Пахомич Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля Ще не дививсь Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Ще не дививсь Пахомич, я думав ви старший 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Пахомич, я думав ви старший Пахомич єсть в ютубі,лекцію читає,правда звук поганий на відео.Як би найти хорошу якість відео то можна послухати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 12 хвилин тому, Йося сказав: Пахомич єсть в ютубі,лекцію читає,правда звук поганий на відео.Як би найти хорошу якість відео то можна послухати. А це хіба не він? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: А це хіба не він? Це не Пахомич , то якийсь валянок,який багато говорить і нічого конкретного не показує. Хочеться сказати , навіщо дістаєш камеру а якщо дістав і відкрив вулик , то розбери сімю і покажи що там є. Навіщо показувати рамку з зимового гнізда з старою печаткою і цукровим кормом. Лементує, як сильно носять пилок, а камерою махає як корова хвостом . Та сфокосуй камеру на льоток на пів хвилини і без тріпотні буде видно як носять. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 33 минуты назад, Йося сказал: Пахомич єсть в ютубі,лекцію читає,правда звук поганий на відео.Як би найти хорошу якість відео то можна послухати. Це на зібрані якийсь школяр знімав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 14 хвилин тому, Пахомич сказав: Це не Пахомич , то якийсь валянок,який багато говорить і нічого конкретного не показує. Хочеться сказати , навіщо дістаєш камеру а якщо дістав і відкрив вулик , то розбери сімю і покажи що там є. Навіщо показувати рамку з зимового гнізда з старою печаткою і цукровим кормом. Лементує, як сильно носять пилок, а камерою махає як корова хвостом . Та сфокосуй камеру на льоток на пів хвилини і без тріпотні буде видно як носять. Якщо вам там нічого не подобається, все не так і все не те, то навіщо ви цей відос сюди виложили? 14 хвилин тому, Пахомич сказав: Це на зібрані якийсь школяр знімав. Зібранні в молитовному домі? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 6 часов назад, Йося сказал: на постійних умовах тимол і ефірні масла як допоміжний засіб між основними обробітками поставив я стрічки тіматол, за першу ніч впало 2-4кліща. тоді як від серветок з амітразом 2-10кліщів. через 3 доби повторно підклав папір там де тіматол не впало жодного кліща. 6 часов назад, Йося сказал: Харашо штука муравїнка але температурний режим. це да.. таку температуру щоб була в липні серпні не вище +25 кілька днів під ряд пидібрати важко. в квітні-травні хіба що то знову вночі має бути не нижче +12. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 4 хвилини тому, arki сказав: поставив я стрічки тіматол, за першу ніч впало 2-4кліща. тоді як від серветок з амітразом 2-10кліщів. через 3 доби повторно підклав папір там де тіматол не впало жодного кліща. це да.. таку температуру щоб була в липні серпні не вище +25 кілька днів під ряд пидібрати важко. в квітні-травні хіба що то знову вночі має бути не нижче +12. Від варолома поки жодного не впало. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 6 минут назад, yu1986ra сказал: Якщо вам там нічого не подобається, все не так і все не те, то навіщо ви цей відос сюди виложили? Тому і виложив ,що не подобаєтья. А аи що так переживаєте, що автор ваш знайомий? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 8 минут назад, arki сказал: поставив я стрічки тіматол, за першу ніч впало 2-4кліща. тоді як від серветок з амітразом 2-10кліщів. через 3 доби повторно підклав папір там де тіматол не впало жодного кліща. це да.. таку температуру щоб була в липні серпні не вище +25 кілька днів під ряд пидібрати важко. в квітні-травні хіба що то знову вночі має бути не нижче +12. Я роблю сам на основі гліцерину, тімол і ефірні масла, більше трьох днів не працює основна осип два дні перших.Треба постійно міняти тоді буде ефект з полосками все те саме на основі тімолу.Кліщ вже в росплоді я обробляв до приносу пилку то сипався(от де він береться).А зараз те саме 2-5-8.Треба підловити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 13 минут назад, yu1986ra сказал: Зібранні в молитовному домі? Чому ви вирішили що слово зібрання є власністю баптистів. Зібрання пасічників. