Jump to content

Програми для і про бджільництво

Recommended Posts

Пишем тут про програми для бджільництва, що допомагають нам в роботі на пасіці чи просто інформують. Дякую

Пише про програми для бджільництва що допомагають нам в роботі на пасіці чи просто інформують.
Розмноження бджіл 1.0 для початківців інформаційна програма.

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
Адреса телефони Вет аптеки магазини телефони демо потребує дороблення і оновлення.

Та щось взагалі не запускається.
Компьютерная программа Apiary

Програми повинні бути хоч трохи "дружелюбні" і розраховані для "чайників". Як на мене то там все дуже заплутано - простіше і зручніше запис в зошиті :IMHO:

• 3 months later...
Адреса телефони Вет аптеки магазини телефони демо потребує дороблення і оновлення.

Та щось взагалі не запускається.

Програми повинні бути хоч трохи "дружелюбні" і розраховані для "чайників". Як на мене то там все дуже заплутано - простіше і зручніше запис в зошиті :IMHO:
Просто потрібен фраймворк тоді піде а якщо ваша система стара просто на сайті майкрософт обновіт свою систему тоді піде ось так

На жаль einar правий. Підтверджую. Всі програми, які пробував запустити складні у вжитку. Для "чайників" не підходять. Бо в коритстуванні комп"ютером є дуже багато інформації,що зветься "по замовчуванні". Та ось знайшов, як мені здається, ніби найбільш просту: http://www.beelife.org/forum/thread147-1.html

Видалив картинки, трохи повиправляв граматичні помилки. Перше враження - з всього, що бачив, ця програмка дійсно найбільш практична, але до неї треба ще буде "докласти руки".

Видалив картинки, трохи повиправляв граматичні помилки. Перше враження - з всього, що бачив, ця програмка дійсно найбільш практична, але до неї треба ще буде "докласти руки".

Як завершите доводку програми прохання показати. А який варіант Ви робите на 30 чи на 100 сімей?

Покищо тільки помітив, що багато клітинок не працюють. Вона не "горить", залишу на зиму. Зараз в моїй EXCEL занесено вагу і кількість компклектуючих, завдяки чому вираховується кількість меду у вулику. Правда разом з бджолами. Думаю, доводити готову програму, чи таки зробити для себе свою. Взагалі робота в EXCEL дуже проста і кожен може під себе її налаштувати чи зробити власну. Програмісти дуже рідко бувають дизайнерами чи психологами. Тому, як на мене, інформація сприймається важко, очі "бігають" по екрану, багато зайвої інформації.

Взагалі робота в EXCEL дуже проста і кожен може під себе її налаштувати чи зробити власну.

sewerby може знаєте, як зробити "випливаєче вікно". Чи може я неправильно висловився. Тобто я хочу зробити так як в цій програмі. Є клітинки з червоною міткою і при наведенні на цю клітинку курсораа випливає певна інформація.

Стаєте на клітинку, де хочете зробити підказку, клацаєте правою кнопкою миші. В меню, що зявилося, вибираєте "Вставить примечание" і пишете все, що Вам заманеться. Деталі можуть відрізнятися в залежності від версії EXCEL. В мене 2010.

Стаєте на клітинку, де хочете зробити підказку, клацаєте правою кнопкою миші. В меню, що зявилося, вибираєте "Вставить примечание" і пишете все, що Вам заманеться. Деталі можуть відрізнятися в залежності від версії EXCEL. В мене 2010.

О, як просто. Дякую. Вже рік працюю з Екселем а до такого простого недопер.

Так само просто і меню робиться, тільки вибираєте в самому низу "Гиперссылку". А в ній, в лівих віконцях - місце, куди Ви хочете переміститись. А в верхньому віконці - пишете назву клітинки меню. Якщо у Вас діюча таблиця, з кількома вікнами, то назви вікон буде автоматично запропоновано для вибору в якості зсилки. Можна і інші дії вибрати. :wave:

Так само просто і меню робиться, тільки вибираєте в самому низу "Гиперссылку". А в ній, в лівих віконцях - місце, куди Ви хочете переміститись. А в верхньому віконці - пишете назву клітинки меню. Якщо у Вас діюча таблиця, з кількома вікнами, то назви вікон буде автоматично запропоновано для вибору в якості зсилки. Можна і інші дії вибрати.

Дякую за науку. Буду робити.

sewerby! Одразу питання. Зв"язок в одному документі встановлюється просто. А от як встановити зв"язок між різними Екселівськими документами. І саме з "місцем в іншому документі" щось не вловлю. Можливо Ви знаєте як це зробити.

В EXCEL 2010 у вікні гіперссилки по умовчанню виділяється саме звязок з іншим файлом - лівий стовпчик, верхній заголовок. А файл вибирається із списку.

В EXCEL 2010 у вікні гіперссилки по умовчанню виділяється саме звязок з іншим файлом - лівий стовпчик, верхній заголовок. А файл вибирається із списку.

Це ясно. А от як зв"язати саме "з місцем" у тому документі не получається. :hi:

Це ще простіше. При вводі гіперссилки справа є віконце "закладка". Ставши на нього Ви отримаєте можливість вибрати сторінку. А в верхньому рядку вкажіть адресу ячейки. владек, сподіваюсь це не екзамен? :):az:

владек, сподіваюсь це не екзамен?

За означенням: "Доцент тупий.......Завжди". Вибачайте. Та думаю, що це не останнє моє запитання. Дуже вже мені цей Ексель починає подобатись.

Дуже вже мені цей Ексель починає подобатись.

Тут можна повчитись

• Алёнка changed the title to Програми для і про бджільництво