Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

1 хвилину тому, Bee.P сказав:

Такі дорослі , а все в байки вірите :hi:;):umora:.

Або на рибалку суміш піде :umora:

Останнє відео з потравою. Там в коментарях люди зійшлись на думці, що то від свинячого корму.

2 минуты назад, yu1986ra сказал:

Та пробуйте вже всі. Так буде цікавіше.

А як не піде, то хоч телята і поросята рости будуть:IMHO:

Коли будуть свіжі відосіки у вас  на каналі , бо я вже всі ті передивився :hi::umora:

1 минуту назад, yu1986ra сказал:

Останнє відео з потравою. Там в коментарях люди зійшлись на думці, що то від свинячого корму.

Коменти то святе:umora:. Зразу видно чи людина адекват чи де Білл

Я цього року в ентеронормін вірю:umora:.

Корпусний точок пролив 3 рази по інструкції. За третім проливом результату від перших двох не побачив ніякого. Хто мав рости, той ріс, а хто поступово осипався (можливо від ноземи), той і далі продовжив зменшуватись.

• Подобається 1
  • Дякую 1
  • 100% 1

Только что, yu1986ra сказал:

Я цього року в ентеронормін вірю:umora:.

Корпусний точок пролив 3 рази по інструкції. За третім проливом результату від перших двох не побачив ніякого. Хто мав рости, той ріс, а хто поступово осипався (можливо від ноземи), той і далі продовжив зменшуватись.

То певне після потрав добре , щоб оновити кишку бджолі . 

Кілька сторінок назад була дискусія щодо розширення: на минулих вихідних додав кому одну, кому дві сушнини (а кому і жодної). Вчора дивився, там де дві додав, онда засіяна повністю, на другій зі сторони гнізда свіжий пилок з іншої або поичинає матка сіяти або за день два почне, там де одну додав, теж з однієї сторони пилок, з другої яйце/личинка.

16 часов назад, Йося сказал:

А пилком затарилися?

Сильно вони не розженуться гнізда вжаті

У сильних пару глянув маткі немає де сіяти 

Все засіяно в інших комірках  перга і мед

Рамки підставляти не хочу , бо полетять за пилком і ляже бджола і до толку не доведуть  , те  що уже матка засіяла

У мене немає першого покоління бджіл , що матка засіяла на початку березня, 20% залишилося , з'їли розплід

Друге пішов засів масовий перед 1 квітня 

Так що зимувалій бджолі ще потрібно буде кормити третій захід,  після 20 квітня і ще весняну зиму протриматися , розганяти не бачу смислу 

Краще менше ну качества 

Ну якось така арехметека :umora:

Що там думати 

На весну з буквою Т

Щоб молока було багато у у бджіл розплід кормити

На осінь з буквою П

Щоб сала більше в зиму у бджіл зав'язалось

Що тут не зрозуміло :hmm::umora:

14 минут назад, Bee.P сказал:

Або просто сіроп подіяв , промив 

Його з сіропом колотять

А хто не давав енторміна , значить і сіропу не давав :hmm:

22 хвилини тому, AVA сказав:

Що там думати 

На весну з буквою Т

Щоб молока було багато у у бджіл розплід кормити

На осінь з буквою П

Щоб сала більше в зиму у бджіл зав'язалось

Що тут не зрозуміло :hmm::umora:

Коротко і ясно

Весною ше можна лактовіт форте давати. Він діарею лікує.

57 минут назад, AVA сказал:

Сильно вони не розженуться гнізда вжаті

У сильних пару глянув маткі немає де сіяти 

Все засіяно в інших комірках  перга і мед

Рамки підставляти не хочу , бо полетять за пилком і ляже бджола і до толку не доведуть  , те  що уже матка засіяла

У мене немає першого покоління бджіл , що матка засіяла на початку березня, 20% залишилося , з'їли розплід

Друге пішов засів масовий перед 1 квітня 

Так що зимувалій бджолі ще потрібно буде кормити третій захід,  після 20 квітня і ще весняну зиму протриматися , розганяти не бачу смислу 

Краще менше ну качества 

Ну якось така арехметека :umora:

І на скількох в середньому зажаті?

