gardener Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 3 години тому, Вадім Полтава сказав: В Полтаві вчора градинки починали падати. Починали, починали - та й не почали. А асфальт сухий при цьому остався. А від чого він мав змокріти? від страху? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 5 часов назад, gardener сказал: А від чого він мав змокріти? від страху? Ага. Від прогнозу. Дощ, зливи, шквали... Ну шось об'єктивна реальність на прогнози не ведецця 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 +30 без доща ,з такою погодою сонях згорить й до гадалки не ходи 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 22 минуты назад, Жезус сказал: +30 без доща ,з такою погодою сонях згорить й до гадалки не ходи Як ???? Оно в людей +42 °С і на вагах + 20 кг . . 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 Трохи пішов невеликий дощ зі скрипом 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 17 хвилин тому, Жезус сказав: дощ зі скрипом Це як? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 2 хвилини тому, gardener сказав: Це як? Як як? Скрипить як сідло д'Артаньяна 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 В д'Артаньяна вже нічого не скрипить й не шурхає - "то було Давно й не Правда" 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 47 хвилин тому, gardener сказав: Це як? Це як коли треба знайти чорну кішку в темній кімнаті ,а не кажуть чи вона там є чи її немає 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Волкотрубенко Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 2 часа назад, В 361 сказал: Як ???? Оно в людей +42 °С і на вагах + 20 кг . . +20 це в тих сімей де повинно бути +120 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 3 часа назад, В 361 сказал: Як ???? Оно в людей +42 °С і на вагах + 20 кг . . Це в кого? Це хто там такий шустрий? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 Ливень, гроза... Хто замовляв? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 5 минут назад, mits сказал: Це в кого? Це хто там такий шустрий? Той Шустрий під кондєєм загарає Хвалиться що мед сам з вулика тече , тільки відра підставляй . 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 2 минуты назад, Вадім Полтава сказал: Ливень, гроза... Хто замовляв? Я, як понадивлявся всіх отих градів, які пройшли кілька днів тому, по Україні і Молдові, то вже й щось боюсь, щоб якась гроза прийшла. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 12 июля, 2025 Share Опубликовано 12 июля, 2025 1 минуту назад, В 361 сказал: Той Шустрий під кондєєм загарає Хвалиться що мед сам з вулика тече , тільки відра підставляй . То не про мене, точно. Під кондеем сьогодні моя любима овчарка прохлаждалась, а я під зонтіком на пасіці. 42, в мене не було ще ніколи, хоть 3 дні по +40, в цему році вже було. На вагах сьогодні +2 кг, нажаль не 20. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 13 июля, 2025 Share Опубликовано 13 июля, 2025 вчора вечером ті грозові хмари ,які опустошились над Львовом ,пролетіли на великій висоті над Очаковом.Копали картоплю ,бо згорить в землі. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 13 июля, 2025 Share Опубликовано 13 июля, 2025 +37. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 июля, 2025 Share Опубликовано 13 июля, 2025 +29 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Славик Опубликовано 15 июля, 2025 Share Опубликовано 15 июля, 2025 Подивився на 10 днів прогноз і думаю жнива будуть цікаві ,не тільки по медові ,а й по зернових. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 15 июля, 2025 Share Опубликовано 15 июля, 2025 Десь порядку +30 ,сонячний спекотний день ,під вечір був "сліпий "дощ невеликий, проїхав на пасіці поля соняху проходять пік квітування ,бджола йде на воду,одне миршаве поле тільки розквітає 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 16 июля, 2025 Share Опубликовано 16 июля, 2025 вчора +37 на пасіці,ранній соняшник всьо,2 поля цвіте,а пізній тільки викинув маяки.Думаю до 01.08.буду дома.Планую завтра качати з 6 години ранку. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 16 июля, 2025 Share Опубликовано 16 июля, 2025 10 годин тому, Славик сказав: Подивився на 10 днів прогноз і думаю жнива будуть цікаві ,не тільки по медові ,а й по зернових. Із жнивами повна дупа, коли зерно наливалось стояла аномальна спека для нашого регіону, а зараз коли потрібно молотити сплошні дощі з грозами та вітром. Озимий ячмінь ломиться та падає, пшеницю місцями вітер виложив на землю і починає приростати бурянами. Весело... 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 16 июля, 2025 Share Опубликовано 16 июля, 2025 Дощить від ранку. гримить 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 июля, 2025 Share Опубликовано 16 июля, 2025 3 минуты назад, gardener сказал: Дощить від ранку. гримить Хмарно, припарює. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 16 июля, 2025 Share Опубликовано 16 июля, 2025 1 година тому, Женя Ц. сказав: Хмарно, припарює. З ранку з сьомої, дощ. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.