chajka2005 Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 1 час назад, Wladimir_K сказал: А що тут такого? В даних засобах тіалоклоприд. В тепер почитайте його дію на бджіл і на людей На упаковці вказано амітраз 12,5%. Це відносно дешевий та ефективний препарат. В чому Ви стверджуєте, що тіаклоприд? Навіщо виробникові дешеву та дієву діючу речовину замінювати на щось інше, і вводити в оману споживача? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 1 час назад, yu1986ra сказал: 1 час назад, Wladimir_K сказал: А що тут такого? В даних засобах тіалоклоприд. В тепер почитайте його дію на бджіл і на людей Це лише ваше нічим не підкріплене припущення. 1 час назад, chajka2005 сказал: Чи були в кого випадки, коли пропадали матки після амітразу спрей? І багато пропало? Дві матки 2025р. Горбатий розплід. Але чи це пов'язано із амітразом не знаю. От і уточнюю, бо препарат вже не перший рік, і досвід використання в колег точно є Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 1 година тому, Wladimir_K сказав: Рекомендую зробити аналіз, щоб спростувати Ви його робили? Чи бачили результат чийогось аналізу? Презумція невинності покладає доказ винуватості на сторону обвинувачення. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 Зазвичай, якщо щось хочу стверджувати перевіряю. Якщо є бажання перевіряєте у сертифікованій лабораторії Держпродслужби, або хай продавець надасть сертифікат якості зроблений в українській лабораторії. У мене є можливість у звичайній не сертифікованій перевірити, що раніше робив відносно "кацапських" засобів, коли шукали хлорамфенікол. І можна далі розповідати казки чи то про мурашину чи то ефірні масла і далі ... у спреях 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 37 хвилин тому, chajka2005 сказав: Дві матки 2025р. Горбатий розплід. Але чи це пов'язано із амітразом не знаю. От і уточнюю, бо препарат вже не перший рік, і досвід використання в колег точно є Дві з двох, з десяти чи з сотні сімей? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 1 година тому, Wladimir_K сказав: Зазвичай, якщо щось хочу стверджувати перевіряю. Якщо є бажання перевіряєте у сертифікованій лабораторії Держпродслужби, або хай продавець надасть сертифікат якості зроблений в українській лабораторії. У мене є можливість у звичайній не сертифікованій перевірити, що раніше робив відносно "кацапських" засобів, коли шукали хлорамфенікол. І можна далі розповідати казки чи то про мурашину чи то ефірні масла і далі ... у спреях Не розумію чому наші виробники і продавці як Ви кажете сертифікованих препаратів не зроблять досліди і не покажуть їх вміст? Не вже їм не цікаво відстоювати свої ринки? До слова: знайомий хотів замовити балона, так вони ще не приїхали з Китаю, в на них вже черга. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 3 минуты назад, Конструктор сказал: Не розумію чому наші виробники і продавці як Ви кажете сертифікованих препаратів не зроблять досліди і не покажуть їх вміст? Не вже їм не цікаво відстоювати свої ринки? До слова: знайомий хотів замовити балона, так вони ще не приїхали з Китаю, в на них вже черга. Згідно законодавства продаж таких речей офіційно штраф від 8 до 12 мін. зарплат за позиції і нагляд у нас повинна здійснювати Держпродслужба. Це питання до них в не до мене. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 47 минут назад, yu1986ra сказал: Дві з двох, з десяти чи з сотні сімей? Щось не дуже зрозумілий хід справи. Питання задав я, в розпитувати почали мене. Може спочатку дасте відповідь на поставлене питання? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 12 минут назад, Wladimir_K сказал: Згідно законодавства продаж таких речей офіційно штраф від 8 до 12 мін. зарплат за позиції і нагляд у нас повинна здійснювати Держпродслужба. Це питання до них в не до мене. Цікаво! Це із продавця чи із покупця? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 9 минут назад, chajka2005 сказал: Цікаво! Це із продавця чи із покупця? Згідно закону про "Ветеринарію" з продавця. В відносно покупця потрібно довести, що застосування таких засобів призвело продажу відповідного меду. Поки такого не зустрічав, навіть з антибіотиком. Хоча хто зна, але прецедентів поки не було. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 29 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Згідно законодавства продаж таких речей офіційно штраф від 8 до 12 мін. зарплат за позиції і нагляд у нас повинна здійснювати Держпродслужба. Тоді по іншому: чому виробники, продавці офіційних препаратів не звернуться з запитом до цієї служби з питанням перевірки даних препаратів? В них же пряма зацікавленість, щоб був більший продаж своїх препаратів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 23 минуты назад, Конструктор сказал: Тоді по іншому: чому виробники, продавці офіційних препаратів не звернуться з запитом до цієї служби з питанням перевірки даних препаратів? В них же пряма зацікавленість, щоб був більший продаж своїх препаратів. Такі запити є від спілок наскільки розумію. