gardener Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 1 годину тому, Bee.P сказав: То яка причина запарки ????? Вентиляції не було Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 5 минут назад, gardener сказал: Вентиляції не було Та не може такого буть. Певне хопта з низу заглушила ту сітку . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 6 годин тому, Bee.P сказав: То яка причина запарки ????? Шашликом вдавились. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая Пакети на Прокоповича по 100 баксів , і всі продані були , а я ж писав . А дехто не вірив мені що така ціна буде . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 1 година тому, Bee.P сказав: Пакети на Прокоповича по 100 баксів , і всі продані були , а я ж писав . А дехто не вірив мені що така ціна буде . Ви продавали чи купляли? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 13 хвилин тому, gardener сказав: Ви продавали чи купляли? Радів за людей 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 14 минут назад, gardener сказал: Ви продавали чи купляли? Мріяв 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая Скоро будуть поштучно кожну бджолу в пакеті перераховувать з такими цінами , і матку важити і і пачпорт полюбе 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 мая Share Опубликовано 15 мая 11 годин тому, Oleksandr K. сказав: дивлюсь без звуку - перше враження, бур'ян заглушив льотки і бджоли не змогли вилетіти. Пасіка має бути обкошена і вулики на висоті 30 см, це десь в якихось стандартах читав, давно. Але ж зараз промишлєнні стандарти основані на європіддонах і ніхто не задумується чому так. Діди придумали, скучно дідам В 24-у на гречці частина вуликів стояла при землі на жердях. Пройшли дощі і трава так поперла, що до кінця бджоли ледь в верхній льоток пробирались. Нижній теж стерегли, але тудою ніхто не літав. От краще рішення проти трави біля льотків. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 9 часов назад, yu1986ra сказал: От краще рішення проти трави біля льотків. Камінці на кришах ? . Також маю , не помагає ніфіга . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Камінці на кришах ? . Також маю , не помагає ніфіга . Допомагає, треба ж нормальний камінь вибирати. Без них ті дахи літали б як фанера над Парижем. З каменем 2-3 за сезон може здути. Камінь в мене тільки на корпусному точку. На лежаковому ще ні разу не було щоб щось там здуло - корчі і огорожа гасять пориви вітру. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 9 минут назад, yu1986ra сказал: Без них ті дахи літали б як фанера над Парижем Я про те що вони не допомагають !!!! для 10 часов назад, yu1986ra сказал: проти трави біля льотків 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 31 хвилину тому, Bee.P сказав: Я про те що вони не допомагають !!!! для Для трави є шифер. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 15 минут назад, yu1986ra сказал: Для трави є шифер. Мені тоді треба мінімум 50 листків , отой заборчик ваш часом не з шифера ?? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 31 хвилину тому, Bee.P сказав: Мені тоді треба мінімум 50 листків , отой заборчик ваш часом не з шифера ?? Скосити дешевше буде 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая запустив воскотопку в роботу Поставив поки вирізки з десяти рамок. Подивлюсь скільки в лоток влізе А ця ше за царя Панька зроблена 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 59 хвилин тому, Bee.P сказав: Мені тоді треба мінімум 50 листків , отой заборчик ваш часом не з шифера ?? Там так надійно прикручено, що не відірву 28 хвилин тому, gardener сказав: Скосити дешевше буде Так то ж ще косяру платити треба 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 9 хвилин тому, yu1986ra сказав: Так то ж ще косяру платити треба Самі не пробували? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 11 хвилин тому, gardener сказав: запустив воскотопку в роботу Поставив поки вирізки з десяти рамок. Подивлюсь скільки в лоток влізе А ця ше за царя Панька зроблена Як новенька. В старій бляха з оцинковки? Після обкатки порівняйте: чи є різниця в кольорі воску і чи дає якийсь ефект сітка (може треба дрібнішу)? Я собі задумуюсь зробити другу (якщо під руку попаде широке скло) глибоку, таку щоб хоч рутівську рамку можна було повісити. Тоді можна буде 15 рам закинути і забути на 2-3 дні. 3 хвилини тому, gardener сказав: Самі не пробували? Ні. Я дуже дорого беру. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая Дивився на ріпакове поле. Бджола гуде. Збирають нектар. Але з обніжкою майже нема. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая Бджоли у вулику сильно поменшало... Підмору нема. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 12 хвилин тому, ромео сказав: Бджоли у вулику сильно поменшало... Підмору нема. Витравили? А в ріпаку мертві є? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 3 години тому, yu1986ra сказав: Витравили? А в ріпаку мертві є? Не знаю... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая 12 годин тому, yu1986ra сказав: Як новенька. В старій бляха з оцинковки? Після обкатки порівняйте: чи є різниця в кольорі воску і чи дає якийсь ефект сітка (може треба дрібнішу)? Я собі задумуюсь зробити другу (якщо під руку попаде широке скло) глибоку, таку щоб хоч рутівську рамку можна було повісити. Тоді можна буде 15 рам закинути і забути на 2-3 дні. В старій з оцинковки. Колір рівняти не вийде, бо там трохи не однаковий віск. В натурі з оцинковки світліший. бо там не було самих сотів. а так - дрібнота. Теж думав за таку шоби рамки ставити, але то більше мороки. Сітку треба знімати поки тепла. Бо вечером вже не міг віддерти ні мерву від сітки, ні сітку від лотка. 7 годин тому, ромео сказав: Дивився на ріпакове поле. не довго йому залишилося Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 16 мая Share Опубликовано 16 мая Ну... з почином... Сьогодні викачав перший медок. Всього два відра, але тільки два вулика на відкачку було. Ще двом сьогодні поставив магазини - набрали необхідну силу. Цілий день сильний втер - але носять щось дуже гарно. Ріпака не має... принаймні в зоні видимості не помічав. Багато бджіл з темночервоною обножкою, але каштанів в нас в лісі теж ніби не має Земля дуже суха - в мене вже діти запарились дерева поливати... дощу треба... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.