30 минут назад, gardener сказал:

Весною ше можна лактовіт форте давати. Він діарею лікує.

Пилок і єсть той самий пробіотик ті самі бактерії,а синтезувати дійсно круті  бактерії притаманні кишечнику бджоли вони не можуть,,,обувають нам п......у в лапті,,.Кацапи там синтизували штамп сінної палички якийсь тіпа крутий проти патогенів у бджіл.

1 час назад, AVA сказал:

Або просто сіроп подіяв , промив 

Ага взяток промиває плюс кисле середовище нектару,двіжуха...Проблеми то починаються коли всі довго дома:umora:, раніше то вони так і не хиріли бо був хоть якийсь підтримуючий.

35 минут назад, Йося сказал:

І на скількох в середньому зажаті?

5 р 

4-6 на , більше 4 на , розплід є на 4 з 4 , вулик полістирол , заставна також

Розплід уже нижні вуглах рамок матка сіє , яйця на двух рамках по нижніх вуглах рамок

середина уже печать і по кругу личинка

По ходу їм рамка потрібна зараз , ну зима на порозі :umora:

Я замість рамки міняю місцями 

Рамками, як писали вище,  в теорії можливо як буде 25 градусів

В так хто буде гріти нижні вугли рамок , якщо клуби у слабших овалом на рамкі, у сильних квадратом

Фактично я тормозю розвиток , ну іде більш повноцінний корм личинок і зараз літ притих , гріють

Там відкритого 80% і закритий молодий , куди їх гнати , так можна і загнати:umora:

5 минут назад, AVA сказал:

5 р 

4-6 на , більше 4 на , розплід є на 4 з 4 , вулик полістирол , заставна також

Розплід уже нижні вуглах рамок матка сіє , яйця на двух рамках по по нижніх вуглах рамок

середина уже печать і по кругу личинка

По ходу їм рамка потрібна зараз , ну зима на порозі :umora:

Я замість рамки міняю місцями 

Рамками, як писали вище,  в теорії можливо як буде 25 градусів

В так хто буде гріти нижні вугли рамок , якщо клуби у слабших овалом на рамкі, у сильних квадратом

Фактично я тормозю розвиток , ну іде більш повноцінний корм личинок і зараз літ притих , гріють

Там відкритого 80% і закритий молодий , куди їх гнати , так можна і загнати:umora:

А бджола добавляється?Ростут?

14 минут назад, Йося сказал:

Ага взяток промиває плюс кисле середовище нектару,двіжуха...Проблеми то починаються коли всі довго дома:umora:, раніше то вони так і не хиріли бо був хоть якийсь підтримуючий.

Я більше мав на увазі що після протрави діяв не скільки пробіотики , в просто сіроп 

Бо хто не давав пробіотики , то і сіропу не давав

Пити потрібно бджолам побільше при потраві , пофіг що за жидкость , як і людині :umora::az:

1 годину тому, Bee.P сказав:

Коли будуть свіжі відосіки у вас  на каналі , бо я вже всі ті передивився :hi::umora:

Коменти то святе:umora:. Зразу видно чи людина адекват чи де Білл

Хай хоч анимони в лісі нормально зацвітуть, щоб було що показувати, бо народ не любить розмовного жанру:umora:.

Був сьогодні в місті. Над асфальтом бачив перші поодинокі квіточки абрикоса. Мої контрольні дерева ще сплять. Може й протягнуть до потепління.

А може воно і після потрав все йде саме по собі, а пасічник поливає і бачить те що хоче бачити.:umora:

33 хвилини тому, Йося сказав:

Пилок і єсть той самий пробіотик ті самі бактерії,а синтезувати дійсно круті  бактерії притаманні кишечнику бджоли вони не можуть,,,обувають нам п......у в лапті,,.Кацапи там синтизували штамп сінної палички якийсь тіпа крутий проти патогенів у бджіл.

Так і в ентеронорміна є кисломолочні бактерії і сінна паличка. Потреба в сінній паличці дуже сумнівна. Зараз в кожній калюжі суха трава лежить.

