wwlo Опубликовано 6 августа, 2025 Share Опубликовано 6 августа, 2025 +21 о шостій ранку,приснився дощ,але по прогнозах і близько не стояв 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 августа, 2025 Share Опубликовано 6 августа, 2025 43 хвилини тому, wwlo сказав: +21 о шостій ранку,приснився дощ,але по прогнозах і близько не стояв В мене почало дощити, хоча мало з обіду почати. А мені рамки відбирати треба 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 августа, 2025 Share Опубликовано 6 августа, 2025 Только что, gardener сказал: В мене почало дощити, хоча мало з обіду почати. А мені рамки відбирати треба Малює на сьогодні грози,град,та вітер 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 6 августа, 2025 Share Опубликовано 6 августа, 2025 Якесь таке страшне від @Ворона суне, аж горобці бояться. Дощ з грозою, чи навпаки. 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 6 августа, 2025 Share Опубликовано 6 августа, 2025 Дощ 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 августа, 2025 Share Опубликовано 6 августа, 2025 1 година тому, Женя Ц. сказав: Дощ Дощ 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 6 августа, 2025 Share Опубликовано 6 августа, 2025 7 годин тому, gardener сказав: Якесь таке страшне від @Ворона суне, аж горобці бояться. Дощ з грозою, чи навпаки. В нас сухо, без опадів. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 6 августа, 2025 Share Опубликовано 6 августа, 2025 Влило на вечір добряче за все літо, півгодини лупашило з вітром, добре що без граду обійшлося. Але та волога вже до одного місця, картопля суха, та й соняшник теж закінчився, бджола !шастає" по закутках. На ніч вже зорі на небі. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 6 августа, 2025 Share Опубликовано 6 августа, 2025 +33 вдень було. Нормально так. Тепленько... 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 августа, 2025 Share Опубликовано 7 августа, 2025 14 годин тому, gardener сказав: Якесь таке страшне від @Ворона суне, аж горобці бояться. Дощ з грозою, чи навпаки. Нічого там страшного не було, передуло за пару хвилин, покапало. та й всьо 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 7 августа, 2025 Share Опубликовано 7 августа, 2025 Блін знову з західної дощ хтось ніс відром дірявим Дві години дув вітер і 20 хвилин моросило , сухо уже +22"С 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 7 августа, 2025 Share Опубликовано 7 августа, 2025 8 годин тому, Js_ сказав: Влило на вечір добряче за все літо, півгодини лупашило з вітром, добре що без граду обійшлося. Але та волога вже до одного місця, картопля суха, та й соняшник теж закінчився, бджола !шастає" по закутках. На ніч вже зорі на небі. А в нас картопля гниє і деякі поля випрівають від надмірної вологи. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 7 августа, 2025 Share Опубликовано 7 августа, 2025 Вечером, пробував дощь. Пускався разів зо 7, але не зміг. Коли стемніло, на Північ від мене блискотня, а на Південь зорі, а я по середині цього. 3 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 7 августа, 2025 Share Опубликовано 7 августа, 2025 Вчора вечером бачив тільки темні хмари над одещиною,потім пішов очаківський дощ-вітер з пилякою. 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 7 августа, 2025 06.08.2025 в 06:48, gardener сказав: В мене почало дощити, хоча мало з обіду почати. А мені рамки відбирати треба У вас - то зрозуміло. А як там на пасіці чи на дворі? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 7 августа, 2025 7 годин тому, wwlo сказав: Вчора вечером бачив тільки темні хмари над одещиною,потім пішов очаківський дощ-вітер з пилякою. А що це за новий вид погоди - "очаківський дощ-вітер з пилякою" ? Дійсно вже зареєстрований прояв ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 7 августа, 2025 15 годин тому, gardener сказав: Нічого там страшного не було, передуло за пару хвилин, покапало. та й всьо Так то чи не від цього,як кажуть, горобці у нас почали зникати ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 августа, 2025 Share Опубликовано 7 августа, 2025 2 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Так то чи не від цього,як кажуть, горобці у нас почали зникати ? Приїзжайте, дам на насіння. В мене їх повно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 7 августа, 2025 6 хвилин тому, gardener сказав: Приїзжайте, дам на насіння. В мене їх повно. Дякую! Аби із золотистою щуркою не сплутали. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 7 августа, 2025 Share Опубликовано 7 августа, 2025 3 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Аби із золотистою щуркою не сплутали. В мене її нема 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 7 августа, 2025 16 хвилин тому, gardener сказав: Приїзжайте, дам на насіння. В мене їх повно. Років із три тому у мене був появився такий собі розумний горобець, що під час кормління малої пташини ловив прямо з льотка трутнів... Тільки що, gardener сказав: В мене її нема То така зараза, що ще звідкись точно прилетить. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 7 августа, 2025 Share Опубликовано 7 августа, 2025 51 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: А що це за новий вид погоди - "очаківський дощ-вітер з пилякою" ? Дійсно вже зареєстрований прояв ? десь іде дощ,а в нас гроза-вітер і ні каплі.Є ще тут таке явище,як дощ полосами.А дощ піде тоді,коли він не треба.Хоча в минулому році йшов як по заказу.Цей рік недаром прогнозували голод-кавун згорів-грає ще на полі,те саме виноград.Яблука всі на землі.кукурудза згоріла іт.д.Щастя ,що я продав весною півпасіки.бо меду 10 кг на сімю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 7 августа, 2025 11 годин тому, wwlo сказав: десь іде дощ,а в нас гроза-вітер і ні каплі.Є ще тут таке явище,як дощ полосами.А дощ піде тоді,коли він не треба.Хоча в минулому році йшов як по заказу.Цей рік недаром прогнозували голод-кавун згорів-грає ще на полі,те саме виноград.Яблука всі на землі.кукурудза згоріла іт.д.Щастя ,що я продав весною півпасіки.бо меду 10 кг на сімю. А щодо кавунів, то як казала моя бабуся - "Сорок років мак не родив і голоду не було "... А ій довелося пережити їх кілька . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 8 августа, 2025 06.08.2025 в 06:49, Женя Ц. сказав: Малює на сьогодні грози,град,та вітер А мо" й брешуть ?.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 августа, 2025 Автор Share Опубликовано 8 августа, 2025 Цьогоріч під сонях у мене, точніше на кочівлі у кума під дачею в Чернігівській губернії, погода спрацювала добре . Як після посіву та зростанні, так і під час цвітіння були хоч і рідкі та регулярні дощі, при чому - досить повноводні. Розкошували мої бджілки аж на п"яти чорноземних полях і без видимих солідних конкурентів - аж дивно. Ну,а оце під кінець, фермери мене знову ощасливили - за дорогою км десь за два зацвіло останнє поле - хоч і не велике та досить вчасно. Для передзимного розвитку й нарощування сили то саме ТЕ ! Не зрівняти його із моїм стаціонаром на княжицьких пісках, де дощі зразу ж і висихають. А цьогоріч на моїй соняховій кочівлі й дощики нас не образили. Так що запаслися на зиму мої підопічні досить вдало.Та й зараз сусіди повідомляли, що небо часто бурмоситься, а іноді й дощить. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.