Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

Ще не дививсь

3 хвилини тому, Пахомич сказав:

Ще не дививсь

Пахомич, я думав ви старший:umora:

2 минуты назад, yu1986ra сказал:

Пахомич, я думав ви старший:umora:

Пахомич єсть в ютубі,лекцію читає,правда звук поганий на відео.Як би найти хорошу якість відео то можна послухати.

12 хвилин тому, Йося сказав:

Пахомич єсть в ютубі,лекцію читає,правда звук поганий на відео.Як би найти хорошу якість відео то можна послухати.

А це хіба не він?:umora:

2 минуты назад, yu1986ra сказал:

А це хіба не він?:umora:

Це не Пахомич , то якийсь валянок,який  багато говорить і нічого конкретного не показує. Хочеться сказати , навіщо дістаєш камеру а якщо дістав і відкрив вулик , то розбери сімю і покажи що там є.   Навіщо  показувати рамку з зимового гнізда з старою печаткою і цукровим кормом. Лементує, як сильно носять пилок, а камерою махає як корова хвостом . Та сфокосуй камеру на льоток на пів хвилини  і без тріпотні буде видно як носять.   

33 минуты назад, Йося сказал:

Це на зібрані якийсь школяр знімав.

14 хвилин тому, Пахомич сказав:

Це не Пахомич , то якийсь валянок,який  багато говорить і нічого конкретного не показує. Хочеться сказати , навіщо дістаєш камеру а якщо дістав і відкрив вулик , то розбери сімю і покажи що там є.   Навіщо  показувати рамку з зимового гнізда з старою печаткою і цукровим кормом. Лементує, як сильно носять пилок, а камерою махає як корова хвостом . Та сфокосуй камеру на льоток на пів хвилини  і без тріпотні буде видно як носять.   

Якщо вам там нічого не подобається, все не так і все не те, то навіщо ви цей відос сюди виложили?

14 хвилин тому, Пахомич сказав:

Зібранні в молитовному домі?

6 часов назад, Йося сказал:

на постійних умовах тимол і ефірні масла як допоміжний засіб між основними обробітками

поставив я стрічки тіматол, за першу ніч впало 2-4кліща. тоді як від серветок з амітразом 2-10кліщів. через 3 доби повторно підклав папір там де тіматол не впало жодного кліща.

6 часов назад, Йося сказал:

Харашо штука муравїнка але температурний режим.

це да.. таку температуру щоб була в липні серпні не вище +25 кілька днів під ряд пидібрати важко. в квітні-травні хіба що то знову вночі має бути не нижче +12.

4 хвилини тому, arki сказав:

поставив я стрічки тіматол, за першу ніч впало 2-4кліща. тоді як від серветок з амітразом 2-10кліщів. через 3 доби повторно підклав папір там де тіматол не впало жодного кліща.

це да.. таку температуру щоб була в липні серпні не вище +25 кілька днів під ряд пидібрати важко. в квітні-травні хіба що то знову вночі має бути не нижче +12.

Від варолома поки жодного не впало.

6 минут назад, yu1986ra сказал:

Якщо вам там нічого не подобається, все не так і все не те, то навіщо ви цей відос сюди виложили?

Тому і виложив ,що не подобаєтья. А аи що так переживаєте, що автор ваш знайомий? 

8 минут назад, arki сказал:

Я роблю сам на основі гліцерину, тімол і ефірні масла, більше трьох днів не працює основна осип два дні перших.Треба постійно міняти тоді буде ефект з полосками все те саме на основі тімолу.Кліщ вже в росплоді я обробляв до приносу пилку то сипався(от де він береться:umora:).А зараз те саме 2-5-8.Треба підловити.

13 минут назад, yu1986ra сказал:

Зібранні в молитовному домі?

Чому ви вирішили що слово зібрання є власністю баптистів. Зібрання пасічників.

11 хвилин тому, Пахомич сказав:

Тому і виложив ,що не подобаєтья. А аи що так переживаєте, що автор ваш знайомий? 

Я думав, що то ви:umora:

4 хвилини тому, Йося сказав:

Я роблю сам на основі гліцерину, тімол і ефірні масла, більше трьох днів не працює основна осип два дні перших.Треба постійно міняти тоді буде ефект з полосками все те саме на основі тімолу.Кліщ вже в росплоді я обробляв до приносу пилку то сипався(от де він береться:umora:).А зараз те саме 2-5-8.Треба підловити.

Треба осінню нормально обробити, то сипатись весною не буде

6 хвилин тому, Пахомич сказав:

Чому ви вирішили що слово зібрання є власністю баптистів. Зібрання пасічників.

То давайте, показуйте те відео - обваліть сервер ютуба:umora:

27 минут назад, yu1986ra сказал:

Від варолома поки жодного не впало.

То добре:umora:осіню добре значіть обробили.Спіть спокійно

50 минут назад, Пахомич сказал:

Та я так і зрозумів а немає відео в нормальній якості?Чи може друге єсть?

9 минут назад, yu1986ra сказал:

То давайте, показуйте те відео - обваліть сервер ютуба:umora:

Там немає щось такого, Та і сам не знаю де цей ролік, памятаю хлопчина бігав з камерою. Це пройшла купа років, можливо і біля15.

15 минут назад, Пахомич сказал:

памятаю хлопчина бігав з камерою. Це пройшла купа років, можливо і біля15.

Так То Юрій  і знімав , але за 15 років так і не навчився норм знімати , трусить тою камерою як корова хвостом .:hi::umora:

1 минуту назад, Bee.P сказал:

То Юрій знімав , але за 15 років так і не навчився норм знімати , трусить тою камерою як корова хвостом .:hi::umora:

Трусити камерою ,то показувати дулю в кишені " Мед , побілка , заляли рамки, забили пилком, купа бджіл,немає матка де  сіяти....". пкаже в натурі ,що воно так є.

9 хвилин тому, Пахомич сказав:

Трусити камерою ,то показувати дулю в кишені " Мед , побілка , заляли рамки, забили пилком, купа бджіл,немає матка де  сіяти....". пкаже в натурі ,що воно так є.

Я глянув те відео. Він показував мічених маток на рамці. Нічого там в нього не забили, місця під засів море. Але печатка меду є свіжа, якийсь принос був.

46 минут назад, yu1986ra сказал:

Треба осінню нормально обробити, то сипатись весною не буде

буде. як би не обробляли певна кількість кліща всерівно залишиться.

54 минуты назад, Йося сказал:

Я роблю сам на основі гліцерину, тімол і ефірні масла

замочуєте полоски з картону чи шпону?

9 минут назад, arki сказал:

буде. як би не обробляли певна кількість кліща всерівно залишиться.

замочуєте полоски з картону чи шпону?

Салфетки але такі щоб могли гризти і виносити,але це все допоміжне і без великих надій по кліщу.

В 06.04.2026 в 14:46, arki сказал:

це тут восени хтось писав що реагентівський біпін працював погано,  виготовлений в 2025р?

Писал что осыпи клеща от него большой не видел . Да брал свежий тогда. :wave:

16 минут назад, koste сказал:

Писал что осыпи клеща от него большой не видел

якось ти писав що краще брати в ампулах біпін....

так от вже не вперше помічаю що в ампули недоливають. сьогодні витяг шприцем з 2х ампул і замість 2мл отримав 1.7мл

59 минут назад, arki сказал:

якось ти писав що краще брати в ампулах біпін....

так от вже не вперше помічаю що в ампули недоливають. сьогодні витяг шприцем з 2х ампул і замість 2мл отримав 1.7мл

Вот по этому ампулу в воду и бросают. :)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...