gardener Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 2 години тому, Wladimir_K сказав: Він же входить в землю чи ставки те ж набрали води? В мене в криниці вода десь на пів метра піднялась. До землі ше 3,5 метра. А колись бувало часто - через верх витікала 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 4 часа назад, Wladimir_K сказал: Він же входить в землю чи ставки те ж набрали води? А хто, його знає. Навряд. Пізніше напишу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 1 час назад, gardener сказал: В мене в криниці вода десь на пів метра піднялась. До землі ше 3,5 метра. А колись бувало часто - через верх витікала Поряд скважина, 12 м-місяць тому висохла повністю. У мене 26 м, то поки вода є. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 6 годин тому, mits сказав: Хтось пам'ятає такі дооооовгі дощі. Особисто я, ні. Мабуть навіть буде мед з різнотрав'я, якого вже давно не було. Таке поняття як "різнотравя" в мене не існує взагалі 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 07.10.2025 в 08:38, gardener сказав: Я вже навіть забув якого ранку він почався І йшов дощ 40 днів і 40 ночей... (с) 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 1 годину тому, ромео сказав: І йшов дощ 40 днів і 40 ночей... (с) і навіть у Вас? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 октября, 2025 4 хвилини тому, gardener сказав: і навіть у Вас? Що , Ромео вже тримає пасіку на острові ?.. А у Києві та околицях цілими днями поодиночні краплі падають. Моква... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 октября, 2025 7 годин тому, gardener сказав: В мене в криниці вода десь на пів метра піднялась. До землі ше 3,5 метра. А колись бувало часто - через верх витікала То це що за криниця така ? Десь чи не на березі ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 4 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: То це що за криниця така ? Десь чи не на березі ? на якій березі? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 1 година тому, gardener сказав: і навіть у Вас? Уявіть... лляє денно і ночно але в ставках води не добавляється 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 1 хвилину тому, ромео сказав: Уявіть... лляє денно і ночно та мені уявляти не треба 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 октября, 2025 1 годину тому, gardener сказав: на якій березі? Та яка там у біса береза? Я ж про беріг над річкою... Найчастіше такі водоносні підземні пласти бувають саме там. Колись у дитинстві , пасучи корів, якраз і розкопували їх - цікаво було . Одне таке джерельце , викопане мною й до цих пір функціонує й відвідуване людьми - там вода виявилася дуже смачною. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 Просто мені до берези ближче ніж до берега 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 октября, 2025 9 годин тому, gardener сказав: В мене в криниці вода десь на пів метра піднялась. До землі ше 3,5 метра. То що вона у вас в повітрі, як Висячі сади Семіраміди - із семи чудес світу ? От тому й пересохала вона у вас. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 4 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: То що вона у вас в повітрі, як Висячі сади Семіраміди - із семи чудес світу ? От тому й пересохала вона у вас. Та вона не пересохла. Навпаки - наповняється. Мав на увазі - до поверхні землі. зараз там води десь 2,5 метра. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 октября, 2025 40 хвилин тому, ромео сказав: Уявіть... лляє денно і ночно але в ставках води не добавляється Видно відток з них є. Треба ж вологою ділитися. А у мене в Києві надвечір ниби вже й не капає... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 октября, 2025 Автор Share Опубликовано 9 октября, 2025 3 хвилини тому, gardener сказав: Та вона не пересохла. Навпаки - наповняється. Мав на увазі - до поверхні землі. зараз там води десь 2,5 метра. Та я , пане Миколо , добре зрозумів ще з самого початку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 9 октября, 2025 Share Опубликовано 9 октября, 2025 1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Та я , пане Миколо , добре зрозумів ще з самого початку. Та я теж 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 октября, 2025 Share Опубликовано 10 октября, 2025 Старші люди розповідали що колись на небі світило сонце. Не вірив, але сьогодні на пів хвилини показалося. Значить воно все таки є, не брехали значить. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 10 октября, 2025 Share Опубликовано 10 октября, 2025 Я так бачу, шо на окремих сайтах з'являються несміливі спроби продовжити дощову акцію ше на днів 4-5 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 октября, 2025 Share Опубликовано 11 октября, 2025 Появилось сонце , без дощу , ітого 13 днів дощу було , 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 октября, 2025 Share Опубликовано 11 октября, 2025 2 години тому, Bee.P сказав: Появилось сонце , без дощу , ітого 13 днів дощу було , Ви там на байдарках чи надувних човнах в магазин за пивом бігаєте? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 октября, 2025 Share Опубликовано 11 октября, 2025 11 минут назад, yu1986ra сказал: Ви там на байдарках чи надувних човнах в магазин за пивом бігаєте? Тазіки продав - яхту купив . Але це не точно 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 октября, 2025 Share Опубликовано 11 октября, 2025 4 години тому, Bee.P сказав: Тазіки продав - яхту купив . Але це не точно З такими то цінами можна і на яхті пофорсувати 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 октября, 2025 Share Опубликовано 11 октября, 2025 6 минут назад, yu1986ra сказал: З такими то цінами можна і на яхті пофорсувати Ага , тазіки сьогодні в ціні , не то що ті біткоіни задрипані . Хто володіє тазіками , той володіє світом !!!! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.