....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 18 минут назад, Bee.P сказал: А що круто,два культових героя а от веее десь на мопеді поїхав рої знімати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 53 минуты назад, Олександр К сказал: Кого ви розводите ШІ чи бджіл?? Я зимую на соняху більше 10-ти років і все ок .... був сонях і гібрідний і сортовий... якого тільки не було був навіть колись мед з вологісттю 15% коли сідав був що кирпич... Я вам навіть більше скажу моя місцевість така що 90% пасік все одно їдуть зимувати на соняху.... а ви мені якусь шішную фігню тулите... Шо ви гоните коні, ше не вечір, майте стоимання. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 17 хвилин тому, Rhs сказав: Хто йшов те і знайшов, нормально вам ваший товариш підкинувдовго будете вигрібати. 3 години тому, Rhs сказав: Читаємо уважно останні рядки. Ще раз прошу - розшифруйте перед останнє речення допису яким ви так вдало козирнули Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 6 хвилин тому, Пахомич сказав: Шо ви гоните коні, ше не вечір, майте стоимання. Це вже філософія пішла Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
....... Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 4 минуты назад, yu1986ra сказал: Ще раз прошу - розшифруйте перед останнє речення допису яким ви так вдало козирнули А я вам кажуне забивайти дурним голову....Ви той сонях побачити тільки на картинці у вас зараз більш важливіші справи....А то не буде нікому і паді пренести 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 година тому, Олександр К сказав: Я зимую на соняху більше 10-ти років і все ок .... був сонях і гібрідний і сортовий... якого тільки не було був навіть колись мед з вологісттю 15% коли сідав був що кирпич... Я вам навіть більше скажу моя місцевість така що 90% пасік все одно їдуть зимувати на соняху.... а ви мені якусь шішную фігню тулите... Я теж останні три зими з цією чотири, зимую на соняшнику, принаймні думаю що там в більшій мірі соняшник. І дуже задоволений!Одне шкодую, що багато раніше до цього не дійшов. А раніше мучив бджіл і себе, по дід-тєхнолоджі, мед забрати сахар дати. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 2 хвилини тому, Конструктор сказав: Я теж останні три зими з цією чотири, зимую на соняшнику, принаймні думаю що там в більшій мірі соняшник. І дуже задоволений!Одне шкодую, що багато раніше до цього не дійшов. А раніше мучив бджіл і себе, по дід-тєхнолоджі, мед забрати сахар дати. В цьому році дід-технолоджі трохи додав людям грошей - був виправданий 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 2 хвилини тому, yu1986ra сказав: В цьому році дід-технолоджі трохи додав людям грошей - був виправданий Додав, може. Забрати мед і замінити цукром можна, тільки це все потрібно вчасно зробити, тоді додав. Якщо не вчасно і з зими по 2-3р то нічого не додав. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Закликаю товариство трохи стриманіше реагувати одне на одного... я розумію, що дехто діє на декого як червона ганчірка на бика, АЛЕ... не забувайте, що в декого ліміт попереджень вже на межі. Тому наступне попередження змусить окремі "гострі язики" перепочити від натискання клавіш днів так із 30... Я, в принципі, терпляча людина, але постійно прибирати за кимось трохи набридає. П.С. на правах останнього китайського 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Бджільництво переходить на новий рівень. Від відеопасіки плавно перейшли на ШІпасіку. А тут ше й грозяться зробити Банпасіку 9 хвилин тому, ромео сказав: перепочити від натискання клавіш днів так із 30... Давайте вже після морозів 2 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 20 хвилин тому, Конструктор сказав: Додав, може. Забрати мед і замінити цукром можна, тільки це все потрібно вчасно зробити, тоді додав. Якщо не вчасно і з зими по 2-3р то нічого не додав. Все відносно. 2-3 р то не через цукор. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 17 хвилин тому, ромео сказав: Закликаю товариство трохи стриманіше реагувати одне на одного... я розумію, що дехто діє на декого як червона ганчірка на бика, АЛЕ... не забувайте, що в декого ліміт попереджень вже на межі. Тому наступне попередження змусить окремі "гострі язики" перепочити від натискання клавіш днів так із 30... Я, в принципі, терпляча людина, але постійно прибирати за кимось трохи набридає. П.С. на правах останнього китайського Адміністрації треба бути трохи толерантнішими. То ж зима зараз, що ще зараз робити як не срач розводити? 11 хвилин тому, gardener сказав: Бджільництво переходить на новий рівень. Від відеопасіки плавно перейшли на ШІпасіку. А тут ше й грозяться зробити Банпасіку Давайте вже після морозів Тут вже й не знаю який смайл ставити 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Ну , а тепер про погоду , так от ... 