yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 хвилину тому, Bee.P сказав: Такі дорослі , а все в байки вірите . Або на рибалку суміш піде Останнє відео з потравою. Там в коментарях люди зійшлись на думці, що то від свинячого корму. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Та пробуйте вже всі. Так буде цікавіше. А як не піде, то хоч телята і поросята рости будуть Коли будуть свіжі відосіки у вас на каналі , бо я вже всі ті передивився . 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Останнє відео з потравою. Там в коментарях люди зійшлись на думці, що то від свинячого корму. Коменти то святе. Зразу видно чи людина адекват чи де Білл 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Я цього року в ентеронормін вірю. Корпусний точок пролив 3 рази по інструкції. За третім проливом результату від перших двох не побачив ніякого. Хто мав рости, той ріс, а хто поступово осипався (можливо від ноземи), той і далі продовжив зменшуватись. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Только что, yu1986ra сказал: Я цього року в ентеронормін вірю. Корпусний точок пролив 3 рази по інструкції. За третім проливом результату від перших двох не побачив ніякого. Хто мав рости, той ріс, а хто поступово осипався (можливо від ноземи), той і далі продовжив зменшуватись. То певне після потрав добре , щоб оновити кишку бджолі . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Кілька сторінок назад була дискусія щодо розширення: на минулих вихідних додав кому одну, кому дві сушнини (а кому і жодної). Вчора дивився, там де дві додав, онда засіяна повністю, на другій зі сторони гнізда свіжий пилок з іншої або поичинає матка сіяти або за день два почне, там де одну додав, теж з однієї сторони пилок, з другої яйце/личинка. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 16 часов назад, Йося сказал: А пилком затарилися? Сильно вони не розженуться гнізда вжаті У сильних пару глянув маткі немає де сіяти Все засіяно в інших комірках перга і мед Рамки підставляти не хочу , бо полетять за пилком і ляже бджола і до толку не доведуть , те що уже матка засіяла У мене немає першого покоління бджіл , що матка засіяла на початку березня, 20% залишилося , з'їли розплід Друге пішов засів масовий перед 1 квітня Так що зимувалій бджолі ще потрібно буде кормити третій захід, після 20 квітня і ще весняну зиму протриматися , розганяти не бачу смислу Краще менше ну качества Ну якось така арехметека 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Що там думати На весну з буквою Т Щоб молока було багато у у бджіл розплід кормити На осінь з буквою П Щоб сала більше в зиму у бджіл зав'язалось Що тут не зрозуміло 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 14 минут назад, Bee.P сказал: То певне після потрав добре , щоб оновити кишку бджолі . Або просто сіроп подіяв , промив Його з сіропом колотять А хто не давав енторміна , значить і сіропу не давав 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 22 хвилини тому, AVA сказав: Що там думати На весну з буквою Т Щоб молока було багато у у бджіл розплід кормити На осінь з буквою П Щоб сала більше в зиму у бджіл зав'язалось Що тут не зрозуміло Коротко і ясно 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля Весною ше можна лактовіт форте давати. Він діарею лікує. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 57 минут назад, AVA сказал: Сильно вони не розженуться гнізда вжаті У сильних пару глянув маткі немає де сіяти Все засіяно в інших комірках перга і мед Рамки підставляти не хочу , бо полетять за пилком і ляже бджола і до толку не доведуть , те що уже матка засіяла У мене немає першого покоління бджіл , що матка засіяла на початку березня, 20% залишилося , з'їли розплід Друге пішов засів масовий перед 1 квітня Так що зимувалій бджолі ще потрібно буде кормити третій захід, після 20 квітня і ще весняну зиму протриматися , розганяти не бачу смислу Краще менше ну качества Ну якось така арехметека І на скількох в середньому зажаті? