ромео Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 5 хвилин тому, gardener сказав: Звичайно дурня. там в Вас випало 5,8 мм Теж так вийшло... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kroxaru Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня Ось шо треба https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChsSEwj07L_l4PWUAxUek4MHHWcLJRwYACICCAEQAxoCZWY&co=1&ase=2&gclid=Cj0KCQjwrZTRBhDSARIsAHidYfe225TUlB4spSua6AJGYGymJD-VQlTmruQqx2wwd44DET3Xhly-TLcaAnDZEALw_wcB&cid=CAAS3gHkaGNgOdiEZXDWdTpJsPOrvqirl5seiJu-DDZspZu2_8sx9lLTiG9kx-_fVXjPpE2_Bfqu7YIVg8WlH-E6L_ouZ7qfA8S5Ja2Tp28QzHAvjsP2E7LqcN9fntp0s4mCJ04wU3ZRFhOVFBSFG50s_LOU2-bq1RtXN4WGTTSjrnf3NCd3zJxVFX6PRSXJ2a-a0szRMTxrK2rvGn56Zxj_o1rKnuuobyLLL0QDtzGIrJaMS1yGYZbIY9wLzkXIn0wsoDYWuiBJ0v111Jx3vDzLE7COHoR2LbsJvauNoVo9IbM&cce=2&category=acrcp_v1_32&sig=AOD64_1-t3iDRJFUt4Ouq22egNYQdehv9g&ctype=5&q=&nis=4&ved=2ahUKEwjM_rvl4PWUAxWn5AIHHcIMHTUQ9aACKAB6BAgKEBc&adurl= 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 5 хвилин тому, kroxaru сказав: Ось шо треба https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChsSEwj07L_l4PWUAxUek4MHHWcLJRwYACICCAEQAxoCZWY&co=1&ase=2&gclid=Cj0KCQjwrZTRBhDSARIsAHidYfe225TUlB4spSua6AJGYGymJD-VQlTmruQqx2wwd44DET3Xhly-TLcaAnDZEALw_wcB&cid=CAAS3gHkaGNgOdiEZXDWdTpJsPOrvqirl5seiJu-DDZspZu2_8sx9lLTiG9kx-_fVXjPpE2_Bfqu7YIVg8WlH-E6L_ouZ7qfA8S5Ja2Tp28QzHAvjsP2E7LqcN9fntp0s4mCJ04wU3ZRFhOVFBSFG50s_LOU2-bq1RtXN4WGTTSjrnf3NCd3zJxVFX6PRSXJ2a-a0szRMTxrK2rvGn56Zxj_o1rKnuuobyLLL0QDtzGIrJaMS1yGYZbIY9wLzkXIn0wsoDYWuiBJ0v111Jx3vDzLE7COHoR2LbsJvauNoVo9IbM&cce=2&category=acrcp_v1_32&sig=AOD64_1-t3iDRJFUt4Ouq22egNYQdehv9g&ctype=5&q=&nis=4&ved=2ahUKEwjM_rvl4PWUAxWn5AIHHcIMHTUQ9aACKAB6BAgKEBc&adurl= То 2 години тому, Винодел сказав: Не той чоловік що шукає легких шляхів. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня Отакої, а ми погодились що 0.58мм, знову перераховувати, чи шановні, так жартуєте, щоб я знову засів над темою? Починає достигати рання черешня, після дощу дуже ймовірно прорве від вологи , треба кальцієм по листу годувати, пішов . Колега, був в селі де й мої стоять на вагах( аж двое) каже сьогодні привес 1,5-2 кг, це на око. Посміхнувсь, завтра власник домогосподарства зважить, взнаю по вагам. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 5 хвилин тому, Винодел сказав: Отакої, а ми погодились що 0.58мм, знову перераховувати, чи шановні, так жартуєте, щоб я знову засів над темою? Міряйте тоді в кг і м.кв. і будете зразу знати результат 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 1 годину тому, Винодел сказав: Отакої, а ми погодились що 0.58мм, знову перераховувати, чи шановні, так жартуєте, щоб я знову засів над темою? Певно то у ваших розрахунках вийшло 0.58 г/см.кв, а це не що інше як 5,8мм висоти Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 июня Share Опубликовано 7 июня 6 годин тому, gardener сказав: Зважуєте воду і ділите на площу сковорідки Може легше поставити тару в більш-менш вертикальними стінками і лінійкою міряти кількість води в мм? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 июня Share Опубликовано 8 июня 5 годин тому, yu1986ra сказав: Може легше поставити тару в більш-менш вертикальними стінками і лінійкою міряти кількість води в мм? А сковородку куди пристроїть тоді? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 8 июня Share Опубликовано 8 июня Сонячно, тепло22*С, волого81%, вся флора мае добре рости, квіти нектарувати. Як тільки дозволить грунт- треба закрити вологу( розрихлити верхній шар землі. Також такі умови обожнюють шкідливі( для рослин) гриби, треба захищати культурні рослини фунгіцидами. