Перейти к содержанию

ВЕСНА\ЛІТО 2026 МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Рекомендуемые сообщения

12 хвилин тому, Bee.P сказав:

Ну ще на три дні поїсти і в хаті посидіти . :hi:. 250-300-400 грамм (від сили сімї) іде в день  на розплід і поїсти , от і рахуйте. 

Скільки не рахуй, а меду більше не стане:rofl:.

А чого не 500-700-1000:umora:? Ваші букхфасти багато жруть. Поприкутіть їм краники:rofl:.

Для моєї карніки ф25 250г/добу це вже космічна цифра.

4 хвилини тому, yu1986ra сказав:

Ваші букхфасти багато жруть.

В нього

33 хвилини тому, Пахомич сказав:

Зрід корм в рамці

тай того тяжкий.

8 минут назад, yu1986ra сказал:

Поприкутіть їм краники

Зуби їм повибивати ? Чи шо ?:hi::umora:

Мої довго запрягають , але їдуть швидко :hi:.  Певне..:umora:

Для моєї карніки ф25 250г/добу це вже космічна цифра.

Ото буде не льотна погода то зважите кіко жере норм сім'я за сутки . :vinny:

Оце як масово лупанеться бджола і підуть свіжі Яйця

6 хвилин тому, Bee.P сказав:

Зуби їм повибивати ? Чи шо ?:hi::umora:

Мої довго запрягають , але їдуть швидко :hi:.  Певне..:umora:

Ото буде не льотна погода то зважите кіко жере норм сім'я за сутки . :vinny:

Оце як масово лупанеться бджола і підуть свіжі Яйця

Я вже награвся з тими вагами. Лиш пару раз пам'ятаю, що було по -0.3 кг на добу. Не жруть вони стільки, або щось підносять.

1 минуту назад, yu1986ra сказал:

або щось підносять.

Гантелі в тіхаря :al::umora:

2 минуты назад, yu1986ra сказал:

Не жруть вони стільки

Тож нє , просто дивляться :umora:

2 часа назад, Bee.P сказал:

Оце треш , :crazy:. Ну його нах , це карніка так любить ліпити :frusty:.  Аж бісить через фотографію наочно :umora:

IMG_20260328_182502.jpg

Частіше рамки потрібно пересувати)

3 хвилини тому, Женя Ц. сказав:

То майже все за тиждень такої херні наробили

Таких кручених сімей не багато.

8 часов назад, Женя Ц. сказал:

Один раз з ранку , один раз вечором , а в ночі не чіпать бо вони сплять:dntknw::umora:

4 хвилини тому, Bee.P сказав:

Один раз з ранку , один раз вечором , а в ночі не чіпать бо вони сплять:dntknw::umora:

В карніки часто такі будівельники" попадаються, в бак теж буває, але рідко.

20 минут назад, Конструктор сказал:

В карніки часто такі будівельники" попадаються, в бак теж буває, але рідко.

В карніки бачу ці перемички горизонтальні , а в баків вони вертикальні , тобто нарости зверху на рамках , то коли ганеманку кладу то треба трохи зчистити ті нарости , але і віск зразу халявний .

Фото з минулого року 

IMG_20260329_075514.jpg

8 хвилин тому, Bee.P сказав:

а в баків вони вертикальні , тобто нарости зверху на рамках ,

То в мене баки, виходить:hmm:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1
  • 100% 1

10 хвилин тому, Bee.P сказав:

В карніки бачу ці перемички горизонтальні , а в баків вони вертикальні , тобто нарости зверху на рамках , то коли ганеманку кладу то треба трохи зчистити ті нарости , але і віск зразу халявний .

Фото з минулого року 

IMG_20260329_075514.jpg

Тільки що, gardener сказав:

Тут ще має значення конституція вулика. Якщо є куди будувати то будують. Мав необачність зробити кілька дахів з потаєм, типу під Канаді, то весь сезон мав що шкрябати, вони піднімаються плівку цим воском.

9 минут назад, Конструктор сказал:

Тут ще має значення конституція вулика. Якщо є куди будувати то будують. Мав необачність зробити кілька дахів з потаєм, типу під Канаді, то весь сезон мав що шкрябати, вони піднімаються плівку цим воском.

На цьому фото якщо бачите то немає наростів з верху ,( є попитка , але то не щітається:umora:)  , це породна особливість ,  і  впевнений що над головою в цих є місце куди ліпить . Але не хотять .

