Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 4 минуты назад, gardener сказал: Готове племінне ядро Він же ж ніби казав: дальше тільки сироп Тоді їм капець Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 4 минуты назад, Bee.P сказал: Таке золото не вкрадуть І відео доказ всім бажаючим бджолокрадам є , шо нєфіг лізти . Бо вже нема де тих пухляшів прикопувать 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 17 часов назад, Конструктор сказал: ще на бакфаста Ви до своїх не заглядали? За заставною вже жеруть ? У Вас раніше як не як розвиток сімей . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 18 минут назад, gardener сказал: Готове племінне ядро Я колись хотів пару сімей таких мати , замість охрани по краям поставить , думав будуть собі жити своїм життям , меду з них не брав би , і не ліз до них , але потім згадав що полоски від кліща полюбе треба буде поставить, блін , і передумав . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта Зато який контраст по меду і злості між двома відео Злим меду на місяць і ну їх лазити В добрих можна із ложечки кормити 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта Взагалі жалко добрих Зїдять вони розплід з голоду і так можливо декілька раз, поки меду не побачать У злих пасічника з'їдять 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 1 минуту назад, AVA сказал: Зато який контраст по меду і злості між двома відео Злим меду на місяць і ну їх лазити В добрих можна із ложечки кормити Перебирав відра з забрусом, зверху вибрав " жирний" забрус а на дні брила 1/3 відра ще з медом , то цей жирний перетопив на віск , ну а вода та дуже дуже солодка , чи можна її бджолам дать ? Мали досвід з таким ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 14 хвилин тому, Bee.P сказав: Ви до своїх не заглядали? За заставною вже жеруть ? У Вас раніше як не як розвиток сімей . Мої в корпусних вже почали за заставною шастати, в лежаках ще далеко не всі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта Только что, yu1986ra сказал: лежаках ще далеко не всі. Та в лежаках то пойнятно , він довгий , поки вона доповзе в інший кінець вулика то вже вечір буде. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта Рано весною, у перші дні роботи , протрави майже кожен рік , тільки пару сімей обично, а не масово Масово це обично з поля, пару це щось по дворах села знаходять ядовите Це як дерть тягають у когось, обично декілька сімей , в інших жодної бджоли з дертю Тут і тепла толком не було , щоб більше одного кілометра відлетіти 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 15 хвилин тому, Bee.P сказав: За заставною вже жеруть ? Більшість вже по одній 145 з'їли, тиждень тому замінив, кому не вистачило, то дав канді в годівниці. Завтра планую їхати, то буду бачити шо там 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 6 минут назад, Bee.P сказал: Перебирав відра з забрусом, зверху вибрав " жирний" забрус а на дні брила 1/3 відра ще з медом , то цей жирний перетопив на віск , ну а вода та дуже дуже солодка , чи можна її бджолам дать ? Мали досвід з таким ? Я ні но звонив батько колеги по інститут , то він таке у зиму бжолам давав , ніби нічого В весною після обльоту думаю можна, відстояти потрібно, там муті буде багато Як топлю уже перемттий забрус і виливаю воду на вулицю то там бджоли повно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 4 минуты назад, Конструктор сказал: Більшість вже по одній 145 з'їли, тиждень тому замінив, кому не вистачило, то дав канді в годівниці. Завтра планую їхати, то буду бачити шо там За цих дві теплі неділі пішов дуже активний рух . Так як і думав . