gardener Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 1 хвилину тому, Ворон сказав: Все є. Так зрання? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая Головне, що перги багато і ройового стану нема. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая Ото ріпаку вальнуть 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая Дальній " щасливий " точок , ну короче мінус 25-30% бджоли на вулик . Така сітуйовіна . Мав розширать вощиною , деяким вже магазини ставити , а тут таке .... 1 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая И шо то таке? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дедмазай Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 5 часов назад, Олексій Кременчук сказал: Головне, що перги багато і ройового стану нема. 5 часов назад, Олексій Кременчук сказал: Головне, що перги багато і ройового стану нема. Про який ройовий мова . Слабкі . Ті не вжаті . Ті слабкі . Коли плотніше , краще тепло тримати , менший росхід кормів . Вощина зарано . Взятку не було і немає . Не робіть весною таке розширене гніздо . Там де 9 рам на відео , максимум 7 стояти повинно . Краще 6 . В них росплод розірваний вощиною . Ай яй яй . Розривати можна коли взяток , тепло , і 7 рамок росплоду . І не може бути ройового , поки не буде 7...8 рам росплоду і бджоли на 3 пальці вісіти з низу . Вони слабкі . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая Моя вина також є , дуже довго надіявся що ситуація на " щасливому" точку зміниться на краще , нажаль ні.. Знайшов нове місце для точка , треба рятувати те що залишилось . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая Сьогодні врешті +15* на точку, зробили потужний обльот. Відразу -0,35 кг на вагах 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 29 хвилин тому, Oleksandr K. сказав: Сьогодні врешті +15* на точку, зробили потужний обльот. Відразу -0,35 кг на вагах Так бджоли на обльоті 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 11 годин тому, Ворон сказав: Все є. Що ви їм поробили? Мої домашні бакхфасти кожен 3-4-й тільки яйця в миски положили. Нічого з ними не робив. Думав робити відводки, але ще рано. Половина лежаків вже повні. Заставна їх не обмежує зовсім. Сьогодні бракував те що за заставною і добивав до повного (3-5 рам) вощиною. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 14 часов назад, yu1986ra сказал: В гнізді мед розплоду заважає, от вони його і випихають У мене степова вони нікуди нічого не випихують... це нектар з рамок тече... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 6 годин тому, Bee.P сказав: а тут таке .... Сад кропили? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 14 годин тому, yu1986ra сказав: В гнізді мед розплоду заважає, от вони його і випихають Я сьогодні підсилював слабачка, в сильній сімї взяв рамку з печаткою на виході - як труснув бджіл, так і полялось.. Свіжий нектар, потім ще кілька смей оглянув - в гнізді свіжий нектар. Найсильніша сім'я магазин занесла повнівністю і почала печатати, поставив другий магазин.... Сам в шоці... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 4 години тому, Oleksandr K. сказав: зробили потужний обльот. Відразу -0,35 кг на вагах непогано так просрались 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 7 минут назад, gardener сказал: Сад кропили? Немає там садів , поля з поганою землею , суглинок , там що не посади то толку нуль , то він ( нов,ферм) вирішив на хімлу з економити , а старі ферм соняха вже несіють , там біля траси акація , але і блище до траси хтось впихнув 200 сімей , коли мої принесли акацію десь 23рік то я зрозумів що ті 200сімей поклали в нуль , бо моїм до ак . десь 2 км 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая А шо ж той нов.ферм робив тепер? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 5 годин тому, Bee.P сказав: Моя вина також є , дуже довго надіявся що ситуація на " щасливому" точку зміниться на краще , нажаль ні.. Знайшов нове місце для точка , треба рятувати те що залишилось . Якщо нема вагомих причин для змін, то ''ситуація'' сама по собі не зміниться. То на ріпаку так? 4 години тому, gardener сказав: Так бджоли на обльоті Ні, то багато сруть Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая Там село що колись ліс був , ще за цяря гороха , там і з пилком велика проблема і розвиток весною тяжко тупий , там вже нема про що говорити , сохях був , але за 2 км , але і там хтось вліпив 200-300 сімей . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 1 година тому, Олександр К сказав: У мене степова вони нікуди нічого не випихують... це нектар з рамок тече... Всі вони випихають мед, якщо він їм заважає. Якщо тече, то видно не так вже й холодно. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 2 хвилини тому, yu1986ra сказав: Ні, то багато сруть Добре хоч не в вулику 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 1 минуту назад, yu1986ra сказал: То на ріпаку так Певне кукурузу садили . Ріпак через 2 км і тільки ледь видно де ни де жовте , получили всі , навіть калічі на 3 рамки , 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 10 минут назад, yu1986ra сказал: Всі вони випихають мед, якщо він їм заважає. Якщо тече, то видно не так вже й холодно. Та коли як зранку -2 а в день може бути і +17 .... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая Я не люблю скиглення , не подобається то пасіку перевіз на новий точок тий ділов , . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 10 хвилин тому, Bee.P сказав: то пасіку перевіз вже? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 2 мая Share Опубликовано 2 мая 3 часа назад, yu1986ra сказал: Що ви їм поробили? Мої домашні бакхфасти кожен 3-4-й тільки яйця в миски положили. Нічого з ними не робив. Думав робити відводки, але ще рано. Половина лежаків вже повні. Заставна їх не обмежує зовсім. Сьогодні бракував те що за заставною і добивав до повного (3-5 рам) вощиною. Буде у вас стандартна схема , - ало вам ще неплодок треба ? - та ні, мої вже пороїлися 12 травня . 1 минуту назад, gardener сказал: вже? Ще ні , Хочите помогти грузити ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.