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 июня Share Опубликовано 8 июня Акція. Дощ продовжили сьогодні ще до 16.00 Дрібний іде 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 июня Share Опубликовано 8 июня дочекалися, нарешті 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 июня Share Опубликовано 8 июня 7 годин тому, ромео сказав: Акція. Дощ продовжили сьогодні ще до 16.00 Дрібний іде Яка вже різниця? Якщо дощ пішов зранку, то хай собі вже йде хоч до ночі. Краще аби все за раз вилило, бо ж нектару вже все одно не буде. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 8 июня Share Опубликовано 8 июня Тут осьо навіть мобільний каже, шо завтра пилок попре... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 июня Share Опубликовано 8 июня 46 хвилин тому, ромео сказав: Тут осьо навіть мобільний каже, шо завтра пилок попре... Коли воно каже про збільшення пилку, то воно вже висипалось і літає в повітрі. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня Тридцяточка Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 10 июня Share Опубликовано 10 июня Шарік шпарить знатно сьогодні, бджола шниряє,халяву шукає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 июня Share Опубликовано 11 июня +18 вже осьо на 6:00 Таки вліпить гроза як і писали 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 июня Share Опубликовано 11 июня 15 часов назад, Женя Ц. сказал: Шарік шпарить знатно сьогодні, бджола шниряє,халяву шукає. Голод . Але сильні сімї шось десь находять бо активний льот , осьо поліз до сильної в гніздо на предмет глюка , то розплоду меньше , перги аж занадто багато , трохи погода дає їм стресу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 июня Share Опубликовано 11 июня 42 хвилини тому, Bee.P сказав: перги аж занадто багато , А Ви відра так і не купили 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 11 июня Share Опубликовано 11 июня Після дощу все пішло в ріст Де це моя коса, треба нуклеуси обкосити, а то тільки дахи видно 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 июня Share Опубликовано 11 июня 21 минуту назад, gardener сказал: А Ви відра так і не купили Нубо ще свіжака не пройдав !!! Тазіки треба ... Тазіки то $$$€€€. (алеценетойчно) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 июня Share Опубликовано 11 июня 17 минут назад, Конструктор сказал: Після дощу все пішло в ріст Де це моя коса, треба нуклеуси обкосити, а то тільки дахи видно Отшо з Вами говорить , ну от не тямитте ніц. Вдягаєте тапочки на два розміри більше і шукаєте суниці вокруг нукл .. Яка нах коса... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 июня Share Опубликовано 11 июня 2 години тому, Bee.P сказав: Голод . Але сильні сімї шось десь находять бо активний льот , осьо поліз до сильної в гніздо на предмет глюка , то розплоду меньше , перги аж занадто багато , трохи погода дає їм стресу Якого стресу - літо перший раз побачили? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 июня Share Опубликовано 11 июня 57 хвилин тому, Bee.P сказав: Нубо ще свіжака не пройдав !!! Тазіки треба ... Тазіки то $$$€€€. (алеценетойчно) Я знаю в нас вже один госпідар качав мед. Що воно там могло качати, коли з рамок так тече? Я не розумію. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 июня Share Опубликовано 11 июня 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Я знаю в нас вже один госпідар качав мед. Що воно там могло качати, коли з рамок так тече? Я не розумію. Я осьо ріпак качав то рамки всі печатні , бо погода не дала раніше забрать , то він може і без погребу три роки стоять. Ага. Тут тре вже свидюшатіну качать Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.