IMG_20260328_182502.jpg

18 минут назад, gardener сказал:

Нарешті Вам дійшло , :hi::umora: що дворняга то бак , а бак то дворняга дресірована і дорога kurwa  !!! :hi::umora:

22 минуты назад, gardener сказал:

Ви ведете свою селекцію ,  про принципам системи баків , щоб працювали вертикально, не роїлися , спокійні , ітд . :hi:

10 хвилин тому, Bee.P сказав:

На цьому фото якщо бачите то немає наростів з верху ,( є попитка , але то не щітається:umora:)  , це породна особливість ,  і  впевнений що над головою в цих є місце куди ліпить . Але не хотять .

IMG_20260328_182502.jpg

Були в мене такі, багато часу займають при роботі. 

Хоча буває і навпаки, зовсім мало займають часу. Відкрив побачив що все замуровано, та ну його нах. Закрив і пішов далі.:umora:

10 минут назад, Конструктор сказал:

Хоча буває і навпаки, зовсім мало займають часу. Відкрив побачив що все замуровано, та ну його нах. Закрив і пішов далі.:umora:

Доречі також була мисля :umora:. Що ті перемички сильно ліплять  шоб Юрій меньше  їх мучив :umora: меньше лазив зі своїми пустими рамками . Захищаються так сказать :umora:

12 часов назад, gardener сказал:

Вам шо жаль його меду? А три дні їсти - то хіба зле? Хай носять, не збивайте.

Доречі Ви праві , хай носять . Це в нас та верба три дні і всьо . А в нього вербовий конвеєр :umora:, різного періоду цвітіння , а може в нього верба і є головний взяток !!!!:evrika::umora: а він не знав :umora:

1 година тому, Bee.P сказав:

Фото з минулого року 

IMG_20260329_075514.jpg

То видно в мене там і бакфаст ф25 є:ole_ole::umora::

IMG_20260329_090309.thumb.jpg.73162bb0b51d14eb5120217880aeb41a.jpg

53 хвилини тому, Конструктор сказав:

А якщо ще взяти плівку, яку Стол продавав, то по ці нарости можуть бути по 4-5 см:umora:

2 минуты назад, yu1986ra сказал:

То видно в мене там і бакфаст ф25 є:ole_ole::umora::

IMG_20260329_090309.thumb.jpg.73162bb0b51d14eb5120217880aeb41a.jpg

А якщо ще взяти плівку, яку Стол продавав, то по ці нарости можуть бути по 4-5 см:umora:

То бджулі самі вам підказують що пора вже магазини ставити !!!!! :evrika::umora:

От би мені такі мега гектари тої верби .

На системі Роже Делона де рамка 108 мм то можна такий медок брать легко, аби тулько погода була.

48 хвилин тому, Bee.P сказав:

IMG_20260328_182502.jpg

Це лежак з потолочиною. Там у всіє є +/- однакове місце куди ліпить. Таких сімей 10-20% на точку. І одну з них я буду максимально клонувати в цьому році:frusty:, бо дуже вже продуктивна.

45 хвилин тому, Bee.P сказав:

Ви ведете свою селекцію ,  про принципам системи баків , щоб працювали вертикально, не роїлися , спокійні , ітд . :hi:

Ага, а ще він такий старий і мудрий як брат Адам:rofl:

44 хвилини тому, Конструктор сказав:

Буває:umora:

32 хвилини тому, Bee.P сказав:

Доречі також була мисля :umora:. Що ті перемички сильно ліплять  шоб Юрій меньше  їх мучив :umora: меньше лазив зі своїми пустими рамками . Захищаються так сказать :umora:

Я не здамся

5 минут назад, yu1986ra сказал:

Ага, а ще він такий старий і мудрий як брат Адам

Може буть :hi::umora:. А може щей родичі далекі з тим Адамом :hi::umora:. Таке буває ;):dntknw:

24 хвилини тому, Bee.P сказав:

Доречі Ви праві , хай носять . Це в нас та верба три дні і всьо . А в нього вербовий конвеєр :umora:, різного періоду цвітіння , а може в нього верба і є головний взяток !!!!:evrika::umora: а він не знав :umora:

Ні, не ті масштаби пасовиська. 2 км вбік і вже голяк. Ще ні разу не виникала думка качати вербові. Навіть якщо сильну сім'ю обмежити весною і поставити магазин, то вони в той магазин значною мірою піднімуть старий мед з гнізда.

Я чув, що на Закарпатті вже прокачують гніздо, бо ж матці нема куди сіяти:rofl:. Хтось вже бачив відоси?

лежак з потолочиною. Там у всіє є +/- однакове місце куди ліпить. Таких сімей 10-20% на точку. І одну з них я буду максимально клонувати в цьому році:frusty:, бо дуже вже продуктивна.

Саме головне в цьому ділі не переборщити з гетерозисом:hi::umora: бо можна таке наколотить що будете мати 300% роїння :rofl:.  Ой... Я вам не завідую:umora:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...