, gardener сказал: А Ви не замітили, шо все почалося після того як Ви в Малі Взятки переїхали? Ну то порадьте як то місце має сі звать ... Бо вже те село звуть ВеликіПройоби. І МаткоНеоблітенці . НадіюсьНамединці??? ВеликіНаівноЛохинці? Трошкимедівці? Щеєтрошкибджолівці?? МаліДурдомівці??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля Ну Ви й наїздилися 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 4 минуты назад, gardener сказал: Ну Ви й наїздилися Було дєло. То буде с.ВеликоПриносинці, чи ВагоЗашкалинці , ВуликоТріщатинці, ТазікоТісненці бо Невміщатинці 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 1 годину тому, Bee.P сказав: Перша частина відновлювальних відводків в звязку з тим що матка настрочила норм і вони сиділи в хаті і гріли яйця то вони не хапнули першу повзучку , друга частина також , але іди вгадай хто хапне а хто нє. Походу роблячи відновлювальні , то бачу що в нуль по загальній кількості , а по факту є мінус . Мені вже чисто принципіально цікаво коли вкалашматять пасіку в нуль ..... Ну хіба вже в вас сірники не продають чи арматура закінчилась? Хто чекає, той дочекається. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 3 часа назад, gardener сказал: Ну Ви й наїздилися Яще довго буду нам узгоджувати назву , .. нє то пайнятно , хай Ьог милує.... Устроїли тут бурократію!!! Дєнєг не дам , я жмот. (Але культурнийвсьодлясімї). 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 7 годин тому, Bee.P сказав: МаліДурдомівці??? Ото сюди їдьте, поки Великими не стали. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 44 минуты назад, gardener сказал: Ото сюди їдьте, поки Великими не стали. В'з У Великі Біполярівці , або Анжелікопопутинці 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля На пасіці тихий час... поставив за щит відводкам рамки з торішнім медом, то трохи погаласували... А так - ніхто нікуди ні по шо... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 59 хвилин тому, ромео сказав: На пасіці тихий час... поставив за щит відводкам рамки з торішнім медом, то трохи погаласували... А так - ніхто нікуди ні по шо... Електронні ваги показують +1,5 кг за сьогодні, незважаючи на не зовсім погоду сприятливу. Ранній поступово оборотів набирає 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля Це в усіх щурки в цьому році мало чи це здається мені? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 1 година тому, ромео сказав: поставив за щит відводкам рамки з торішнім медом, Я думав шо я запасливий, але Ви мене переплюнули майже на місяць 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 20 хвилин тому, gardener сказав: Я думав шо я запасливий, але Ви мене переплюнули майже на місяць Та ше чуть є 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 18 хвилин тому, ромео сказав: Та ше чуть є Раптом соняшник не дасть, треба ж до зими буде готовити... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 27 хвилин тому, ромео сказав: Раптом соняшник не дасть, треба ж до зими буде готовити... 1 година тому, gardener сказав: Ви мене переплюнули на цілих три місяці 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 1 година тому, gardener сказав: на цілих три місяці Цього року міль розвивається значно повільніше. До цієї пори рамки в старій хаті ше майже не зачеплені. По ті роки вже на початку червня всі рамки були вражені 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля хтось користується акумуляторною косою(тримером) для косіння трави на пасіцці? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 18 хвилин тому, arki сказав: хтось користується акумуляторною косою(тримером) для косіння трави на пасіцці? Сусідка в мене таку має. То каже шо треба дуже часто косити. поки трава ше маленька 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июля Share Опубликовано 6 июля 49 хвилин тому, gardener сказав: То каже шо треба дуже часто косити. А на пасіці то ше й бистро 2 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Дикий степ Опубликовано 7 июля Share Опубликовано 7 июля 7 часов назад, gardener сказал: Сусідка в мене таку має. То каже шо треба дуже часто косити. поки трава ше маленька Маю дві такі. Ними косити не тільки часто потрібно, але й набагато довше. А реакція бджіл однакова, як з бензиновою. Десь викосити точково, наприклад біля напувалок, то тут плюс. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.