yu1986ra Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 12 хвилин тому, Bee.P сказав: Ну ще на три дні поїсти і в хаті посидіти . . 250-300-400 грамм (від сили сімї) іде в день на розплід і поїсти , от і рахуйте. Скільки не рахуй, а меду більше не стане. А чого не 500-700-1000? Ваші букхфасти багато жруть. Поприкутіть їм краники. Для моєї карніки ф25 250г/добу це вже космічна цифра. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Ваші букхфасти багато жруть. В нього 33 хвилини тому, Пахомич сказав: Зрід корм в рамці тай того тяжкий. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 8 минут назад, yu1986ra сказал: Поприкутіть їм краники Зуби їм повибивати ? Чи шо ? Мої довго запрягають , але їдуть швидко . Певне.. 8 минут назад, yu1986ra сказал: Для моєї карніки ф25 250г/добу це вже космічна цифра. Ото буде не льотна погода то зважите кіко жере норм сім'я за сутки . Оце як масово лупанеться бджола і підуть свіжі Яйця 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 6 хвилин тому, Bee.P сказав: Зуби їм повибивати ? Чи шо ? Мої довго запрягають , але їдуть швидко . Певне.. Ото буде не льотна погода то зважите кіко жере норм сім'я за сутки . Оце як масово лупанеться бджола і підуть свіжі Яйця Я вже награвся з тими вагами. Лиш пару раз пам'ятаю, що було по -0.3 кг на добу. Не жруть вони стільки, або щось підносять. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 1 минуту назад, yu1986ra сказал: або щось підносять. Гантелі в тіхаря 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Не жруть вони стільки Тож нє , просто дивляться . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 2 часа назад, Bee.P сказал: Оце треш , . Ну його нах , це карніка так любить ліпити . Аж бісить через фотографію наочно Частіше рамки потрібно пересувати) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 марта Share Опубликовано 28 марта 3 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Частіше рамки потрібно пересувати) То майже все за тиждень такої херні наробили Таких кручених сімей не багато. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 8 часов назад, Женя Ц. сказал: Частіше рамки потрібно пересувати) Один раз з ранку , один раз вечором , а в ночі не чіпать бо вони сплять 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Один раз з ранку , один раз вечором , а в ночі не чіпать бо вони сплять В карніки часто такі будівельники" попадаються, в бак теж буває, але рідко. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 20 минут назад, Конструктор сказал: В карніки часто такі будівельники" попадаються, в бак теж буває, але рідко. В карніки бачу ці перемички горизонтальні , а в баків вони вертикальні , тобто нарости зверху на рамках , то коли ганеманку кладу то треба трохи зчистити ті нарости , але і віск зразу халявний . Фото з минулого року 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 8 хвилин тому, Bee.P сказав: а в баків вони вертикальні , тобто нарости зверху на рамках , То в мене баки, виходить 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 10 хвилин тому, Bee.P сказав: В карніки бачу ці перемички горизонтальні , а в баків вони вертикальні , тобто нарости зверху на рамках , то коли ганеманку кладу то треба трохи зчистити ті нарости , але і віск зразу халявний . Фото з минулого року Тільки що, gardener сказав: То в мене баки, виходить Тут ще має значення конституція вулика. Якщо є куди будувати то будують. Мав необачність зробити кілька дахів з потаєм, типу під Канаді, то весь сезон мав що шкрябати, вони піднімаються плівку цим воском. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 9 минут назад, Конструктор сказал: Тут ще має значення конституція вулика. Якщо є куди будувати то будують. Мав необачність зробити кілька дахів з потаєм, типу під Канаді, то весь сезон мав що шкрябати, вони піднімаються плівку цим воском. На цьому фото якщо бачите то немає наростів з верху ,( є попитка , але то не щітається) , це породна особливість , і впевнений що над головою в цих є місце куди ліпить . Але не хотять . 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 18 минут назад, gardener сказал: То в мене баки, виходить Нарешті Вам дійшло , що дворняга то бак , а бак то дворняга дресірована і дорога kurwa !!! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 22 минуты назад, gardener сказал: То в мене баки, виходить Ви ведете свою селекцію , про принципам системи баків , щоб працювали вертикально, не роїлися , спокійні , ітд . