Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

3 часа назад, Пахомич сказал:

Щавельна є отрутою 2-го класу токсичності , вона негативно діє на розплід ,  щавельна з металами утворює солі не розчині в воді. В тілі бджоли є багато металоферментів, також багато мікроелементів необхідних для проведення біохімічних процесів.

Буду дистильовану воду використовувати:umora:як що рімняти флуметрин і тау по дії на.......то щвелька мабуть дитина проти них.Отой тау ще і у воскові кочує,ну це п.....ь :umora:треба мабуть і за свою вощину думати все за срано .Так що щавелька не такий і поганий варіант.

1 година тому, Пахомич сказав:

Плідна і непліддна то так ,як банан і Палець.

Яка у Вас різностороння обізнаність. Від озонових дир до банану з пальцем

2 години тому, Bee.P сказав:

Якщо сильно попросите то вибере самих дрібних непл  то навіть і по 80 віддасть:umora:. Головне ж подешевше !!!:umora:

То ж в профі все по Рутнеру, там всі великі і  однакові:umora:.

Якщо серйозно, то на неплідку не треба нук, не треба додаткові бджоли в нього, не треба підгодовувати той нук, не треба час на обліт з можливими ризиками і ще багато чого не треба.

Вже в кожного більш менш серйозного маткаря є інкубатор. Прививочна рамка перебуває в сім'ї з частковим осиротінням 7-10 днів. От кожні 10 днів така сім'я видає по 10 маточників і її в будь який момент за потреби не важко переключити в медозбір. 3 цикла по 10 маточників виховає будь яка сім'я. 30 маточників по ціні приблизно буде = як додаткові 30 кг меду.

Якби був попит, то більшість матководів були б щасливі виготовити по 30 неплідок з вулика:IMHO:

2 години тому, Bee.P сказав:

Ага і до обіду відбудують всі НПЗ :umora:

Зараз основна проблема більш психологічна - блокування Ормузької протоки. Але і НПЗ відбудують доволі швидко, бо бабло часом робить дива. А велике бабло має необмежений запас мани для здійснення найдивовижніших чудес:umora:

2 години тому, Конструктор сказав:

В нас обично швидко зростає ціна, скидати за звичай не спішать.

Так, дороге пальне ми маєм вибрати до останньої краплі:umora:. + Війни в тому, що в нас нема великих запасів.

По 50 соляра вже не буде ніколи, а 70 це цілком можлива ціна за місяць-другий:IMHO:

2 години тому, Пахомич сказав:

як банан і Палець.

Вам що більше до душі?

1 годину тому, ромео сказав:

Це якось стосується аграріїв? На холдингах це працює?:hmm:

В нас довести шкоду складно і дорого. На пасічниках це також застосовуватись не буде.

1 годину тому, Bee.P сказав:

Тепер про різницю і логіку .

Купив Степан пальоний китай полоски обробив бджіл ті і писипалися , на тому все , постраждали бджоли і фінанси Степана .

Купив фермер пальоний китай пшикалку обробив поля ,вбив бджіл , грунт, воду в ставках , і інших тварин і пів села " оздоровив" цим хімлом  ,і  тракториста ітд. 

Отака різниця , :dntknw:

То що? Є різниця в заподіяній шкоді чи не має ????

Тракторист-співучасник, він заслужив.:rofl:

1 година тому, Йося сказав:

Буду дистильовану воду використовувати:umora:як що рімняти флуметрин і тау по дії на.......то щвелька мабуть дитина проти них.Отой тау ще і у воскові кочує,ну це п.....ь :umora:треба мабуть і за свою вощину думати все за срано .Так що щавелька не такий і поганий варіант.

Можна ще ту воду освятити:umora:

11 минут назад, yu1986ra сказал:

То ж в профі все по Рутнеру, там всі великі і  однакові:umora:.

Якщо серйозно, то на неплідку не треба нук, не треба додаткові бджоли в нього, не треба підгодовувати той нук, не треба час на обліт з можливими ризиками і ще багато чого не треба.

Вже в кожного більш менш серйозного маткаря є інкубатор. Прививочна рамка перебуває в сім'ї з частковим осиротінням 7-10 днів. От кожні 10 днів така сім'я видає по 10 маточників і її в будь який момент за потреби не важко переключити в медозбір. 3 цикла по 10 маточників виховає будь яка сім'я. 30 маточників по ціні приблизно буде = як додаткові 30 кг меду.

Якби був попит, то більшість матководів були б щасливі виготовити по 30 неплідок з вулика:IMHO:

Натрусили бджоли , засипали кварту в нук , Купили  неплодку за 100 , облетілася і вуаля маєте плідну за 100 грн:umora:. Все просто . 

П.С. неплодок і плідних не продаю .

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Натрусили бджоли , засипали кварту в нук , Купили  неплодку за 100 , облетілася і вуаля маєте плідну за 100 грн:umora:. Все просто . 

П.С. неплодок і плідних не продаю .

А потім її продати по 500. Оце буде крутий бізнес:rofl:

5 хвилин тому, Bee.P сказав:

та вже не 100. Продати за 500 можна

Только что, yu1986ra сказал:

А потім її продати по 500. Оце буде крутий бізнес:rofl:

Чому б і ні ???   Першу партію продасте точно всю .  

Нук з еппс на 4 місця зробити коштує копійки .