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 14 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Такі запити є від спілок наскільки розумію. Ну це вже хоч щось. Ще б результату дочекатись. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 2 години тому, Wladimir_K сказав: Зазвичай, якщо щось хочу стверджувати перевіряю. Якщо є бажання перевіряєте у сертифікованій лабораторії Держпродслужби, або хай продавець надасть сертифікат якості зроблений в українській лабораторії. У мене є можливість у звичайній не сертифікованій перевірити, що раніше робив відносно "кацапських" засобів, коли шукали хлорамфенікол. І можна далі розповідати казки чи то про мурашину чи то ефірні масла і далі ... у спреях Від балона з мурашинкою на другий день випадають білі кліщі (так як має бути від мурашинки) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 1 годину тому, Wladimir_K сказав: Згідно законодавства продаж таких речей офіційно штраф від 8 до 12 мін. зарплат за позиції і нагляд у нас повинна здійснювати Держпродслужба. Це питання до них в не до мене. Виробники можуть зробити цей аналіз в ДНС, показати цю інфу блохерам, які заради хайпу роздують-рознесуть її до вух усіх хоч віддалено бачив бджіл 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 33 минуты назад, yu1986ra сказал: Від балона з мурашинкою на другий день випадають білі кліщі (так як має бути від мурашинки) По н раз писати не буду. Пари мурашиної кислоти важкі і їх вверх гонить тільки уява пасічника. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 сентября, 2025 Share Опубликовано 12 сентября, 2025 5 годин тому, chajka2005 сказав: Щось не дуже зрозумілий хід справи. Питання задав я, в розпитувати почали мене. Може спочатку дасте відповідь на поставлене питання? Якщо дві сім'ї обробили і в двох через тиждень проблеми з матками, то 99% імовірність впливу припарату. А якщо 2 сім'ї з 100, то імовірність пливу препарату мізерна Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
chajka2005 Опубликовано 15 сентября, 2025 Share Опубликовано 15 сентября, 2025 В 12.09.2025 в 21:38, yu1986ra сказал: Якщо дві сім'ї обробили і в двох через тиждень проблеми з матками, то 99% імовірність впливу припарату. А якщо 2 сім'ї з 100, то імовірність пливу препарату мізерна Тобто, виходячи із відповідей даним препаратом не користувалися. В будь-якому випадку дякую за фідбек. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 28 сентября, 2025 Share Опубликовано 28 сентября, 2025 В кого які враження від препарату апімітрин 2025 року виробництва? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 сентября, 2025 Share Опубликовано 28 сентября, 2025 2 часа назад, Burkun сказал: В кого які враження від препарату апімітрин 2025 року виробництва? Щось він мені не подобається ! Цей рік придбав тактік бівеловський. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 сентября, 2025 Share Опубликовано 28 сентября, 2025 То ось такий колір розчину виходить. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 28 сентября, 2025 Share Опубликовано 28 сентября, 2025 11 минут назад, Женя Ц. сказал: Щось він мені не подобається ! Цей рік придбав тактік бівеловський. Чим саме апімітрин не подобається? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 28 сентября, 2025 Share Опубликовано 28 сентября, 2025 16 минут назад, Burkun сказал: Чим саме апімітрин не подобається? Користувався ним три роки,але по весні завжди помічав кліща на бджолах, одним словом він якийсь слабоватий. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 28 сентября, 2025 Share Опубликовано 28 сентября, 2025 3 години тому, Burkun сказав: В кого які враження від препарату апімітрин 2025 року виробництва? Знайомий обробляв гарматою, то осип кліща була не значна. Купив здається турецький і кліща сиплеться досить багато. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Burkun Опубликовано 28 сентября, 2025 Share Опубликовано 28 сентября, 2025 18 минут назад, Женя Ц. сказал: Користувався ним три роки,але по весні завжди помічав кліща на бджолах, одним словом він якийсь слабоватий. Я теж бачу що слабуватий. В цьому році апімітрин діє як варофлу в 2023. Тобто ефективність дуже низька. В минулому році нарікань в мене не було. Користувався методом фумігації (випаровування амітразу). На наступний рік треба шукати якийсь інший препарат з амітразом. Поки підозрюю що реагент обісрався не тільки з смужками але й розчином амітразу. Задовбали ці шарашкіни контори які можуть насцяти в ампули, продати людям і не нести ніякої відповідальності в цій славі України. А окрім шарашкіних контор і вибору немає. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.