mits Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 30 минут назад, gardener сказал: Лив цілу ніч Навіть нам обіцяють, що сьогодні буде сильний дощ. Побачим. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 За два роки засохло 8-11 дерев За три весна покаже , ну листя осипалось 5 штук що осипалось пустили пагони ну засохло Це так кратко о погоді 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 Жінка сказала більше не приїде Ну в смислі город садить, а може і не смислі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 20 хвилин тому, AVA сказав: Жінка сказала більше не приїде Ну в смислі город садить, А копати? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 1 час назад, gardener сказал: Лив цілу ніч Аналогічно ! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 44 минуты назад, gardener сказал: А копати? У нас не копають Це не рівнищина, де 3 га це поле Мотоблоків можна на пальцях порахувати 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 6 часов назад, mits сказал: Навіть нам обіцяють, що сьогодні буде сильний дощ. Побачим. Іде. Години 2 вже. Слабенький, поки що. Ближче до ночі, обіцяють що просто змиє тут нас....... ну побачим..... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 14 хвилин тому, mits сказав: Ближче до ночі, обіцяють що просто змиє тут нас....... Шукайте, поки не ніч, за шо триматися. 5 годин тому, AVA сказав: Це не рівнищина, де 3 га це поле То у Вас 3 га - це просто город? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 Всім дякую за молитви - лляє! 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 4 часа назад, ромео сказал: Всім дякую за молитви - лляє! У мене, вже 9 годин іде, а толку мало. Слабенький. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 17 сентября, 2025 Share Опубликовано 17 сентября, 2025 1 час назад, mits сказал: У мене, вже 9 годин іде, а толку мало. Слабенький. Мало толку чи багато,а дощ зараховується ) 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 18 сентября, 2025 Share Опубликовано 18 сентября, 2025 Невірили 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 18 сентября, 2025 Share Опубликовано 18 сентября, 2025 15 годин тому, mits сказав: У мене, вже 9 годин іде, а толку мало. Слабенький. в нас побризгало і все.А я гірчицю посіяв ,бо проволочник гризе картоплю. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 сентября, 2025 Share Опубликовано 18 сентября, 2025 8 хвилин тому, wwlo сказав: А я гірчицю посіяв ,бо проволочник гризе картоплю. Моя вже зійшла, якраз встиг перед дощами посіяти. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 18 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 18 сентября, 2025 10.09.2025 в 13:39, gardener сказав: Шо Ви там мали зробити? То збройні сили роблять постійні перевірки. У нас на флоті то було К-1, К-2 і т.д. - повна сезонна перевірка обладнання. А щодо пасіки то в мене - повне скорочення гнізда і переведення в два корпуси по 4 рамки рутівські кожен - внизу десь більше половини медом заповненні, а верхні повномедні . 5 годин тому, wwlo сказав: в нас побризгало і все.А я гірчицю посіяв ,бо проволочник гризе картоплю. А у мене таки промочило. Пройшов швидко, але густий. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 22 сентября, 2025 Share Опубликовано 22 сентября, 2025 От су.. дує сьогодні, не можливо працювати . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 22 сентября, 2025 Share Опубликовано 22 сентября, 2025 18.09.2025 в 18:08, ДобровоЛ сказав: А щодо пасіки то в мене - повне скорочення гнізда і переведення в два корпуси по 4 рамки рутівські кожен - внизу десь більше половини медом заповненні, а верхні повномедні . Ставите заставні? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 23 сентября, 2025 Share Опубликовано 23 сентября, 2025 Усьо - літо кончилось 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 23 сентября, 2025 Share Опубликовано 23 сентября, 2025 Та й пора вже 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 23 сентября, 2025 Share Опубликовано 23 сентября, 2025 24 минуты назад, ромео сказал: Усьо - літо кончилось Так швидко. Якось навіть трохи сумно . 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 24 сентября, 2025 Share Опубликовано 24 сентября, 2025 14 часов назад, ромео сказал: Усьо - літо кончилось У нас завтра https://vm.tiktok.com/ZMAfjPpS8/ 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 сентября, 2025 Автор Share Опубликовано 24 сентября, 2025 22.09.2025 в 20:24, gardener сказав: Ставите заставні? Так і частина навіть утеплених. Сьогодні у мене похолодало. Бурмосилося із самого ранку. Але так і не роздощилося. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 26 сентября, 2025 Share Опубликовано 26 сентября, 2025 Перший заморозок 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 26 сентября, 2025 Share Опубликовано 26 сентября, 2025 1 годину тому, ромео сказав: Перший заморозок В нас також, молоді кабачки померзли, осінь прийшла, чекаєм бабине літо. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 26 сентября, 2025 Share Опубликовано 26 сентября, 2025 овва +5 зранку,появилась робота на пасіці-забрати рамки за вставною в сотосклад,думаю моль неактивна.Утеплення забрав раніше,щоб зменшити активність молодих маток. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.