gardener Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая 7 хвилин тому, Винодел сказав: Але промовчу. Та шо вже там 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая 1 годину тому, Винодел сказав: Хочеться вигукнути- Давно не користуюсь і вам не радю.Але промовчу. То чого його люди хвалять? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая 1 година тому, yu1986ra сказав: То чого його люди хвалять? дочекаюсь кінця акації буду знати 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 мая Share Опубликовано 28 мая 1 годину тому, gardener сказав: дочекаюсь кінця акації буду знати Я собі колись хотів купити оте мачете від Парк плюс, що зараз по 2000 продають (певно закінчились дурні, які купували його по 4000). Але потім подумав, що краще ще один куплю електро від Павік за 1500. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая Весь тиждень в трубу... Неділя мала бути вже теплою... але вже й понеділок під питанням 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 35 минут назад, ромео сказал: Весь тиждень в трубу... Неділя мала бути вже теплою... але вже й понеділок під питанням А в інтернеті всі меди качають. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 2 хвилини тому, Wladimir_K сказав: А в інтернеті всі меди качають. А в мене рамок з торішнім соняхом до липи повинно хватити... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 23 години тому, gardener сказав: дочекаюсь кінця акації буду знати Тількі вчора з цього приводу давав пораду Колодяжному(старший колега, за 2км від мене)- не варто відкладати отриманя гарного,приемного в надії, що отримаешь ще краще. Треба брати, користати одразу як тілько трапляеться можливість бо : на це "хороше" чимало конкурентів, бажаючих його теж забрати собі, " у Бога добавки не просять", беріт, дякуйте за те, що дають ( в даному випадку перший мед). Про вологість я вже писав. Підозрюю , що ви не тільки немаете вагів а так само немаете й приладу вимірювання вологості меду, тож незнатимете результатів і не перейматимитесь відповідністью відкачаного меду нормативам діючого ДСТУ, по позиції-вологість. Менше печатки вам менше роботи по розпечатуванні.Ситуацію що не спробували в ділі щойнопридбаного ножа- легко забудете. Непрохана порада. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 48 хвилин тому, Wladimir_K сказав: А в інтернеті всі меди качають. Так то ж в основному по 4 напівпорожніх рамки з вулика, щоб акацію ріпаком не зіпсувати Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 10 хвилин тому, Винодел сказав: Тількі вчора з цього приводу давав пораду Колодяжному(старший колега, за 2км від мене)- не варто відкладати отриманя гарного,приемного в надії, що отримаешь ще краще. Треба брати, користати одразу як тілько трапляеться можливість бо : на це "хороше" чимало конкурентів, бажаючих його теж забрати собі, " у Бога добавки не просять", беріт, дякуйте за те, що дають ( в даному випадку перший мед). Про вологість я вже писав. Підозрюю , що ви не тільки немаете вагів а так само немаете й приладу вимірювання вологості меду, тож незнатимете результатів і не перейматимитесь відповідністью відкачаного меду нормативам діючого ДСТУ, по позиції-вологість. Менше печатки вам менше роботи по розпечатуванні.Ситуацію що не спробували в ділі щойнопридбаного ножа- легко забудете. Непрохана порада. Рефрактрометри мають тільки ті, хто системно качає не зрілий, не запечатаний мед, щоб хоч якось зняти з себе відповідальність. Ютуб переповнений відосами де блохери виправдовуються качаючи ледь забруднену медом рамку з вже ''не поганим'', ''нормальним'', ''добрим'' ріпаковим медом. Через тиждень з таких же рамок будуть качати ''елітну'' акацію. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 2 години тому, ромео сказав: Весь тиждень в трубу... Неділя мала бути вже теплою... але вже й понеділок під питанням В мене якраз матки повиходили Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая І довго воно бл... ше буде дути,вже хрен з тим взятком,вже нема терпіння і нервів до цього вітру. 1 минуту назад, gardener сказал: В мене якраз матки повиходили У мени деяким саме на парування виходити,то мабуть в одну сторону. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 22 хвилини тому, Женя Ц. сказав: І довго воно бл... ше буде дути,вже хрен з тим взятком,вже нема терпіння і нервів до цього вітру. У мени деяким саме на парування виходити,то мабуть в одну сторону. Та що ж вони дурні в такий вітер з вулика вилазити? В мене по прогнозу вітер до понеділка. Думав йти рамки навощувати, вийшов на вулицю, глянув на той дубак і пішов назад в хату 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 2 часа назад, yu1986ra сказал: Та що ж вони дурні в такий вітер з вулика вилазити? В мене по прогнозу вітер до понеділка. Думав йти рамки навощувати, вийшов на вулицю, глянув на той дубак і пішов назад в хату На воду пішли сьогодні масово. Та вже хер з тою акацією,лишеб вітер вже схаменувся. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 13 хвилин тому, Женя Ц. сказав: На воду пішли сьогодні масово. Та вже хер з тою акацією,лишеб вітер вже схаменувся. Добре, що матки за водою не літають Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 2 години тому, yu1986ra сказав: Думав йти рамки навощувати, вийшов на вулицю, глянув на той дубак і пішов назад в хату Ви рамки на вулиці навощуєте? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 мая Share Опубликовано 29 мая 51 хвилину тому, gardener сказав: Ви рамки на вулиці навощуєте? В альтанці. Там все налаштовано і освітлення ідеальне. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая Погода шепче,а хтось пакети купував,мріяв шо меду урве по 140гр.за кг,а тут ху.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 3 години тому, Женя Ц. сказав: Погода шепче,а хтось пакети купував,мріяв шо меду урве по 140гр.за кг,а тут ху.. Ще не вечір. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 4 години тому, yu1986ra сказав: Ще не вечір. Ше тільки смеркається. Сьогодні класна погода. +23. Без дощу, попри всі прогнози. І навіть дерева вже так не хиталися. Літали шо дурні (правда не знаю чи носили шось) Спокійні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 22 хвилини тому, gardener сказав: Ше тільки смеркається. Сьогодні класна погода. +23. Без дощу, попри всі прогнози. І навіть дерева вже так не хиталися. Літали шо дурні (правда не знаю чи носили шось) Спокійні І в мене вітер стих. Ніби погода нагоджується. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая 3 години тому, gardener сказав: Ше тільки смеркається. Сьогодні класна погода. +23 У мене все як і раніше... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 30 мая Share Опубликовано 30 мая В нас теж вітряно цілий день. Хотів дерева покропити - але при такому вітру - марна справа. Бджоли на дивонепогано літали. Але за тиждень - меду не змінилось в магазинах... Не зменшилось і то добре 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 31 мая Share Опубликовано 31 мая На сьогодні аж +13 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 31 мая Share Опубликовано 31 мая Продовжили весну до четверга Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.