yu1986ra Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта 6 годин тому, Пахомич сказав: Я блогерам з низькою кваліфікацією шпаргалки не пишу.. Це у вас спрацював генератор випадкових фраз? Я ж не про те питав. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта 5 годин тому, Пахомич сказав: Так ви зовсім втратили нюх. Коронавірус напав Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта 11 хвилин тому, yu1986ra сказав: Залишилось ще десь нашукати сімей на 8-9 рам дадана. Матки треба правильні купляти 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта 42 минуты назад, yu1986ra сказал: Льотки на скільки відкриті? На зиму верхній закритий , нижній з гребінкою металевою від мишей. Але для сильних можна і верхній зробить вхід на 1 -2 бджоли , ( не миші 1-2шт , а саме бджоли ) . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта 1 час назад, gardener сказал: Матки треба правильні купляти Нажаль не всім то допомагає , ай..... Довго пояснюватьь. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта 10 хвилин тому, Bee.P сказав: Нажаль не всім то допомагає , ай..... Довго пояснюватьь. До кожної матки має йти інструкція як правильно користуватися і правильно обслуговувати. А ще було б не погано щоб гарантія 3р як в дніпроемі. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта Только что, Конструктор сказал: До кожної матки має йти інструкція як правильно користуватися і правильно обслуговувати. Так ніхто ж тоі інструкції не читає , бо всі дуже розумні . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Так ніхто ж тоі інструкції не читає , бо всі дуже розумні . Є таке, в більшості про інструкцію згадують вже як щось зламалось. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта 44 хвилини тому, Конструктор сказав: Є таке, в більшості про інструкцію згадують вже як щось зламалось. То так у всьому її згадують. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 14 марта Share Опубликовано 14 марта https://vt.tiktok.com/ZSua8Kf6s/ 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта Мій 8рамочник" як не дивно, але теж перезимував, вийшли з зими два корпуси, майже без меду, рамок з медом такого стандарту немає, то кандірую, а шо робити Приблизно за два тижні доїдають 0.5 білкової і 1.2кг звичайного канді, куди воно їм влазить? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 15 минут назад, Конструктор сказал: Мій 8рамочник" як не дивно, але теж перезимував, вийшли з зими два корпуси, майже без меду, рамок з медом такого стандарту немає, то кандірую, а шо робити Приблизно за два тижні доїдають 0.5 білкової і 1.2кг звичайного канді, куди воно їм влазить? Ну якщо вже в тапках ходите і без носків то значить вже можна трутнів закладати , і маток . Ви точно в Укр ??? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 50 хвилин тому, Конструктор сказав: Мій 8рамочник" як не дивно, але теж перезимував, вийшли з зими два корпуси, майже без меду, рамок з медом такого стандарту немає, то кандірую, а шо робити Приблизно за два тижні доїдають 0.5 білкової і 1.2кг звичайного канді, куди воно їм влазить? В мене контрольний на початку тижня додав 0.2 кг і стрілка тримається на рівні. 34 хвилини тому, Bee.P сказав: Ну якщо вже в тапках ходите і без носків то значить вже можна трутнів закладати , і маток . Ви точно в Укр ??? В нього волохаті ноги - не мерзнуть 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 17 минут назад, yu1986ra сказал: нього волохаті ноги - не мерзнуть Або блатні тапки з підігрівом , через ві-фі 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта Блінов мене добив безповоротно 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 2 години тому, yu1986ra сказав: В мене контрольний на початку тижня додав 0.2 кг і стрілка тримається на рівні. В нього волохаті ноги - не мерзнуть 2 години тому, Bee.P сказав: Або блатні тапки з підігрівом , через ві-фі От що за люди? Їм бджіл показав, а вони до ніг і тапок причипились. Та понятно, завідують, бо не мають таких восьмирамочків. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 16 минут назад, Конструктор сказал: От що за люди? Їм бджіл показав, а вони до ніг і тапок причипились. Та понятно, завідують, бо не мають таких восьмирамочків. Все ж таки наша країна велика у мене не те що в тапках на пасіку не зайдешь на другий точок... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 19 хвилин тому, Олександр К сказав: Все ж таки наша країна велика у мене не те що в тапках на пасіку не зайдешь на другий точок... Бачив відео, в Закарпатті вже пилок збирають. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 52 минуты назад, Конструктор сказал: Бачив відео, в Закарпатті вже пилок збирають. У мене з пилком практично ще немає.... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 1 час назад, Олександр К сказал: У мене з пилком практично ще немає.... Вчера был на пасеке ,да пыльца жолтенькая идёт. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 3 години тому, Конструктор сказав: От що за люди? Їм бджіл показав, а вони до ніг і тапок причипились. Та понятно, завідують, бо не мають таких восьмирамочків. То на шльопанці з вайфаєм спокусились 3 години тому, Олександр К сказав: Все ж таки наша країна велика у мене не те що в тапках на пасіку не зайдешь на другий точок... А в мене сьогодні зацвіли вершки в контрольного куща верби козячої. Такого стабільно теплого і сонячного старту на ліщині за мою практику ще не було. Від сьогодні ще похолодало. Хоч на градуснику досі +15, але вітер холодний. В шльопанцях з волохатими ногами ще норм, але з лисою головою без шапки не комфортно. Бджоли літали на пів сили. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 2 години тому, Олександр К сказав: У мене з пилком практично ще немає.... В мене позавчора один день що вже більш менш не погано понесли, приблизно вже кожна 5-6 приходила з пилком, правда дрібний. Вчора і сьогодні холодний вітер і пилку майже не має. Тільки той що зверху на рамках. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта Сьогодні при вітрі літали краще як вчора. На фундуку шось там гудять, але в вулик не бачив шоби носили. Верба ше тільки починає розпускатися. В лісі сніг тільки зійшов, ше нічого не має. Ходив за трутовиком в лісополосу. Насилу назбирав рюкзак (неповний). Треба десь в других краях шукати, але я хотів подивитися чи сім'я в черешні перезимувала. на жаль. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта От це різниця! Закарпаття, шо тут скажеш. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 15 марта Share Опубликовано 15 марта 27 минут назад, Конструктор сказал: От це різниця! Закарпаття, шо тут скажеш. Місяць 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.