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 13 хвилин тому, yu1986ra сказав: Все відносно. 2-3 р то не через цукор. Звісно відносно. 2-3р це умовно. Я ж і не кажу що через цукор. 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Ну , а тепер про погоду , так от ... Певно буде мінятися, бо бачу якісь магнітні бурі вирують. 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 7 хвилин тому, Конструктор сказав: Звісно відносно. 2-3р це умовно. Я ж і не кажу що через цукор. Певно буде мінятися, бо бачу якісь магнітні бурі вирують. В мене ще й досі з стріхи капає 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 10 хвилин тому, Bee.P сказав: так от ... поки капає зі стріхи 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 час назад, Конструктор сказал: Я теж останні три зими з цією чотири, зимую на соняшнику, принаймні думаю що там в більшій мірі соняшник. І дуже задоволений!Одне шкодую, що багато раніше до цього не дійшов. А раніше мучив бджіл і себе, по дід-тєхнолоджі, мед забрати сахар дати. У мене кожну зиму пасіка іде пів навпів.... Та половина що їздила на кочівлю сонях80% сахар20% (приблизно)... Друга половина різнотрав'є та цукор 60% на 40% Але з обох груп залишаю декілька сімей на власних кормах завжди (цікаво спостерігати чи є різниця). Перша група що їде на сонях завжди викачується по максімуму... буває що виїзжаю практично на голих рамках на весь вулик фактично залишається 6-8кг меду у медових венчиках над росплодом. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 час назад, Конструктор сказал: Я теж останні три зими з цією чотири, зимую на соняшнику, принаймні думаю що там в більшій мірі соняшник. І дуже задоволений!Одне шкодую, що багато раніше до цього не дійшов. А раніше мучив бджіл і себе, по дід-тєхнолоджі, мед забрати сахар дати. До цукру прийшов колись також в силу обставин не дуже мені подобається загодівля скоріше це на данному етапі вигідно... 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 година тому, yu1986ra сказав: То ж зима зараз, що ще зараз робити як не срач розводити Розводьте, але культурно... 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января Культурний срач 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 година тому, Олександр К сказав: У мене кожну зиму пасіка іде пів навпів.... Та половина що їздила на кочівлю сонях80% сахар20% (приблизно)... Друга половина різнотрав'є та цукор 60% на 40% Але з обох груп залишаю декілька сімей на власних кормах завжди (цікаво спостерігати чи є різниця). Перша група що їде на сонях завжди викачується по максімуму... буває що виїзжаю практично на голих рамках на весь вулик фактично залишається 6-8кг меду у медових венчиках над росплодом. То є різниця по групах? Чи є різниця між тими що з сиропом і без? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 29 января Share Опубликовано 29 января 1 година тому, ромео сказав: Розводьте, але культурно... 52 хвилини тому, gardener сказав: Культурний срач Це новий рівень. Але ж я і так до всіх на ''Ви'', треба щось придумати щоб ще більш інтелігентно і вишукано вести діалог 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 30 января Share Опубликовано 30 января 7 годин тому, yu1986ra сказав: Але ж я і так до всіх на ''Ви'', В нас тут один так з тещею бесіди вів: Мамо, йдіть Ви на***. Вона правда теж не відставала, але то таке 10 годин тому, Bee.P сказав: Ну , а тепер про погоду -1, хмарно, дерева трохи хитаються. Впало пару сніжинок 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 30 января Share Опубликовано 30 января 10 годин тому, Олександр К сказав: У мене кожну зиму пасіка іде пів навпів.... Та половина що їздила на кочівлю сонях80% сахар20% (приблизно)... Друга половина різнотрав'є та цукор 60% на 40% Але з обох груп залишаю декілька сімей на власних кормах завжди (цікаво спостерігати чи є різниця). Перша група що їде на сонях завжди викачується по максімуму... буває що виїзжаю практично на голих рамках на весь вулик фактично залишається 6-8кг меду у медових венчиках над росплодом. Розкажіть чи є різниця і яка? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 30 января Share Опубликовано 30 января 1 час назад, Конструктор сказал: Розкажіть чи є різниця і яка? 10 часов назад, yu1986ra сказал: То є різниця по групах? Чи є різниця між тими що з сиропом і без? На мій погляд є різниця між групами на меду і групой на меду+цукор... І чистий мед виграє Сім'ї уходять в зиму більш сильні хоча книжка пише що типу не впливає.. Хоча весной цього вже в травні наче і не бачишь там вже більше від маток залежить 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.