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 40 минут назад, yu1986ra сказал: Зате меду буде море від таких сімей Так він їм сам носить Канешно буде повно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 минуты назад, AVA сказал: Я ні но звонив батько колеги по інститут , то він таке у зиму бжолам давав , ніби нічого В весною після обльоту думаю можна, відстояти потрібно, там муті буде багато Як топлю уже перемттий забрус і виливаю воду на вулицю то там бджоли повно Та осьо топив , і то довго не варив , думаю з тої великої каструлі віск вийняти і ще підігріти і бахнути туди з відра того твердого меду з забрусоом , щоб розтопилося і буде супер концентрат , бо лінуюсь щось тою лопаткою глубати його в торбинки . Що думаєте норм ? Чи трохи брєдова ідея ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 2 минуты назад, Bee.P сказал: За цих дві теплі неділі пішов дуже активний рух . Так як і думав . Ще не пішов , чотири дні на сонці до +20 було Тоді були за заставною бджоли , зараз думаю не має, у мене зараз дубарь З неділі буде 10-12 , знову полізуть 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 2 минуты назад, Bee.P сказал: Та осьо топив , і то довго не варив , думаю з тої великої каструлі віск вийняти і ще підігріти і бахнути туди з відра того твердого меду з забрусоом , щоб розтопилося і буде супер концентрат , бо лінуюсь щось тою лопаткою глубати його в торбинки . Що думаєте норм ? Чи трохи брєдова ідея ? Весною, я б дав , уже облетілися, ну взиму побоявся би Хотя написав вище і в зиму кормили 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 хвилини тому, Bee.P сказав: За цих дві теплі неділі пішов дуже активний рух . Так як і думав . Так. Пилок йшов більш менш кілька днів, великих запасів не зробили. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 1 минуту назад, Конструктор сказал: Так. Пилок йшов більш менш кілька днів, великих запасів не зробили. Якщо буде погода то на вербі зроблять жирні запаси , вологи хватає , має буять . Рік буде драбинннний , тьху той....... ройовий . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 10 минут назад, Bee.P сказал: Та осьо топив , і то довго не варив , думаю з тої великої каструлі віск вийняти і ще підігріти і бахнути туди з відра того твердого меду з забрусоом , щоб розтопилося і буде супер концентрат , бо лінуюсь щось тою лопаткою глубати його в торбинки . Що думаєте норм ? Чи трохи брєдова ідея ? Я нагріваю воду , поки настає парувати , туди забрус , трохи помішав На утро вже все розтавше , тільки процідити, віджати Я не варю забрус , навіщо Відро у воду , поки вода нагріється забрус випаде Був і відрах забрус , я так робив Колись сонях був з кристалами , зиму простояв нікому непотрібно Я його також з відром у воду, випав 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 8 минут назад, AVA сказал: Я нагріваю воду , поки настає парувати , туди забрус , трохи помішав На утро вже все розтавше , тільки процідити, віджати Я не варю забрус , навіщо Та я 20 л води і 20 кг забрусу жирного , пізно качав то він важкенький але розсипчастий , тому думаю що меду аж забагато буде в тій воді , раніше на шайтан воду йшли ті змивки , тепер бджолам думаю віддать. Того і питаю . Так не треба два рази воду гріть , тобто раз щоб вимить і раз шоб бліна втопить воскового 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 28 хвилин тому, Конструктор сказав: Більшість вже по одній 145 з'їли, тиждень тому замінив, кому не вистачило, то дав канді в годівниці. Завтра планую їхати, то буду бачити шо там Ви ту рамку відкривали? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 5 хвилин тому, yu1986ra сказав: Ви ту рамку відкривали? Шкрябнув вилкою на бистру руку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 3 минуты назад, Конструктор сказал: Шкрябнув вилкою на бистру руку. Ніколи не шкябаю і не відкриваю , то коли розпечатать то вони рідке висосуть а кристали викинуть , а так обсядуть розтоплять тоді самі розпечатають і гарно перенесуть , ну і роботи дурної меньше І нападів меньше , бо немає запахів 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 19 марта Share Опубликовано 19 марта 17 хвилин тому, Bee.P сказав: Ніколи не шкябаю і не відкриваю , то коли розпечатать то вони рідке висосуть а кристали викинуть , а так обсядуть розтоплять тоді самі розпечатають і гарно перенесуть , ну і роботи дурної меньше І нападів меньше , бо немає запахів Я раніше теж не шкрябав, цей рік в гнізді кормів менше, то було бажання щоб за тепла трохи перенесли в гніздо. Ну і припинити їх трохи. Другу як ставив, то вже не шкрябав, за звичай якщо їм потрібен мед, то й самі добре розпечаткють. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.