Йося Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 3 часа назад, Пахомич сказал: Щавельна є отрутою 2-го класу токсичності , вона негативно діє на розплід , щавельна з металами утворює солі не розчині в воді. В тілі бджоли є багато металоферментів, також багато мікроелементів необхідних для проведення біохімічних процесів. Буду дистильовану воду використовуватияк що рімняти флуметрин і тау по дії на.......то щвелька мабуть дитина проти них.Отой тау ще і у воскові кочує,ну це п.....ь треба мабуть і за свою вощину думати все за срано .Так що щавелька не такий і поганий варіант. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 година тому, Пахомич сказав: Плідна і непліддна то так ,як банан і Палець. Яка у Вас різностороння обізнаність. Від озонових дир до банану з пальцем 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 години тому, Bee.P сказав: Якщо сильно попросите то вибере самих дрібних непл то навіть і по 80 віддасть. Головне ж подешевше !!! То ж в профі все по Рутнеру, там всі великі і однакові. Якщо серйозно, то на неплідку не треба нук, не треба додаткові бджоли в нього, не треба підгодовувати той нук, не треба час на обліт з можливими ризиками і ще багато чого не треба. Вже в кожного більш менш серйозного маткаря є інкубатор. Прививочна рамка перебуває в сім'ї з частковим осиротінням 7-10 днів. От кожні 10 днів така сім'я видає по 10 маточників і її в будь який момент за потреби не важко переключити в медозбір. 3 цикла по 10 маточників виховає будь яка сім'я. 30 маточників по ціні приблизно буде = як додаткові 30 кг меду. Якби був попит, то більшість матководів були б щасливі виготовити по 30 неплідок з вулика Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 години тому, Bee.P сказав: Ага і до обіду відбудують всі НПЗ Зараз основна проблема більш психологічна - блокування Ормузької протоки. Але і НПЗ відбудують доволі швидко, бо бабло часом робить дива. А велике бабло має необмежений запас мани для здійснення найдивовижніших чудес 2 години тому, Конструктор сказав: В нас обично швидко зростає ціна, скидати за звичай не спішать. Так, дороге пальне ми маєм вибрати до останньої краплі. + Війни в тому, що в нас нема великих запасів. По 50 соляра вже не буде ніколи, а 70 це цілком можлива ціна за місяць-другий 2 години тому, Пахомич сказав: як банан і Палець. Вам що більше до душі? 1 годину тому, ромео сказав: Це якось стосується аграріїв? На холдингах це працює? В нас довести шкоду складно і дорого. На пасічниках це також застосовуватись не буде. 1 годину тому, Bee.P сказав: Тепер про різницю і логіку . Купив Степан пальоний китай полоски обробив бджіл ті і писипалися , на тому все , постраждали бджоли і фінанси Степана . Купив фермер пальоний китай пшикалку обробив поля ,вбив бджіл , грунт, воду в ставках , і інших тварин і пів села " оздоровив" цим хімлом ,і тракториста ітд. Отака різниця , То що? Є різниця в заподіяній шкоді чи не має ???? Тракторист-співучасник, він заслужив. 1 година тому, Йося сказав: Буду дистильовану воду використовуватияк що рімняти флуметрин і тау по дії на.......то щвелька мабуть дитина проти них.Отой тау ще і у воскові кочує,ну це п.....ь треба мабуть і за свою вощину думати все за срано .Так що щавелька не такий і поганий варіант. Можна ще ту воду освятити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 11 минут назад, yu1986ra сказал: То ж в профі все по Рутнеру, там всі великі і однакові. Якщо серйозно, то на неплідку не треба нук, не треба додаткові бджоли в нього, не треба підгодовувати той нук, не треба час на обліт з можливими ризиками і ще багато чого не треба. Вже в кожного більш менш серйозного маткаря є інкубатор. Прививочна рамка перебуває в сім'ї з частковим осиротінням 7-10 днів. От кожні 10 днів така сім'я видає по 10 маточників і її в будь який момент за потреби не важко переключити в медозбір. 3 цикла по 10 маточників виховає будь яка сім'я. 30 маточників по ціні приблизно буде = як додаткові 30 кг меду. Якби був попит, то більшість матководів були б щасливі виготовити по 30 неплідок з вулика Натрусили бджоли , засипали кварту в нук , Купили неплодку за 100 , облетілася і вуаля маєте плідну за 100 грн. Все просто . П.С. неплодок і плідних не продаю . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Натрусили бджоли , засипали кварту в нук , Купили неплодку за 100 , облетілася і вуаля маєте плідну за 100 грн. Все просто . П.С. неплодок і плідних не продаю . А потім її продати по 500. Оце буде крутий бізнес 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Натрусили бджоли , засипали кварту в нук , Купили неплодку за 100 , облетілася і вуаля маєте плідну за 100 грн. Все просто . та вже не 100. Продати за 500 можна 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля Только что, yu1986ra сказал: А потім її продати по 500. Оце буде крутий бізнес Чому б і ні ??? Першу партію продасте точно всю . Нук з еппс на 4 місця зробити коштує копійки . В цьому ділі доречі саме затратне це вивести неплодку . Бо натрусити нук і туди кинути неплодку багато ума не треба . Пів години роботи . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 2 минуты назад, gardener сказал: та вже не 100. Продати за 500 можна І купити ще 5 неплодок . Піраміда 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 20 минут назад, yu1986ra сказал: Але і НПЗ відбудують доволі швидко, бо бабло часом Тут вже про третю світову і ядерну війну кажуть , а ви вже НПЗ швидко відбудовуєте. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 29 хвилин тому, Bee.P сказав: Чому б і ні ??? Першу партію продасте точно всю . Нук з еппс на 4 місця зробити коштує копійки . В цьому ділі доречі саме затратне це вивести неплодку . Бо натрусити нук і туди кинути неплодку багато ума не треба . Пів години роботи . Найважче в цьому бізнесі знайти бовдурів, які куплять їх по 500. Моє ставлення до нуків негативне. Це додаткове обладнання, на яке треба додаткова бджола і час. Краще міняти маток на маточник, а форс мажори перекривати купленими 31 хвилину тому, Bee.P сказав: І купити ще 5 неплодок . Піраміда Фінансова Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 хвилину тому, yu1986ra сказав: Краще міняти маток на маточник, а форс мажори перекривати купленими Так Ви грошей не заробите 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Тут вже про третю світову і ядерну війну кажуть , а ви вже НПЗ швидко відбудовуєте. Говорити не мішками вертіти. Кацапія вже 5 років за свої червоні лінії бомбить ядеркою 1 хвилину тому, gardener сказав: Так Ви грошей не заробите Чого бідний, бо дурний 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 48 хвилин тому, Bee.P сказав: Натрусили бджоли , засипали кварту в нук , Купили неплодку за 100 , облетілася і вуаля маєте плідну за 100 грн. Все просто . Тільки за великі кількості зразу не варто братись, бо може щось репнути, наприклад душка на кварті, або і щось інше . А так все просто. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 5 минут назад, yu1986ra сказал: . Кацапія вже 5 років за свої червоні лінії бомбить ядеркою Хочите на каркати ?? У війну також ніхто не вірив Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 11 минут назад, yu1986ra сказал: Моє ставлення до нуків негативне. Це додаткове обладнання, на яке треба додаткова бджола і час. Краще міняти маток на маточник, а форс мажори перекривати купленими Стратегічне мислення . Але навіть одної прививочної рамки не маєте , щоб "стратегічно" ' міняти на маточник " . А так все вірно , 14 минут назад, yu1986ra сказал: , а форс мажори перекривати купленими 14 минут назад, yu1986ra сказал: Найважче в цьому бізнесі знайти бовдурів, які куплять їх по 500 . Знайшов !! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Хочите на каркати ?? У війну також ніхто не вірив В теперішній ситуації ядерка мало що змінить у військовому плані. Тому імовірність її застосування вкрай мала. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 13 хвилин тому, Bee.P сказав: Стратегічне мислення . Але навіть одної прививочної рамки не маєте , щоб "стратегічно" ' міняти на маточник " . А так все вірно , Є. Я міняю на маточник. 14 хвилин тому, Bee.P сказав: . Знайшов !! Це вже навряд. Ціна ф1 в 500 грн зменшує імовірність мого форсмажора практично до нуля 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 7 минут назад, yu1986ra сказал: Є. Я міняю на маточник. Це вже навряд. Ціна ф1 в 500 грн зменшує імовірність мого форсмажора практично до нуля Осьо буду робити відводки , буду мати маточники в інк , то хочу чи не хочу але пару нуків мушу заселити щоб не купувати по 500. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 5 хвилин тому, Bee.P сказав: Осьо буду робити відводки , буду мати маточники в інк , то хочу чи не хочу але пару нуків мушу заселити щоб не купувати по 500. Жаба в кожного своя. Вже як є нуки, то можуть трошки попрацювать щоб дарма не валялись. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 13 хвилин тому, Пахомич сказав: І шо скажете? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля Только что, yu1986ra сказал: Вже як є нуки, то можуть трошки попрацювать щоб дарма не валялись. Ні . Бо 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Жаба в кожного своя З такими цінами на маток , то я краще полежу на печі Думаю хороша неплодка має бути 250 хочаб, а плідна 600. Коли мед був 45 то неплодка була 90грн тобто 2кг меду на опті , то тепер 125×2 =250. Плідна була 250 тобто 5.5 кг меду на опті . Тепер 5.5×125= 687 грн . От такі пироги . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 1 час назад, yu1986ra сказал: Вам що більше до душі? Якщо ковирятись носі то палець, якщо жвати то банан. Так ,шо плідна и матка і неплідна то різні матки , хоча по вигляду одинакові 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 8 апреля Share Опубликовано 8 апреля 3 минуты назад, Bee.P сказал: Думаю хороша неплодка має бути 250 хочаб, а плідна 600. Дайте пояснення, що таке хороша неплідна матка? Куди її потрібно заглядати ,щоб побачити що вона хороша. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.