Перейти к содержанию

Погода на пасіці (вчора, сьогодні, завтра, прогноз) 3.

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

7 хвилин тому, Винодел сказав:

Але промовчу.

Та шо вже там

1 годину тому, Винодел сказав:

Хочеться вигукнути- Давно не користуюсь і вам не радю.Але промовчу.

То чого його люди хвалять?

1 година тому, yu1986ra сказав:

То чого його люди хвалять?

дочекаюсь кінця акації буду знати

1 годину тому, gardener сказав:

Я собі колись хотів купити оте мачете від Парк плюс, що зараз по 2000 продають (певно закінчились дурні, які купували його по 4000):rofl:. Але потім подумав, що краще ще один куплю електро від Павік за 1500.

Весь тиждень в трубу...

Неділя мала бути вже теплою... але вже й понеділок під питанням

35 минут назад, ромео сказал:

Весь тиждень в трубу...

А в інтернеті всі меди качають.

2 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

А в мене рамок з торішнім соняхом до липи повинно хватити...

23 години тому, gardener сказав:

Тількі вчора з цього приводу давав пораду Колодяжному(старший колега, за 2км від мене)- не варто відкладати отриманя гарного,приемного в надії, що отримаешь ще краще. Треба брати, користати одразу як тілько трапляеться можливість бо : на це "хороше" чимало конкурентів, бажаючих його теж забрати собі, " у Бога добавки не просять", беріт, дякуйте за те, що дають ( в даному випадку перший мед). Про вологість я вже писав. Підозрюю , що ви не тільки немаете вагів а так само немаете й приладу вимірювання вологості меду, тож незнатимете результатів і не перейматимитесь відповідністью відкачаного меду нормативам діючого ДСТУ, по позиції-вологість. Менше печатки вам менше роботи по розпечатуванні.Ситуацію що не спробували в ділі щойнопридбаного ножа- легко забудете. Непрохана порада.

48 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Так то ж в основному по 4 напівпорожніх рамки з вулика, щоб акацію ріпаком не зіпсувати:rofl:

10 хвилин тому, Винодел сказав:

Тількі вчора з цього приводу давав пораду Колодяжному(старший колега, за 2км від мене)- не варто відкладати отриманя гарного,приемного в надії, що отримаешь ще краще. Треба брати, користати одразу як тілько трапляеться можливість бо : на це "хороше" чимало конкурентів, бажаючих його теж забрати собі, " у Бога добавки не просять", беріт, дякуйте за те, що дають ( в даному випадку перший мед). Про вологість я вже писав. Підозрюю , що ви не тільки немаете вагів а так само немаете й приладу вимірювання вологості меду, тож незнатимете результатів і не перейматимитесь відповідністью відкачаного меду нормативам діючого ДСТУ, по позиції-вологість. Менше печатки вам менше роботи по розпечатуванні.Ситуацію що не спробували в ділі щойнопридбаного ножа- легко забудете. Непрохана порада.

Рефрактрометри мають тільки ті, хто системно качає не зрілий, не запечатаний мед, щоб хоч якось зняти з себе відповідальність:IMHO:. Ютуб переповнений відосами де блохери виправдовуються качаючи ледь забруднену медом рамку з вже ''не поганим'', ''нормальним'', ''добрим'' ріпаковим медом:umora:. Через тиждень з таких же рамок будуть качати ''елітну'' акацію.:rofl:

2 години тому, ромео сказав:

Весь тиждень в трубу...

В мене якраз матки повиходили

І довго воно бл... ше буде дути,вже хрен з тим взятком,вже нема терпіння і нервів до цього вітру.

1 минуту назад, gardener сказал:

В мене якраз матки повиходили

У мени деяким саме на парування виходити,то мабуть в одну сторону. 

22 хвилини тому, Женя Ц. сказав:

І довго воно бл... ше буде дути,вже хрен з тим взятком,вже нема терпіння і нервів до цього вітру.

У мени деяким саме на парування виходити,то мабуть в одну сторону. 

Та що ж вони дурні в такий вітер з вулика вилазити? В мене по прогнозу вітер до понеділка. Думав йти рамки навощувати, вийшов на вулицю, глянув на той дубак і пішов назад в хату:umora:

2 часа назад, yu1986ra сказал:

Та що ж вони дурні в такий вітер з вулика вилазити? В мене по прогнозу вітер до понеділка. Думав йти рамки навощувати, вийшов на вулицю, глянув на той дубак і пішов назад в хату:umora:

На воду пішли сьогодні масово.

Та вже хер з тою акацією,лишеб вітер вже схаменувся. 

13 хвилин тому, Женя Ц. сказав:

На воду пішли сьогодні масово.

Та вже хер з тою акацією,лишеб вітер вже схаменувся. 

Добре, що матки за водою не літають:umora:

2 години тому, yu1986ra сказав:

Думав йти рамки навощувати, вийшов на вулицю, глянув на той дубак і пішов назад в хату:umora:

Ви рамки на вулиці навощуєте?

51 хвилину тому, gardener сказав:

Ви рамки на вулиці навощуєте?

В альтанці. Там все налаштовано і освітлення ідеальне.

Погода шепче,а хтось пакети купував,мріяв шо меду урве по 140гр.за кг,а тут ху.. 

3 години тому, Женя Ц. сказав:

Погода шепче,а хтось пакети купував,мріяв шо меду урве по 140гр.за кг,а тут ху.. 

Ще не вечір.

4 години тому, yu1986ra сказав:

Ще не вечір.

Ше тільки смеркається. Сьогодні класна погода. +23. Без дощу, попри всі прогнози. І навіть дерева вже так не хиталися. Літали шо дурні (правда не знаю чи носили шось) Спокійні

22 хвилини тому, gardener сказав:

Ше тільки смеркається. Сьогодні класна погода. +23. Без дощу, попри всі прогнози. І навіть дерева вже так не хиталися. Літали шо дурні (правда не знаю чи носили шось) Спокійні

І в мене вітер стих. Ніби погода нагоджується.

3 години тому, gardener сказав:

Ше тільки смеркається. Сьогодні класна погода. +23

У мене все як і раніше...

В нас теж вітряно цілий день. Хотів дерева покропити - але при такому вітру - марна справа. Бджоли на дивонепогано літали. Але за тиждень - меду не змінилось в магазинах... Не зменшилось і то добре:umora:

На сьогодні аж +13 :helpme:

Продовжили весну до четверга

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...