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 30 минут назад, gardener сказал: Весною ше можна лактовіт форте давати. Він діарею лікує. Пилок і єсть той самий пробіотик ті самі бактерії,а синтезувати дійсно круті бактерії притаманні кишечнику бджоли вони не можуть,,,обувають нам п......у в лапті,,.Кацапи там синтизували штамп сінної палички якийсь тіпа крутий проти патогенів у бджіл. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 час назад, AVA сказал: Або просто сіроп подіяв , промив Ага взяток промиває плюс кисле середовище нектару,двіжуха...Проблеми то починаються коли всі довго дома, раніше то вони так і не хиріли бо був хоть якийсь підтримуючий. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 35 минут назад, Йося сказал: І на скількох в середньому зажаті? 5 р 4-6 на , більше 4 на , розплід є на 4 з 4 , вулик полістирол , заставна також Розплід уже нижні вуглах рамок матка сіє , яйця на двух рамках по нижніх вуглах рамок середина уже печать і по кругу личинка По ходу їм рамка потрібна зараз , ну зима на порозі Я замість рамки міняю місцями Рамками, як писали вище, в теорії можливо як буде 25 градусів В так хто буде гріти нижні вугли рамок , якщо клуби у слабших овалом на рамкі, у сильних квадратом Фактично я тормозю розвиток , ну іде більш повноцінний корм личинок і зараз літ притих , гріють Там відкритого 80% і закритий молодий , куди їх гнати , так можна і загнати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 5 минут назад, AVA сказал: 5 р 4-6 на , більше 4 на , розплід є на 4 з 4 , вулик полістирол , заставна також Розплід уже нижні вуглах рамок матка сіє , яйця на двух рамках по по нижніх вуглах рамок середина уже печать і по кругу личинка По ходу їм рамка потрібна зараз , ну зима на порозі Я замість рамки міняю місцями Рамками, як писали вище, в теорії можливо як буде 25 градусів В так хто буде гріти нижні вугли рамок , якщо клуби у слабших овалом на рамкі, у сильних квадратом Фактично я тормозю розвиток , ну іде більш повноцінний корм личинок і зараз літ притих , гріють Там відкритого 80% і закритий молодий , куди їх гнати , так можна і загнати А бджола добавляється?Ростут? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 14 минут назад, Йося сказал: Ага взяток промиває плюс кисле середовище нектару,двіжуха...Проблеми то починаються коли всі довго дома, раніше то вони так і не хиріли бо був хоть якийсь підтримуючий. Я більше мав на увазі що після протрави діяв не скільки пробіотики , в просто сіроп Бо хто не давав пробіотики , то і сіропу не давав Пити потрібно бджолам побільше при потраві , пофіг що за жидкость , як і людині 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 годину тому, Bee.P сказав: Коли будуть свіжі відосіки у вас на каналі , бо я вже всі ті передивився . Коменти то святе. Зразу видно чи людина адекват чи де Білл Хай хоч анимони в лісі нормально зацвітуть, щоб було що показувати, бо народ не любить розмовного жанру. Був сьогодні в місті. Над асфальтом бачив перші поодинокі квіточки абрикоса. Мої контрольні дерева ще сплять. Може й протягнуть до потепління. 1 годину тому, Bee.P сказав: То певне після потрав добре , щоб оновити кишку бджолі . А може воно і після потрав все йде саме по собі, а пасічник поливає і бачить те що хоче бачити. 33 хвилини тому, Йося сказав: Пилок і єсть той самий пробіотик ті самі бактерії,а синтезувати дійсно круті бактерії притаманні кишечнику бджоли вони не можуть,,,обувають нам п......у в лапті,,.Кацапи там синтизували штамп сінної палички якийсь тіпа крутий проти патогенів у бджіл. Так і в ентеронорміна є кисломолочні бактерії і сінна паличка. Потреба в сінній паличці дуже сумнівна. Зараз в кожній калюжі суха трава лежить. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 2 минуты назад, AVA сказал: Я більше мав на увазі що після протрави діяв не скільки пробіотики , в просто сіроп Бо хто не давав пробіотики , то і сіропу не давав Пити потрібно бджолам побільше при потраві , пофіг що за жидкость , як і людині Потрава це мабуть щось на подобії нашого стану після антибіотиків що потрібно заселити лактобактерії і біфідо за рахунок кількість вони вижирають патогенну міклофлору...Кароче як перебухав ,,вбив,,треба кефірчику 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 годину тому, Bee.P сказав: То певне після потрав добре , щоб оновити кишку бджолі . Кажуть що після потрави як його давати, то ніби помагає. В дехто каже що давав частині пасіки і ніякої різниці не побачив. 5 хвилин тому, yu1986ra сказав: може воно і після потрав все йде саме по собі, а пасічник поливає і бачить те що хоче бачити. Таке теж може бути 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Йося Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 3 минуты назад, yu1986ra сказал: Хай хоч анимони в лісі нормально зацвітуть, щоб було що показувати, бо народ не любить розмовного жанру. Був сьогодні в місті. Над асфальтом бачив перші поодинокі квіточки абрикоса. Мої контрольні дерева ще сплять. Може й протягнуть до потепління. А може воно і після потрав все йде саме по собі, а пасічник поливає і бачить те що хоче бачити. Так і в ентеронорміна є кисломолочні бактерії і сінна паличка. Потреба в сінній паличці дуже сумнівна. Зараз в кожній калюжі суха трава лежить. В ентеро,там же і ще і йод і селен.По ідеї за рахунок кількість лактобактерії жруть патогенів ото вони і кажуть бризкайте все що бачите і передні стінки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 3 минуты назад, Йося сказал: А бджола добавляється?Ростут? Звідки, те що матка стартонули на початку березня при потеплінні 80,% викинули чи з'їли Ці 20% що вилупились просто заміна тих що не повернулися з вулиці Наоборот слабкіші посідають Фактично на кінець березня, я писав раніше у 90% вуликів не було личинки діряві несплошні залишки печатних комірок Чому я і тормузнув розвиток , щоб не положити зимувалу бджолу , їй ще третє покоління кормити, в пока не хай просто гріє Десь з 20 вилупиться существующий розплід Другий старт був десь з 28 березня, приблизно , що почали кормити личинку, пилок пішов берестка 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 2 години тому, Bee.P сказав: Такі дорослі , а все в байки вірите . Та це вчора вихідний був, без роботи багато ідей в голову лізе. Сьогодні вже не до того, хватить, роботи повно 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 1 хвилину тому, Конструктор сказав: Кажуть що після потрави як його давати, то ніби помагає. В дехто каже що давав частині пасіки і ніякої різниці не побачив. Певно, ті кому допомагає не залишали без обробки контрольну групу. От воно і допомогло всім 2 хвилини тому, Йося сказав: В ентеро,там же і ще і йод і селен.По ідеї за рахунок кількість лактобактерії жруть патогенів ото вони і кажуть бризкайте все що бачите і передні стінки Я самих дохлих перший раз бризкав з росинки, інших проливав. Дохлим не допомогло. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 6 хвилин тому, yu1986ra сказав: Певно, ті кому допомагає не залишали без обробки контрольну групу. От воно і допомогло всім Та так в більшості, питаю допомагає? Каже: да. Питаю є різниця між тими що не обробляв? Каже: не знаю, я всіх обробив Це тільки одного знаю що порівнював, він такий жмот, що спати не зміг би якби не перевірив.Каже помагає, на рівні Святої води І більше він його не брав. Знову ж таки це лише його оцінка. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 апреля Share Опубликовано 6 апреля 11 минут назад, Йося сказал: Потрава це мабуть щось на подобії нашого стану після антибіотиків що потрібно заселити лактобактерії і біфідо за рахунок кількість вони вижирають патогенну міклофлору...Кароче як перебухав ,,вбив,,треба кефірчику Кефірчику хорошо , ну сразу просто води , води , води Так думаю і бджолам просто сіропу 1 до 1 , просто сіропу, у них там яд все палить всередині Вони можливо і самі б полетіли до поїздки но не можуть А потім уже пробіотики бджолам , чи людині кефіри 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.