gardener Опубликовано 25 января Share Опубликовано 25 января 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Це не мої прогнози, це за даними супутника. А шо, супутник бачить шо буде через 10 днів? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 января Share Опубликовано 25 января 8 хвилин тому, Пахомич сказав: Це не мої прогнози, це за даними супутника. Ну, кляті англосакси з їх супутником минулого разу не впорались з прогнозом день в день, тому їх прогнозу за 10 днів я не схильний вірити 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 25 января Share Опубликовано 25 января 39 минут назад, yu1986ra сказал: Ну, кляті англосакси з їх супутником минулого разу не впорались з прогнозом день в день, тому їх прогнозу за 10 днів я не схильний вірити В вас на зараз на пасіці біля ставочка -7. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 25 января Share Опубликовано 25 января 1 хвилину тому, Пахомич сказав: В вас на зараз на пасіці біля ставочка -7. Можливо, але зараз в одних трусах я до градусника не піду щоб це спростувати чи підтвердити. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 25 января Share Опубликовано 25 января 1 минуту назад, yu1986ra сказал: Можливо, але зараз в одних трусах я до градусника не піду щоб це спростувати чи підтвердити. А якщо різниця навіть буде в 2 градус ,то що? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 25 января Share Опубликовано 25 января 1 година тому, yu1986ra сказав: до градусника не піду Ви не поняли... треба з градусником іти до 1 година тому, Пахомич сказав: ставочка 1 година тому, yu1986ra сказав: щоб це спростувати чи підтвердити. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 6 годин тому, Пахомич сказав: А якщо різниця навіть буде в 2 градус ,то що? Минулого разу була в 11° і це було смішно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января -1, вітер, іній, туман 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 8 часов назад, ромео сказал: Ви не поняли... треба з градусником іти до 9 часов назад, yu1986ra сказал: в одних трусах 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января в трусах можна й без градусника 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 21 минуту назад, gardener сказал: в трусах можна й без градусника Бо Якщо фабірже починає звеніть як дві пусті банки трилітрові в торбі , то це точно більше чим мінус 5 ° . Ну і ще Там слизько , можна фабірже розбить ненароком . Дурне діло. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января А що хрещення знову перееесли Що всі щось рішають , як ідти на ставок, чи всі про, а помити ..... забули 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 15 хвилин тому, AVA сказав: А що хрещення знову перееесли Вже так зраня? 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 26 минут назад, AVA сказал: А що хрещення знову перееесли Що всі щось рішають , як ідти на ставок, чи всі про, а помити ..... забули Чекають поки лід розтане, ледацюги !;; 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 2 години тому, gardener сказав: в трусах можна й без градусника Кажуть, шо чим холодніше, то стопчик сильніше зменшується, чи то стискається Це в градуснику... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 2 хвилини тому, ромео сказав: Кажуть, шо чим холодніше, то стопчик сильніше зменшується, чи то стискається Це в градуснику... Датчик в трусах так само 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 2 минуты назад, gardener сказал: Датчик в трусах так само Коли нуль то понятно , а от коли мінус то як ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Коли нуль то понятно , а от коли мінус то як ? 9 хвилин тому, ромео сказав: сильніше зменшується, чи то стискається Але то не точно. Я вже давно до ставка в трусах ходив 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 6 часов назад, yu1986ra сказал: Минулого разу була в 11° і це було смішно Ваш такий градусник - січкарня. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января дощик 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 2 години тому, Пахомич сказав: Ваш такий градусник - січкарня. Добре хоч яйця на місці. Я вже давно за їх допомогою навчився визначати холодно зараз чи ні. Треба ще якоїсь їх налаштувати, щоб прогноз погоди видавали. В -11 сніг не ліпиться і з стріхи не капає (народна мудрість). 1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 16 часов назад, yu1986ra сказал: Цей прогноз вилами по воді писано. Ще 10 днів до 4 лютого. Минулого разу ваш прогноз не справдився. Сьогодні на 4 лютого передбачається -5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 1 годину тому, gardener сказав: дощик В мене теж... це певно ваш... заберіть, бо то вже лишнє 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 января Автор Share Опубликовано 26 января 6 годин тому, gardener сказав: -1, вітер, іній, туман О! Пане Миколо, і в мене майже так... Зараз, правда, вже нуль показує. Ніби ще сухо. А дме вже третій день десь від вас... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 января Share Опубликовано 26 января 1 годину тому, ромео сказав: В мене теж... це певно ваш... Нє, мій в мене ше до сих пір +1 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.