gardener Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 1 година тому, Bee.P сказав: Все таки треба було доробити того ковчега , от ледацюга А шо? Знесло течією недоробленого? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 3 минуты назад, gardener сказал: А шо? Знесло течією недоробленого? Та як його знесе як він на якорі стоїть . . Так.... трошки підтопило його, можна карася розводити , або кривєтки . Альтернатива 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 Закінчується другий день з осіннім дощем, похолодало. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 7 годин тому, Bee.P сказав: Та як його знесе як він на якорі стоїть Як піднімете якір, дайте знати, може ше й я встигну заскочити. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 Погода Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 Шось мені здається що зимою сипане сніжку по пояс .. А там може і норм весна буде , тож не може постійно бути якась дупа , чи може ....? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 14 хвилин тому, Bee.P сказав: Шось мені здається що зимою сипане сніжку по пояс .. Та вже навіть би завтра сипанув. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 Только что, gardener сказал: Та вже навіть би завтра сипанув. Пишуть що в горах в Франику на днях сипануло непогано . Тут , той , тим ковчегом зацікавились Турки , типу історична цінність , пропонують обміняти на " ковьор самальот" , брать? Не брать? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Пишуть що в горах в Франику на днях сипануло непогано . Тут , той , тим ковчегом зацікавились Турки , типу історична цінність , пропонують обміняти на " ковьор самальот" , брать? Не брать? Дивлячись на Вашу попередню замітку - я би міняв на шось таке шо лижі має 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 Только что, gardener сказал: Дивлячись на Вашу попередню замітку - я би міняв на шось таке шо лижі має Думаєте Турки знають що таке лижі ??? Короче буду дурити їх на яхту , нашо мені ті коври 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
А.Е. Опубликовано 3 октября, 2025 Share Опубликовано 3 октября, 2025 Після двох дощових днів визирнуло сонце та потеплішало.На напувалці багато бджіл.Це не радує-є розплід..До дощів при прохолодній погоді деякі на напувалці замерзали.То була турбота що не сіяли,,при стимуляції не відстоювали собі місце матки для засіву,а тепер така думка коли ж вони вже зупиняться. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 октября, 2025 Share Опубликовано 3 октября, 2025 3 хвилини тому, А.Е. сказав: Після двох дощових днів визирнуло сонце та потеплішало.На напувалці багато бджіл.Це не радує-є розплід..До дощів при прохолодній погоді деякі на напувалці замерзали.То була турбота що не сіяли,,при стимуляції не відстоювали собі місце матки для засіву,а тепер така думка коли ж вони вже зупиняться. Днів через 10-20 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 октября, 2025 Share Опубликовано 3 октября, 2025 25 хвилин тому, yu1986ra сказав: Днів через 10-20 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 3 октября, 2025 Share Опубликовано 3 октября, 2025 43 хвилини тому, gardener сказав: Як раз класна погода щоб поступово припинити сіяти. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 3 октября, 2025 Share Опубликовано 3 октября, 2025 2 години тому, gardener сказав: Ну а шо? жити в принципі можна... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 4 октября, 2025 Share Опубликовано 4 октября, 2025 З самого ранку, йде дощ. Похолодало. А ще кілька днів тому прогнозували, що потепліти якраз мало і грози мали бути. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 4 октября, 2025 Share Опубликовано 4 октября, 2025 Також дощить 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 октября, 2025 Share Опубликовано 4 октября, 2025 1 годину тому, Женя Ц. сказав: Також дощить З вечора 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 4 октября, 2025 Share Опубликовано 4 октября, 2025 такох пройшов дощ =десь 10 мм 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 октября, 2025 Share Опубликовано 6 октября, 2025 1 годину тому, Женя Ц. сказав: Тепло всерівно треба, по ідеї ще має бути тепло. Шось якось не видно на горизонті... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 октября, 2025 Share Опубликовано 6 октября, 2025 14 минут назад, ромео сказал: Шось якось не видно на горизонті... Сумнівно, але може зміниться прогноз. Дощі прямо поперло не на шутку. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 7 октября, 2025 Share Опубликовано 7 октября, 2025 зранку дощик 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 октября, 2025 Share Опубликовано 7 октября, 2025 1 година тому, wwlo сказав: зранку дощик Я вже навіть забув якого ранку він почався. Треба добиратись якось в Бакфастинці, чи як вони там. Там хоч ковчег є. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 7 октября, 2025 Share Опубликовано 7 октября, 2025 31 хвилину тому, gardener сказав: Я вже навіть забув якого ранку він почався. Треба добиратись якось в Бакфастинці, чи як вони там. Там хоч ковчег є. Не знаю чи встигнете, з такою погодою на той лайнер мабуть вже всі квитки розкупили. Хіба vip каюти ще вільні, але то дорого. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 октября, 2025 Share Опубликовано 7 октября, 2025 12 хвилин тому, Конструктор сказав: Не знаю чи встигнете, з такою погодою на той лайнер мабуть вже всі квитки розкупили. Хіба vip каюти ще вільні, але то дорого. В раптом якась твар без пари? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.