В цьому ділі доречі саме затратне це вивести неплодку . 

Бо натрусити нук і туди  кинути неплодку багато ума не треба .  Пів години  роботи . 

2 минуты назад, gardener сказал:

та вже не 100. Продати за 500 можна

І купити ще 5 неплодок :umora:. Піраміда :umora:

20 минут назад, yu1986ra сказал:

Але і НПЗ відбудують доволі швидко, бо бабло часом

Тут вже про третю світову і ядерну війну кажуть , а ви вже НПЗ швидко  відбудовуєте:umora:.  

29 хвилин тому, Bee.P сказав:

Чому б і ні ???   Першу партію продасте точно всю .  

Нук з еппс на 4 місця зробити коштує копійки .

В цьому ділі доречі саме затратне це вивести неплодку . 

Бо натрусити нук і туди  кинути неплодку багато ума не треба .  Пів години  роботи . 

Найважче в цьому бізнесі знайти бовдурів, які куплять їх по 500:umora:.

Моє ставлення до нуків негативне. Це додаткове обладнання, на яке треба додаткова бджола і час. Краще міняти маток на маточник, а форс мажори перекривати купленими:IMHO:

31 хвилину тому, Bee.P сказав:

І купити ще 5 неплодок :umora:. Піраміда :umora:

Фінансова:rofl:

1 хвилину тому, yu1986ra сказав:

Краще міняти маток на маточник, а форс мажори перекривати купленими:IMHO:

Так Ви грошей не заробите

22 хвилини тому, Bee.P сказав:

Тут вже про третю світову і ядерну війну кажуть , а ви вже НПЗ швидко  відбудовуєте:umora:.  

Говорити не мішками вертіти:umora:. Кацапія вже 5 років за свої червоні лінії бомбить ядеркою:umora:

1 хвилину тому, gardener сказав:

Так Ви грошей не заробите

Чого бідний, бо дурний:umora:

48 хвилин тому, Bee.P сказав:

Тільки за великі кількості зразу не варто братись, бо може щось репнути, наприклад душка на кварті:umora:, або і щось інше :umora:. А так все просто.

5 минут назад, yu1986ra сказал:

. Кацапія вже 5 років за свої червоні лінії бомбить ядеркою

Хочите на каркати ??:umora:

У війну також ніхто не вірив ;)

11 минут назад, yu1986ra сказал:

Моє ставлення до нуків негативне. Це додаткове обладнання, на яке треба додаткова бджола і час. Краще міняти маток на маточник, а форс мажори перекривати купленими

Стратегічне мислення :ay:. Але навіть одної прививочної рамки не маєте , щоб "стратегічно"  ' міняти на маточник " :umora:. А так все вірно ,

14 минут назад, yu1986ra сказал:

, а форс мажори перекривати купленими

14 минут назад, yu1986ra сказал:

Найважче в цьому бізнесі знайти бовдурів, які куплять їх по 500

:umora:. Знайшов !!

Хочите на каркати ??:umora:

У війну також ніхто не вірив ;)

В теперішній ситуації ядерка мало що змінить у військовому плані:IMHO:. Тому імовірність її застосування вкрай мала.

13 хвилин тому, Bee.P сказав:

Стратегічне мислення :ay:. Але навіть одної прививочної рамки не маєте , щоб "стратегічно"  ' міняти на маточник " :umora:. А так все вірно ,

Є. Я міняю на маточник.

14 хвилин тому, Bee.P сказав:

:umora:. Знайшов !!

Це вже навряд:ae:. Ціна ф1 в 500 грн зменшує імовірність мого форсмажора практично до нуля:rofl:

7 минут назад, yu1986ra сказал:

Є. Я міняю на маточник.

Це вже навряд:ae:. Ціна ф1 в 500 грн зменшує імовірність мого форсмажора практично до нуля:rofl:

Осьо буду робити відводки , буду мати маточники в інк , то хочу чи не хочу але пару нуків мушу заселити щоб не купувати по 500.  

Осьо буду робити відводки , буду мати маточники в інк , то хочу чи не хочу але пару нуків мушу заселити щоб не купувати по 500.  

Жаба в кожного своя:umora:.

Вже як є нуки, то можуть трошки попрацювать щоб дарма не валялись.

13 хвилин тому, Пахомич сказав:

І шо скажете?

Только что, yu1986ra сказал:

Вже як є нуки, то можуть трошки попрацювать щоб дарма не валялись.

Ні . Бо 

1 минуту назад, yu1986ra сказал:

Жаба в кожного своя

З такими цінами  на маток , то я краще полежу на печі :umora:

Думаю хороша неплодка має бути 250 хочаб,  а плідна 600.

Коли мед був 45 то неплодка була 90грн тобто 2кг меду  на опті , то тепер 125×2 =250.

Плідна була 250 тобто 5.5 кг меду на опті . Тепер 5.5×125= 687 грн .

От такі пироги . :umora:

1 час назад, yu1986ra сказал:

Вам що більше до душі?

Якщо ковирятись носі то палець, якщо жвати то банан. Так ,шо плідна и матка і неплідна то різні матки , хоча по вигляду одинакові

3 минуты назад, Bee.P сказал:

Думаю хороша неплодка має бути 250 хочаб,  а плідна 600.

Дайте пояснення, що таке хороша неплідна матка? Куди її потрібно заглядати ,щоб побачити що вона хороша.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...