ромео Опубликовано 9 июля Share Опубликовано 9 июля 3 години тому, gardener сказав: Точно, бо при +26 вже холодно Ну, Ви ж не прибільшуйте... Там 25 було 3 години тому, gardener сказав: Синоптики на ближчі два тижні дають тільки +20 максимум Найміть собі інших синоптиків, ці брешуть 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 июля Share Опубликовано 9 июля 1 хвилину тому, ромео сказав: Ну, Ви ж не прибільшуйте... Там 25 було Ой, вибачте. молодий склєроз. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 июля Share Опубликовано 9 июля 2 години тому, ромео сказав: 5 годин тому, gardener сказав: Синоптики на ближчі два тижні дають тільки +20 максимум Найміть собі інших синоптиків, ці брешуть Пан @gardener, певно не бачить, продублюю. мені з понеділка класичних +27 прогнозують... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 июля Share Опубликовано 10 июля 5 годин тому, ромео сказав: мені з понеділка класичних +27 прогнозують... І мої передумали 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 10 июля Share Опубликовано 10 июля 5 годин тому, gardener сказав: І мої передумали У мене вже закінчення цвітіння ожини плетистої, а погоди не було....а на південному точку соняха мізер і він не дуже. Бачу мед буде дорогий 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 июля Share Опубликовано 10 июля 57 хвилин тому, Макс_Скрипник сказав: У мене вже закінчення цвітіння ожини плетистої, а погоди не було....а на південному точку соняха мізер і він не дуже. Бачу мед буде дорогий Добре, що ринок рівняється на вас 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 10 июля Share Опубликовано 10 июля Цего року така закономірність,лише починає щось квітувати починаються дощі та холод,сьогодні дощ вже четвертий раз бджолу заганяє до вулика. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 июля Share Опубликовано 10 июля Тільки що, Женя Ц. сказав: сьогодні дощ вже четвертий раз бджолу заганяє до вулика. Пише сіноптік, шо якшо сьогодні дощ - то він буде йти до бабиного літа. В нас, всупереч всім прогнозам, поки не було. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 10 июля Share Опубликовано 10 июля 4 години тому, yu1986ra сказав: Добре, що ринок рівняється на вас А у вас цього роки вже мед нікуди зливати? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 июля Share Опубликовано 10 июля 3 години тому, Макс_Скрипник сказав: А у вас цього роки вже мед нікуди зливати? Ше не вечір... в смислі не серпень... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макс_Скрипник Опубликовано 10 июля Share Опубликовано 10 июля 1 година тому, ромео сказав: Ше не вечір... в смислі не серпень... Я тільки за те, щоб тари не вистачило. Щоб всі були з медом, а краще з гідними коштами за мед. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 июля Share Опубликовано 11 июля Гроза. Файна. Довга. Була. Мабуть пан @ДобровоЛ правий. Взятку з липи вже не буде. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 июля Share Опубликовано 11 июля 10.07.2026 в 15:19, gardener сказав: Пише сіноптік, шо якшо сьогодні дощ - то він буде йти до бабиного літа. В нас, всупереч всім прогнозам, поки не було. В мене майже без дощу. Зранку туман, під вечір місцями прокапав. 10.07.2026 в 16:55, Макс_Скрипник сказав: А у вас цього роки вже мед нікуди зливати? Я ще при надії на великий мед. Йду копати велику яму під це діло 22 години тому, ромео сказав: Ше не вечір... в смислі не серпень... В серпні тільки все починається 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 июля Share Опубликовано 11 июля 20 годин тому, Макс_Скрипник сказав: Я тільки за те, щоб тари не вистачило. Щоб всі були з медом, а краще з гідними коштами за мед. Якби не ціна, то була б повна лажа по першому взятку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 14 июля Автор Share Опубликовано 14 июля 08.07.2026 в 05:10, gardener сказав: Надієтесь принесуть? Вже контрольний вулик показав + перші 8 кг. Сонях сорту "Піонер" Погода у нас на Київщині пока складається до цього сприятлива. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 июля Share Опубликовано 15 июля 4 години тому, ДобровоЛ сказав: Вже контрольний вулик показав + перші 8 кг. За день? 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 июля Автор Share Опубликовано 15 июля 13 годин тому, gardener сказав: За день? Та у мене ж на контролі колишній пакет стоїть, з якого ще й відборку після акації зробив... То за 4 доби. Але у мене завдання головне - підготувати зимівлю на соняху. А про качку не думаю. Хоч , видно, прийдеться качнути один раз, якщо погода не підведе. Сорт "Піонер" хвалять на нектаровиділення та й агрокопанія ніби класна. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 июля Share Опубликовано 15 июля 15 годин тому, gardener сказав: За день? Та все норм в мене трошки менше 3 кг, але тиждень. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Воскресенье в 12:44 Share Опубликовано Воскресенье в 12:44 1 годину тому, gardener сказав: По прогнозу вже дві години шпарить дощ Шось насуває типу хмари із запахом дощу... вдалині погримує 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Воскресенье в 12:58 Share Опубликовано Воскресенье в 12:58 В мене поки не пахне, але хмари ходять по кругу. Може дочекаємось. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Воскресенье в 13:41 Share Опубликовано Воскресенье в 13:41 42 хвилини тому, gardener сказав: В мене поки не пахне, але хмари ходять по кругу. Може дочекаємось. Пішла обабіч... мені тільки запах і свіжий вітер... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Воскресенье в 14:29 Share Опубликовано Воскресенье в 14:29 Вітру нема, парить страшне, але хмари з громом все ближче. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано Воскресенье в 15:14 Share Опубликовано Воскресенье в 15:14 18.07.2026 в 15:29, Пахомич сказав: В народі говорять " над людьми іде дощ, а над курвами гримить і блискає". @Пахомич, а якшо всьо разом - то як? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано Вторник в 06:45 Share Опубликовано Вторник в 06:45 Ранок сьогодні прохолодніший. Робота відчутно менша 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано Вторник в 06:56 Share Опубликовано Вторник в 06:56 11 хвилин тому, ромео сказав: Ранок сьогодні прохолодніший. Робота відчутно менша Воно так у всіх. Добре хоч сонячно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.