2 минуты назад, AVA сказал:

Я більше мав на увазі що після протрави діяв не скільки пробіотики , в просто сіроп 

Бо хто не давав пробіотики , то і сіропу не давав

Пити потрібно бджолам побільше при потраві , пофіг що за жидкость , як і людині :umora::az:

Потрава це мабуть щось на подобії нашого стану після антибіотиків що потрібно заселити лактобактерії і біфідо за рахунок кількість вони вижирають патогенну міклофлору...Кароче як перебухав ,,вбив,,треба кефірчику:umora:

Кажуть що після потрави як його давати, то ніби помагає. В дехто каже що давав частині пасіки і ніякої різниці не побачив.

5 хвилин тому, yu1986ra сказав:

може воно і після потрав все йде саме по собі, а пасічник поливає і бачить те що хоче бачити.:umora:

Таке теж може бути 

3 минуты назад, yu1986ra сказал:

Хай хоч анимони в лісі нормально зацвітуть, щоб було що показувати, бо народ не любить розмовного жанру:umora:.

Був сьогодні в місті. Над асфальтом бачив перші поодинокі квіточки абрикоса. Мої контрольні дерева ще сплять. Може й протягнуть до потепління.

А може воно і після потрав все йде саме по собі, а пасічник поливає і бачить те що хоче бачити.:umora:

Так і в ентеронорміна є кисломолочні бактерії і сінна паличка. Потреба в сінній паличці дуже сумнівна. Зараз в кожній калюжі суха трава лежить.

В ентеро,там же і ще і йод і селен.По ідеї за рахунок кількість лактобактерії жруть патогенів ото вони і кажуть бризкайте все що бачите і передні стінки:umora:

3 минуты назад, Йося сказал:

А бджола добавляється?Ростут?

Звідки, те що матка стартонули на початку березня при потеплінні 80,% викинули чи з'їли 

Ці 20% що вилупились просто заміна тих що не повернулися з вулиці

Наоборот слабкіші посідають

Фактично на кінець березня, я писав раніше у 90% вуликів не було личинки діряві несплошні залишки печатних комірок

Чому я і тормузнув розвиток , щоб не положити зимувалу бджолу , їй ще третє покоління кормити, в пока не хай просто гріє 

Десь з 20 вилупиться существующий розплід

Другий старт був десь з 28 березня, приблизно , що почали кормити личинку, пилок пішов берестка

2 години тому, Bee.P сказав:

Такі дорослі , а все в байки вірите :hi:;):umora:.

Та це вчора вихідний був, без роботи багато ідей в голову лізе.:umora: Сьогодні вже не до того, хватить, роботи повно:umora:

1 хвилину тому, Конструктор сказав:

Кажуть що після потрави як його давати, то ніби помагає. В дехто каже що давав частині пасіки і ніякої різниці не побачив.

Певно, ті кому допомагає не залишали без обробки контрольну групу. От воно і допомогло всім:rofl:

2 хвилини тому, Йося сказав:

В ентеро,там же і ще і йод і селен.По ідеї за рахунок кількість лактобактерії жруть патогенів ото вони і кажуть бризкайте все що бачите і передні стінки:umora:

Я самих дохлих перший раз бризкав з росинки, інших проливав. Дохлим не допомогло:rofl:.

6 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Певно, ті кому допомагає не залишали без обробки контрольну групу. От воно і допомогло всім:rofl:

Та так в більшості, питаю допомагає? Каже: да. Питаю є різниця між тими що не обробляв? Каже: не знаю, я всіх обробив:rofl:

Це тільки одного знаю що порівнював, він такий жмот, що спати не зміг би якби не перевірив.:umora:Каже помагає, на рівні Святої води:umora: І більше він його не брав. Знову ж таки це лише його оцінка.

11 минут назад, Йося сказал:

Потрава це мабуть щось на подобії нашого стану після антибіотиків що потрібно заселити лактобактерії і біфідо за рахунок кількість вони вижирають патогенну міклофлору...Кароче як перебухав ,,вбив,,треба кефірчику:umora:

Кефірчику хорошо , ну сразу просто води , води , води :umora:

Так думаю і бджолам просто сіропу

1 до 1 , просто сіропу, у них там яд все палить всередині 

Вони можливо і самі б полетіли до поїздки но не можуть 

А потім уже пробіотики бджолам , чи людині кефіри :umora:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...