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 11 хвилин тому, Пахомич сказав: Тому і виложив ,що не подобаєтья. А аи що так переживаєте, що автор ваш знайомий? Я думав, що то ви 4 хвилини тому, Йося сказав: Я роблю сам на основі гліцерину, тімол і ефірні масла, більше трьох днів не працює основна осип два дні перших.Треба постійно міняти тоді буде ефект з полосками все те саме на основі тімолу.Кліщ вже в росплоді я обробляв до приносу пилку то сипався(от де він береться).А зараз те саме 2-5-8.Треба підловити. Треба осінню нормально обробити, то сипатись весною не буде 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 6 хвилин тому, Пахомич сказав: Чому ви вирішили що слово зібрання є власністю баптистів. Зібрання пасічників. То давайте, показуйте те відео - обваліть сервер ютуба 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 27 минут назад, yu1986ra сказал: Від варолома поки жодного не впало. То добреосіню добре значіть обробили.Спіть спокійно 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 50 минут назад, Пахомич сказал: Це на зібрані якийсь школяр знімав. Та я так і зрозумів а немає відео в нормальній якості?Чи може друге єсть? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 9 минут назад, yu1986ra сказал: То давайте, показуйте те відео - обваліть сервер ютуба Там немає щось такого, Та і сам не знаю де цей ролік, памятаю хлопчина бігав з камерою. Це пройшла купа років, можливо і біля15. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 15 минут назад, Пахомич сказал: памятаю хлопчина бігав з камерою. Це пройшла купа років, можливо і біля15. Так То Юрій і знімав , але за 15 років так і не навчився норм знімати , трусить тою камерою як корова хвостом . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 1 минуту назад, Bee.P сказал: То Юрій знімав , але за 15 років так і не навчився норм знімати , трусить тою камерою як корова хвостом . Трусити камерою ,то показувати дулю в кишені " Мед , побілка , заляли рамки, забили пилком, купа бджіл,немає матка де сіяти....". пкаже в натурі ,що воно так є. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 9 хвилин тому, Пахомич сказав: Трусити камерою ,то показувати дулю в кишені " Мед , побілка , заляли рамки, забили пилком, купа бджіл,немає матка де сіяти....". пкаже в натурі ,що воно так є. Я глянув те відео. Він показував мічених маток на рамці. Нічого там в нього не забили, місця під засів море. Але печатка меду є свіжа, якийсь принос був. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 46 минут назад, yu1986ra сказал: Треба осінню нормально обробити, то сипатись весною не буде буде. як би не обробляли певна кількість кліща всерівно залишиться. 54 минуты назад, Йося сказал: Я роблю сам на основі гліцерину, тімол і ефірні масла замочуєте полоски з картону чи шпону? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 9 минут назад, arki сказал: буде. як би не обробляли певна кількість кліща всерівно залишиться. замочуєте полоски з картону чи шпону? Салфетки але такі щоб могли гризти і виносити,але це все допоміжне і без великих надій по кліщу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля В 06.04.2026 в 14:46, arki сказал: це тут восени хтось писав що реагентівський біпін працював погано, виготовлений в 2025р? Писал что осыпи клеща от него большой не видел . Да брал свежий тогда. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
arki Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 16 минут назад, koste сказал: Писал что осыпи клеща от него большой не видел якось ти писав що краще брати в ампулах біпін.... так от вже не вперше помічаю що в ампули недоливають. сьогодні витяг шприцем з 2х ампул і замість 2мл отримав 1.7мл 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 7 апреля Share Опубликовано 7 апреля 59 минут назад, arki сказал: якось ти писав що краще брати в ампулах біпін.... так от вже не вперше помічаю що в ампули недоливають. сьогодні витяг шприцем з 2х ампул і замість 2мл отримав 1.7мл Вот по этому ампулу в воду и бросают. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.