ДобровоЛ Опубликовано 11 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 11 октября, 2025 3 години тому, Bee.P сказав: Ага , тазіки сьогодні в ціні , не то що ті біткоіни задрипані . Хто володіє тазіками , той володіє світом !!!! Не перефразовуйте моє гасло ! То сказано знаменитостями ! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 октября, 2025 Share Опубликовано 11 октября, 2025 23 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Не перефразовуйте моє гасло ! То сказано знаменитостями ! то гасло Ваше, чи знаменистостей? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 октября, 2025 Share Опубликовано 11 октября, 2025 32 минуты назад, gardener сказал: то гасло Ваше, чи знаменистостей? Також не зрозумів , які ото знаменитості мають діло до мої тазіків . Але гарно чоловік підписав себе під мої " легендарні" тазіки , і під Натана Родшильда . . Роки журналістики ... Як то кажуть , " караван лаєт, собакі ідут " ©K.Kotlet . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 11 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 11 октября, 2025 2 години тому, gardener сказав: то гасло Ваше, чи знаменистостей? Гасло під моєю аватаркою. А його вже було сказано ще до мене. Ну, а дощ і у нас крапає. Не заливає , як декого на пирогах чи яхтах, але моква добра. Хоча учора ладнав лавочку на цвинтарі на могилці у моєї покійної дружини, то через півштика земля була як камінь. Тільки сокира й допомогала - земля все ж без вологи... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 6 годин тому, ДобровоЛ сказав: Гасло під моєю аватаркою. А його вже було сказано ще до мене. Аааа, так у Вас там за тазіки нічого нема. Хоче знову бути сонце. Вночі дощило. 4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 19 годин тому, yu1986ra сказав: Ви там на байдарках чи надувних човнах в магазин за пивом бігаєте? За напоями - у погріб з аквалангом 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 1 час назад, gardener сказал: Хоче знову бути сонце. Вночі дощило. Майже так само- вночі місячно, а зараз дощ іде, густий, мілкий. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 +7 зранку ,було сонячно ,але потрохи насуваються хмари з заходу.Поїду на пасіку в павільйоні потрібно повитягувати рамки з розплодом на край,щоб перед обробкою біпіном 3 раз їх позабирати разом з залишками розплоду.Де потрібно доукомлектую рамками з кормом. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 21 минуту назад, ромео сказал: За напоями - у погріб з аквалангом Ага , прийшов знайомий недавно , без ноги , то розказував як за цинком патронів ниряв в " нору" бліндаж повний води , ще хіхікав він що вода мутна , адекват поки .тримається Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 Тільки що, wwlo сказав: Поїду на пасіку в павільйоні потрібно повитягувати рамки з розплодом цікаво, в ваших краях і доси розплід? Сьогодні буду детально оглядати свої, ті, що оглянув без розплоду. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 1 хвилину тому, Винодел сказав: цікаво, в ваших краях і доси розплід? Сьогодні буду детально оглядати свої, ті, що оглянув без розплоду. вчора продивився ті декілька сімей ,які вже мають розплід з краю гнізда(робота проводилась тиждень тому),то розплід ще був. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 Знов дощ. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Знов дощ. Дочекалися, нарешті? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 2 минуты назад, gardener сказал: Дочекалися, нарешті? Я вже думав що не прийде ... А ніт... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 12 октября, 2025 Share Опубликовано 12 октября, 2025 попасічникував трохи, з14-ї прояснилось. випустив маток з ув'язнення,забрав лишні(на мій погляд) рамки, позшкрібав прополісу(треба на зиму настояти), розплоду не бачив, ставив заставні, пригадав,що звільнив приміщення від суші магазинної(перетопив) в яке можна вмістити всі мої вулики, там сухіше і темп. без коливань. З мишами після появи на ринку отруених приманок боротись можна, тільки вчасно підкидай пакетики. Завантажів в буса суш, дрова завтра в товариша перетоплю. Воску пресового накопичилось, в зв'язку з занепадом бджільництва віск не купують. ФІацелія підросла до 4-6 см. Декілька кущиків ранньої почали квітувати, швидче всього буде з неї покрівна культура для укріплення грунту( в минулому році голий пісчаний грунт вітри переносили в інші міста, теж на мою землю, недалеко), утримання снігу(синоптики обіцяють справжню зиму), покращення структури, рихлості землі. Перед дощем(позавчора) з сином розкидали аміачну селітру(6-7 кг/0,3га), для експерименту, набуття досвіду з вирощування. Ще раніше покропили(по листу) "Вимпел 2"+"Оракул мультікомплекс" без особливої надії, що допоможе рослинам(холодно), так, на випадок вдачі як тепла осінь. Якщо заквітуе то буде досвід впливу пізднього взятку на стан бдж. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 октября, 2025 Share Опубликовано 13 октября, 2025 Перейшов дощ на нічний режим. Вже краще. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 октября, 2025 Share Опубликовано 14 октября, 2025 13.10.2025 в 08:49, gardener сказав: Перейшов дощ на нічний режим. Вже краще. Передумав. І без всяких прогнозів 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 16 октября, 2025 Share Опубликовано 16 октября, 2025 +5 зранку ,сонячно і повний штиль.Мабуть пора відключити водопровідний гусак на вулиці ,бо приморок не за горами. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 октября, 2025 Share Опубликовано 16 октября, 2025 +0 було. Трава та шифер - білі. 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 октября, 2025 Share Опубликовано 16 октября, 2025 3 часа назад, wwlo сказал: +5 зранку ,сонячно і повний штиль.Мабуть пора відключити водопровідний гусак на вулиці ,бо приморок не за горами. Ще рано! В Україні вже наступного тижня розпочнеться «бабине літо»: потепління поступово охопить більшість регіонів, — синоптики Найтепліші дні прогнозують ближче до кінця місяця — з 27 по 31 жовтня 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 16 октября, 2025 Share Опубликовано 16 октября, 2025 В нас другий ранок поспіль по траві іній , вода в ріці сьогодні трохи парувала . другий день без опадів . На вечір натягло хмар . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 17 октября, 2025 Share Опубликовано 17 октября, 2025 +12 сунуть з моря якісь темні хмари на великій висоті 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 октября, 2025 Share Опубликовано 17 октября, 2025 16.10.2025 в 12:52, Женя Ц. сказав: В Україні вже наступного тижня розпочнеться «бабине літо»: Походу передумало розпочинатися Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 октября, 2025 Share Опубликовано 17 октября, 2025 13 минут назад, gardener сказал: Походу передумало розпочинатися Шось там в канцелярії тоже немає залагодження. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 октября, 2025 Share Опубликовано 17 октября, 2025 На неділю-понеділок навіть сніжком лякають 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.