AVA Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 3 минуты назад, Bee.P сказал: Хіба не зрозуміло що там кліщ жирує ????????? , а тут петрушку трусять про якесь бджолине гівно . Ну трохи не так , там обробітку була в два рази більша чим у мене Возможно спалили бджолу Та пофіг все У мене всі живі бджоли , підмору більше , , бо нелітали зимою Ну 70% перебор Тепер, що я зробив що всі вижили, я реально не знаю Що я робив не так , хотя так і і що потрібно зробити, щоб не перейшло до мене 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля Только что, AVA сказал: , там обробітку була в два рази більша чим у мене Препарат гівно , хоч 100 раз обробляйте толку нуль 1 минуту назад, AVA сказал: У мене всі живі бджоли , підмору більше , , бо нелітали зимою Так і в мене не літали , підмору пів стакана 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 12 годин тому, Пахомич сказав: Сьогодні пару бджіл однієї сімейки дививсь на нозематоз , то капец, Важко уявити , що твориться в Україні по нозематозу. У Вас жеш там є якийсь унікальний власнорозроблений препарат 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 1 година тому, Bee.P сказав: Хіба не зрозуміло що там кліщ жирує ????????? , а тут петрушку трусять про якесь бджолине гівно . Та який там кліщ після зими? Якби сім'ї танули від кліща, то його не побачити на бджолах було б не можливо. 57 хвилин тому, AVA сказав: Ну трохи не так , там обробітку була в два рази більша чим у мене Возможно спалили бджолу Та пофіг все У мене всі живі бджоли , підмору більше , , бо нелітали зимою Ну 70% перебор Тепер, що я зробив що всі вижили, я реально не знаю Що я робив не так , хотя так і і що потрібно зробити, щоб не перейшло до мене Запросіть батюшку нехай освятить пасіку Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 43 хвилини тому, gardener сказав: У Вас жеш там є якийсь унікальний власнорозроблений препарат Так то ж мощного трутня кормити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 5 минут назад, yu1986ra сказал: його не побачити на бджолах було б не можливо. Шо він там бачить без окулярів ??? Хто там його видивляється ?? Навіть Аклахомич його в мікроскопі ледь бачить . Все залежить від кількості кліща , хтось до нового року не дотяне , а хтось буде постійно до весни сипатися і обісреться коли буде жмень бджіл. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 12 часов назад, yu1986ra сказал: Розкажіть краще як будете лікувати нозематоз? Такого не зроблю і навіть не думаю це зробити. Ваші бджоли мені до одного місця, просто попередив нормальних пасічників ,щоб були обережні при розширенні і формуванні відводків. В покупців пакетів також є шанс нарватись на нозематоз, а це гроші викинуті на вітер. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 1 час назад, Bee.P сказал: Препарат гівно , хоч 100 раз обробляйте толку нуль Так і в мене не літали , підмору пів стакана 1 час назад, Bee.P сказал: Препарат гівно , хоч 100 раз обробляйте толку нуль Так і в мене не літали , підмору пів стакана Ну середня її також у мене нормальна Ну напрягає у других пасічників рядом І це не простих 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 9 минут назад, Пахомич сказал: Такого не зроблю і навіть не думаю це зробити. Ваші бджоли мені до одного місця, просто попередив нормальних пасічників ,щоб були обережні при розширенні і формуванні відводків. В покупців пакетів також є шанс нарватись на нозематоз, а це і гроші викинуті на вітер на вітер. Блін Ну вже кажіть що робити , якщо не йод Я тоже вумний на рахунку технології Ну і ескажу Якось не чесно Якщо почали обижатися 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 2 години тому, Пахомич сказав: Такого не зроблю і навіть не думаю це зробити. Ваші бджоли мені до одного місця, просто попередив нормальних пасічників ,щоб були обережні при розширенні і формуванні відводків. В покупців пакетів також є шанс нарватись на нозематоз, а це гроші викинуті на вітер. Мої бджоли лікувати не треба. Ви скажіть, що з своїми засранцями робити будете? Ви ж нещодавно казали, що на форумі всі тупі і нема з ким поговорити. Хіба ж за тиждень тут ''нормальні'' з'явились, що потребують вашого попередження? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 34 минуты назад, yu1986ra сказал: Поточний рівень розвитку Пахомича дозволяє тільки чавити хворих бджіл мікроскопом. Толкового він не може нічого з себе видавити. Даю толкову інформацію - бджоли поражені ноземою не лікуються . Такі бджоли мають скороченний період життя, тому такі сімї слабо нарощують силу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 32 минуты назад, Пахомич сказал: Даю толкову інформацію - бджоли поражені ноземою не лікуються . Такі бджоли мають скороченний період життя, тому такі сімї слабо нарощують силу. І що все Вони пакети купляють Мені що робити 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 25 минут назад, AVA сказал: І що все Вони пакети купляють Мені що робити Лапшу з вух знімати . і не забивати голову дурними думками . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 1 година тому, Пахомич сказав: Даю толкову інформацію - бджоли поражені ноземою не лікуються . Такі бджоли мають скороченний період життя, тому такі сімї слабо нарощують силу. Це вже, мабудь, всім відомо. Думав й вас є якісь спеціально таємні мікстурки-примочки. То що робити будете з тим знанням з крайньої рамки? 32 хвилини тому, AVA сказав: І що все Вони пакети купляють Мені що робити Молитись 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 2 минуты назад, Bee.P сказал: Лапшу з вух знімати . і не забивати голову дурними думками . Ну пакети мені не потрібніі А на рахунок бджіл Ще ніколи пакетів не бачив живих 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 2 минуты назад, AVA сказал: Ще ніколи пакетів не бачив живих Якщо будете з цим прохвесором мати діло то скоро побачите , він своїх тричі в нуль вгробив , і до цих пір не може зрозуміти чого , все в гівні причину шукає . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 38 хвилин тому, AVA сказав: Ще ніколи пакетів не бачив живих Шо всьо неживі привозили? 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 7 часов назад, gardener сказал: У Вас жеш там є якийсь унікальний власнорозроблений препарат Звичайно є. сЬогодні обробив . Нозема то гадина довгограюча, щоб її позбутись потрібно не менше місяця гратись. Хвора відходить , а молодим допомогти не заразитись. Раній старт, нестача пилку , холода, спішка в розширені все це допомагає прогресувати ноземі. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 11 хвилин тому, Пахомич сказав: Звичайно є. сЬогодні обробив . Нозема то гадина довгограюча, щоб її позбутись потрібно не менше місяця гратись. Хвора відходить , а молодим допомогти не заразитись. Раній старт, нестача пилку , холода, спішка в розширені все це допомагає прогресувати ноземі. А для чого Ви спішили розширяти? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 1 час назад, gardener сказал: А для чого Ви спішили розширяти? Хто говорив що я розширював? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля Збираюсь завтра на корпусний точок. Виробив пачку вощини, бо ж сотів на рут нема. Гуляв з собакою біля точка. Глянув кілька через плівку. Їм та вощина зараз до лампочки, за заставною бігають, але наростів нема. Бачу буде просто символічне ''розширення'' - аби харч перевірити. За останні 10 прохолодних дні контрольний мінуснув на 2,2 кг. Сьогодні масово зацвіли вишні - з таким вітром вони пролітають як фанера над Парижем. Може після холодів хоч яблуні щось плюснуть, бо далі корпусний доведеться кормити. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
А.Е. Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 4 минуты назад, yu1986ra сказал: . Може після холодів хоч яблуні щось плюснуть, бо далі корпусний доведеться кормити. Я знав що ви це колись напишете Юрію.Ото вам і зимівля в одному корпусі рута і рамки з медом нікуди дівати і так.А як уявити там де умови погодні ще гірші?.Бажаю вам успіхів,але не зрозуміло все ж таки звідке таке бажання по всьому сперечатись?Нас всіх учить життя та все одно любимо ми на граблі наступати.Та й Пахомич колись попереджав що зимівля не закінчуються в березні.Теж багато хто не повірив.Я думаю хто уважний той таки зрозумів що так і є.Успіхів 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 20 хвилин тому, А.Е. сказав: Я знав що ви це колись напишете Юрію.Ото вам і зимівля в одному корпусі рута і рамки з медом нікуди дівати і так.А як уявити там де умови погодні ще гірші?.Бажаю вам успіхів,але не зрозуміло все ж таки звідке таке бажання по всьому сперечатись?Нас всіх учить життя та все одно любимо ми на граблі наступати.Та й Пахомич колись попереджав що зимівля не закінчуються в березні.Теж багато хто не повірив.Я думаю хто уважний той таки зрозумів що так і є.Успіхів Підходити до столу треба з пустим шлунком, бо інакше будем продавати минулорічний соняшник чи гречку як свіжі садки або вербові. Запас ще є і в вулику, і поза ним. Взяток має початись 15-25 травня. Якщо знов сильно запізниться, то кормити доведеться і лежаки. Яка різниця скільки корпусів чи рамок йде в зиму. Головне скільки в них кг. Он Назар канадський двох корпусних ще по снігу годує сиропом і проблеми в тому не бачить. В Пахомича зимівля і літом не закінчиться 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 23 минуты назад, yu1986ra сказал: В Пахомича зимівля і літом не закінчиться От тут я з вами 100%згідний. Думаючий пасічник ще літом готовиться до зимівлі. Кінець липня початок серпня це головний період, коли бджоли вимагають допомоги. Тоді основний постачальник пилку є соняшник. На соняшнику бджола яка іде на зиму не може зробити повний запас жирового тіла в результаті погана зимівля. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 24 апреля Share Опубликовано 24 апреля 13 хвилин тому, Пахомич сказав: От тут я з вами 100%згідний. Думаючий пасічник ще літом готовиться до зимівлі. Кінець липня початок серпня це головний період, коли бджоли вимагають допомоги. Тоді основний постачальник пилку є соняшник. На соняшнику бджола яка іде на зиму не може зробити повний запас жирового тіла в результаті погана зимівля. Скільки не дивився відео людей, які тільки з соняшника живуть, але бачу, що тільки в думаючого пасічника погано зимують на ньому. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.