Олександр С. Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 39 минут назад, ромео сказал: Як вам такий прогноз? То всьо фігня ці прогнози на місяць. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 3 години тому, Ira 100 сказав: Треба робити плановий огляд сімей а погода недає та і бджоли будуть категорично проти) Так поміняйте план, та й всьо 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 Весь день мряка Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 Коротко про погоду ... 80 км на північ від Хм Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ira 100 Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 2 години тому, gardener сказав: Так поміняйте план, та й всьо Якби ж то)) а далі на селекцію велкотрубенка переходити 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 6 минут назад, Ira 100 сказал: Якби ж то)) а далі на селекцію велкотрубенка переходити Нуки якого числа '' заряжали '' ? Непл коли вилупилась?? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ira 100 Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 1 хвилину тому, В 361 сказав: Нуки якого числа '' заряжали '' ? Непл коли вилупилась?? 7 вилупились, 8 заселення Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 21 минуту назад, Ira 100 сказал: 7 вилупились, 8 заселення 21го-22го було вікно , і було +22 , Ще не дивилися нуки? Який % обльоту? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 1 час назад, В 361 сказал: 21го-22го було вікно , і було +22 , Ще не дивилися нуки? Який % обльоту? В мене поки що 15 з 20. Але подивився лише 15. Інші не зміг бо пиво пропаде в холодильнику. Взагалі це партія з 5,05. Чогось сьогодні заглянув, а вони вже по даданівській рамці засіяли, хоча мали б ще пару днів гуляти. Так я їм печатний розплід дав в обмін на яйця. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ira 100 Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 1 година тому, В 361 сказав: 21го-22го було вікно , і було +22 , Ще не дивилися нуки? Який % обльоту? Так. Вікно було раніше ще вроді 12- 14,15-18ще. Засіяно все треба робити відбір 95% деякі пізніше облетілись засіяли на 16 день друга закладка невдала одна виховалка понищила маточники залишивши 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 24 минуты назад, msgarry сказал: В мене поки що 15 з 20. Але подивився лише 15. Інші не зміг бо пиво пропаде в холодильнику. Взагалі це партія з 5,05. Чогось сьогодні заглянув, а вони вже по даданівській рамці засіяли, хоча мали б ще пару днів гуляти. Так я їм печатний розплід дав в обмін на яйця. Те що у вас там все обліталось то і коню понятно , тут ситуація " трошки " інша , 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 27 мая, 2025 Хотів вчора заглянути до моїх вже три роки сиротських бджіл та дощ завадив. Сьогодні теж десь до 15-ої години накрапало. Але тепло. У кого акація не вимерзла, як у мене - буде з медом. Актинидія, якій вже років понад тридцять , постраждала від весняних морозів чи не найсильніше. Думав спочатку, що мою акацію прийдеться вирізати бо була нага, як ніби й не розпускалася. Та, слава Богу, почали відходити, як і горіхи та павлонія, яка стояла теж повністю гола. От вам і "тепла зимонька". Я вже й видно надоїв був повторюючи, що тепла зима обов"язково весною відіграється морозами. От так і сталося... За шістидесятиріччя мого самостійного пасічникування такого я щось і не пригадую... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 27 мая, 2025 1 годину тому, msgarry сказав: В мене поки що 15 з 20. Але подивився лише 15. Інші не зміг бо пиво пропаде в холодильнику. Від пива живіт росте і бджоли чахнуть ! А на його запах злітаються шершні та оси... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 мая, 2025 Автор Share Опубликовано 27 мая, 2025 Але дощі пройшли он навіть на Вінницькій "пустелі". А @ромео, здається, навіть парасольку відшукував. Так що може ще й мед буде... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 4 години тому, ромео сказав: Весь день мряка І в нас так само. Кажуть ше два дні, а там заживемо. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 4 години тому, В 361 сказав: Коротко про погоду ... 80 км на північ від Хм То все Ромео винен 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 51 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Хотів вчора заглянути до моїх вже три роки сиротських бджіл та дощ завадив. Сьогодні теж десь до 15-ої години накрапало. Але тепло. У кого акація не вимерзла, як у мене - буде з медом. Актинидія, якій вже років понад тридцять , постраждала від весняних морозів чи не найсильніше. Думав спочатку, що мою акацію прийдеться вирізати бо була нага, як ніби й не розпускалася. Та, слава Богу, почали відходити, як і горіхи та павлонія, яка стояла теж повністю гола. От вам і "тепла зимонька". Я вже й видно надоїв був повторюючи, що тепла зима обов"язково весною відіграється морозами. От так і сталося... За шістидесятиріччя мого самостійного пасічникування такого я щось і не пригадую... В минулому році в мене тепла зима пройшла без наслідків. Я вже губу і на цей рік розкатав 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 6 минут назад, yu1986ra сказал: То все Ромео винен Та якби ж то він ..... не міг він стільки нанити , епіцентр ниття десь в іншому місці . 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 14 хвилин тому, В 361 сказав: Та якби ж то він ..... не міг він стільки нанити , епіцентр ниття десь в іншому місці . Не треба його недооцінювати 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 1 годину тому, gardener сказав: І в нас так само. Кажуть ше два дні, а там заживемо. На дві годинки зробило перерву і знову почало... 2 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 20 минут назад, ромео сказал: На дві годинки зробило перерву і знову почало... Я навіть встиг декілька сімей переглянути. Щурки нагліють тварі,взагалі нічого не бояться. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 Мої літали навіть сьогодні. З 16 тої вийшло сонце. На вагах +700 гр добавилось. А щурки як не дивно, сьогодні не було весь день. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 23 хвилини тому, Женя Ц. сказав: Щурки нагліють тварі,взагалі нічого не бояться. Голод не тітка... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 27 мая, 2025 Share Опубликовано 27 мая, 2025 В мене сьогодні вітер що бджіл з рамки здавав. Під вечір дощ пішов. Наче на два дні обіцяють. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 28 мая, 2025 Share Опубликовано 28 мая, 2025 Прало цілу ніч... На сьогодні ніби перерва... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.