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 10 хвилин тому, Bee.P сказав: На цьому фото якщо бачите то немає наростів з верху ,( є попитка , але то не щітається) , це породна особливість , і впевнений що над головою в цих є місце куди ліпить . Але не хотять . Були в мене такі, багато часу займають при роботі. Хоча буває і навпаки, зовсім мало займають часу. Відкрив побачив що все замуровано, та ну його нах. Закрив і пішов далі. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 10 минут назад, Конструктор сказал: Були в мене такі, багато часу займають при роботі. Хоча буває і навпаки, зовсім мало займають часу. Відкрив побачив що все замуровано, та ну його нах. Закрив і пішов далі. Доречі також була мисля . Що ті перемички сильно ліплять шоб Юрій меньше їх мучив меньше лазив зі своїми пустими рамками . Захищаються так сказать 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 12 часов назад, gardener сказал: Вам шо жаль його меду? А три дні їсти - то хіба зле? Хай носять, не збивайте. Доречі Ви праві , хай носять . Це в нас та верба три дні і всьо . А в нього вербовий конвеєр , різного періоду цвітіння , а може в нього верба і є головний взяток !!!! а він не знав Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 1 година тому, Bee.P сказав: В карніки бачу ці перемички горизонтальні , а в баків вони вертикальні , тобто нарости зверху на рамках , то коли ганеманку кладу то треба трохи зчистити ті нарости , але і віск зразу халявний . Фото з минулого року То видно в мене там і бакфаст ф25 є: 53 хвилини тому, Конструктор сказав: Тут ще має значення конституція вулика. Якщо є куди будувати то будують. Мав необачність зробити кілька дахів з потаєм, типу під Канаді, то весь сезон мав що шкрябати, вони піднімаються плівку цим воском. А якщо ще взяти плівку, яку Стол продавав, то по ці нарости можуть бути по 4-5 см 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 2 минуты назад, yu1986ra сказал: То видно в мене там і бакфаст ф25 є: А якщо ще взяти плівку, яку Стол продавав, то по ці нарости можуть бути по 4-5 см То бджулі самі вам підказують що пора вже магазини ставити !!!!! От би мені такі мега гектари тої верби . На системі Роже Делона де рамка 108 мм то можна такий медок брать легко, аби тулько погода була. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 48 хвилин тому, Bee.P сказав: На цьому фото якщо бачите то немає наростів з верху ,( є попитка , але то не щітається) , це породна особливість , і впевнений що над головою в цих є місце куди ліпить . Але не хотять . Це лежак з потолочиною. Там у всіє є +/- однакове місце куди ліпить. Таких сімей 10-20% на точку. І одну з них я буду максимально клонувати в цьому році, бо дуже вже продуктивна. 45 хвилин тому, Bee.P сказав: Ви ведете свою селекцію , про принципам системи баків , щоб працювали вертикально, не роїлися , спокійні , ітд . Ага, а ще він такий старий і мудрий як брат Адам 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 44 хвилини тому, Конструктор сказав: Були в мене такі, багато часу займають при роботі. Хоча буває і навпаки, зовсім мало займають часу. Відкрив побачив що все замуровано, та ну його нах. Закрив і пішов далі. Буває 32 хвилини тому, Bee.P сказав: Доречі також була мисля . Що ті перемички сильно ліплять шоб Юрій меньше їх мучив меньше лазив зі своїми пустими рамками . Захищаються так сказать Я не здамся 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 5 минут назад, yu1986ra сказал: Ага, а ще він такий старий і мудрий як брат Адам Може буть . А може щей родичі далекі з тим Адамом . Таке буває 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 24 хвилини тому, Bee.P сказав: Доречі Ви праві , хай носять . Це в нас та верба три дні і всьо . А в нього вербовий конвеєр , різного періоду цвітіння , а може в нього верба і є головний взяток !!!! а він не знав Ні, не ті масштаби пасовиська. 2 км вбік і вже голяк. Ще ні разу не виникала думка качати вербові. Навіть якщо сильну сім'ю обмежити весною і поставити магазин, то вони в той магазин значною мірою піднімуть старий мед з гнізда. Я чув, що на Закарпатті вже прокачують гніздо, бо ж матці нема куди сіяти. Хтось вже бачив відоси? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 марта Share Опубликовано 29 марта 8 минут назад, yu1986ra сказал: лежак з потолочиною. Там у всіє є +/- однакове місце куди ліпить. Таких сімей 10-20% на точку. І одну з них я буду максимально клонувати в цьому році, бо дуже вже продуктивна. Саме головне в цьому ділі не переборщити з гетерозисом бо можна таке наколотить що будете мати 300% роїння . Ой... Я вам не завідую Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.