mayherav Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Пишем тут про програми для бджільництва, що допомагають нам в роботі на пасіці чи просто інформують. Дякую Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayherav Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 Пише про програми для бджільництва що допомагають нам в роботі на пасіці чи просто інформують. Розмноження бджіл 1.0 для початківців інформаційна програма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayherav Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 А.Папичева и О.Соловьева "Пчела"-1.0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayherav Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 "Airbees" - программа для пчеловодов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayherav Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 ИНФОРМАТОР ПЧЕЛОВОДА (ДЕМО) Адреса пчеловодческих организаций в снг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayherav Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 BeeKeeper 3.0 на Англійскій Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayherav Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 Адреса телефони Вет аптеки магазини телефони демо потребує дороблення і оновлення. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
einar Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Компьютерная программа Apiary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Адреса телефони Вет аптеки магазини телефони демо потребує дороблення і оновлення. ← Та щось взагалі не запускається. Компьютерная программа Apiary ← Програми повинні бути хоч трохи "дружелюбні" і розраховані для "чайників". Як на мене то там все дуже заплутано - простіше і зручніше запис в зошиті Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayherav Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Адреса телефони Вет аптеки магазини телефони демо потребує дороблення і оновлення. ? Та щось взагалі не запускається. Компьютерная программа Apiary ? Програми повинні бути хоч трохи "дружелюбні" і розраховані для "чайників". Як на мене то там все дуже заплутано - простіше і зручніше запис в зошиті Просто потрібен фраймворк тоді піде а якщо ваша система стара просто на сайті майкрософт обновіт свою систему тоді піде ось так Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Компьютерная программа Apiary ? На жаль einar правий. Підтверджую. Всі програми, які пробував запустити складні у вжитку. Для "чайників" не підходять. Бо в коритстуванні комп"ютером є дуже багато інформації,що зветься "по замовчуванні". Та ось знайшов, як мені здається, ніби найбільш просту: http://www.beelife.org/forum/thread147-1.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Видалив картинки, трохи повиправляв граматичні помилки. Перше враження - з всього, що бачив, ця програмка дійсно найбільш практична, але до неї треба ще буде "докласти руки". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Видалив картинки, трохи повиправляв граматичні помилки. Перше враження - з всього, що бачив, ця програмка дійсно найбільш практична, але до неї треба ще буде "докласти руки". ? Як завершите доводку програми прохання показати. А який варіант Ви робите на 30 чи на 100 сімей? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Покищо тільки помітив, що багато клітинок не працюють. Вона не "горить", залишу на зиму. Зараз в моїй EXCEL занесено вагу і кількість компклектуючих, завдяки чому вираховується кількість меду у вулику. Правда разом з бджолами. Думаю, доводити готову програму, чи таки зробити для себе свою. Взагалі робота в EXCEL дуже проста і кожен може під себе її налаштувати чи зробити власну. Програмісти дуже рідко бувають дизайнерами чи психологами. Тому, як на мене, інформація сприймається важко, очі "бігають" по екрану, багато зайвої інформації. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Взагалі робота в EXCEL дуже проста і кожен може під себе її налаштувати чи зробити власну. ? sewerby може знаєте, як зробити "випливаєче вікно". Чи може я неправильно висловився. Тобто я хочу зробити так як в цій програмі. Є клітинки з червоною міткою і при наведенні на цю клітинку курсораа випливає певна інформація. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Стаєте на клітинку, де хочете зробити підказку, клацаєте правою кнопкою миші. В меню, що зявилося, вибираєте "Вставить примечание" і пишете все, що Вам заманеться. Деталі можуть відрізнятися в залежності від версії EXCEL. В мене 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Стаєте на клітинку, де хочете зробити підказку, клацаєте правою кнопкою миші. В меню, що зявилося, вибираєте "Вставить примечание" і пишете все, що Вам заманеться. Деталі можуть відрізнятися в залежності від версії EXCEL. В мене 2010. ? О, як просто. Дякую. Вже рік працюю з Екселем а до такого простого недопер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Так само просто і меню робиться, тільки вибираєте в самому низу "Гиперссылку". А в ній, в лівих віконцях - місце, куди Ви хочете переміститись. А в верхньому віконці - пишете назву клітинки меню. Якщо у Вас діюча таблиця, з кількома вікнами, то назви вікон буде автоматично запропоновано для вибору в якості зсилки. Можна і інші дії вибрати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Так само просто і меню робиться, тільки вибираєте в самому низу "Гиперссылку". А в ній, в лівих віконцях - місце, куди Ви хочете переміститись. А в верхньому віконці - пишете назву клітинки меню. Якщо у Вас діюча таблиця, з кількома вікнами, то назви вікон буде автоматично запропоновано для вибору в якості зсилки. Можна і інші дії вибрати. ? Дякую за науку. Буду робити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 sewerby! Одразу питання. Зв"язок в одному документі встановлюється просто. А от як встановити зв"язок між різними Екселівськими документами. І саме з "місцем в іншому документі" щось не вловлю. Можливо Ви знаєте як це зробити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 В EXCEL 2010 у вікні гіперссилки по умовчанню виділяється саме звязок з іншим файлом - лівий стовпчик, верхній заголовок. А файл вибирається із списку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 В EXCEL 2010 у вікні гіперссилки по умовчанню виділяється саме звязок з іншим файлом - лівий стовпчик, верхній заголовок. А файл вибирається із списку. ? Це ясно. А от як зв"язати саме "з місцем" у тому документі не получається. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Це ще простіше. При вводі гіперссилки справа є віконце "закладка". Ставши на нього Ви отримаєте можливість вибрати сторінку. А в верхньому рядку вкажіть адресу ячейки. владек, сподіваюсь це не екзамен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 владек, сподіваюсь це не екзамен? ? За означенням: "Доцент тупий.......Завжди". Вибачайте. Та думаю, що це не останнє моє запитання. Дуже вже мені цей Ексель починає подобатись. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Дуже вже мені цей Ексель починає подобатись. ← Тут можна повчитись Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts