Славик Опубликовано 10 мая, 2025 Share Опубликовано 10 мая, 2025 Дивлюсь прогноз погоди і не можу роздуплитись який зараз місяць року 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 6 годин тому, Славик сказав: Дивлюсь прогноз погоди і не можу роздуплитись який зараз місяць року Я колись думав шо байка про дванадцять місяців - то байка 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 2 часа назад, gardener сказал: Я колись думав шо байка про дванадцять місяців - то байка 11 травня, дощ, +6. Зимуємо далі) 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 1 хвилину тому, Вадім Полтава сказав: 11 травня, дощ, +6. Зимуємо далі) +3, без дощу 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 6 минут назад, gardener сказал: +3, без дощу Тоже непогана зимівля 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 +11.1 парить ,бо ввечері по прогнозу дощ,але погода мені по боку,бо сьогодні відгружаю ще 8 бджолосімей.ті,що залишились будуть працювати на зміну маток і розширення. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 На календарі 100-й день лютого: на Франківщині випало понад 5 см снігу, — місцеві канали 4 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 Годину, як пустився дощ. По прогнозу, буде йти до ранку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 1 хвилину тому, mits сказав: Годину, як пустився дощ. По прогнозу, буде йти до ранку. В мене сьогодні, приходили усі місяці року, включаючи зимові, холодно. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 3 минуты назад, Ворон сказал: В мене сьогодні, приходили усі місяці року, включаючи зимові, холодно. Те саме , поки їхав то було +8, далі +15 , через пару хвилин град дрібний 5 хв. далі + 8. І дощ . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 16 минут назад, mits сказал: Годину, як пустився дощ. По прогнозу, буде йти до ранку. В загальному дощ то не погано, але якби не такий дубак. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 10 хвилин тому, Женя Ц. сказав: В загальному дощ то не погано, але якби не такий дубак. Якщо вибирати між дубаком з дощами і взятком з ріпаку, то я вибираю перше... 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 20 минут назад, ромео сказал: Якщо вибирати між дубаком з дощами і взятком з ріпаку, то я вибираю перше... А я би перше і друге), а буде як буде. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 Десь вітер пропав і хмари чорні розійшлися. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 4 години тому, mits сказав: Годину, як пустився дощ. По прогнозу, буде йти до ранку. до нас ще не дійшов 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 мая, 2025 Share Опубликовано 11 мая, 2025 Знову сьогодні вночі заморозком лякають 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 мая, 2025 Share Опубликовано 12 мая, 2025 На дворі трава, на траві мороз. 3 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 12 мая, 2025 Share Опубликовано 12 мая, 2025 1 час назад, gardener сказал: На дворі трава, на траві мороз. Дощ. Десь +6, +7. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 мая, 2025 Share Опубликовано 12 мая, 2025 Нічого, перезимуємо травень і заживемо. 4 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 12 мая, 2025 Share Опубликовано 12 мая, 2025 3 минуты назад, gardener сказал: Нічого, перезимуємо травень і заживемо. Люди пишуть, шо бжоли рої збивають - а то вони вже в клуб зібрались. 2 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 12 мая, 2025 Share Опубликовано 12 мая, 2025 Матки "лупляться" сніжок пролітає - романтика. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 12 мая, 2025 Share Опубликовано 12 мая, 2025 2 часа назад, gardener сказал: Нічого, перезимуємо травень і заживемо. Головне ще і червень не зимувати... 3 минуты назад, Сергій-апі сказал: Матки "лупляться" сніжок пролітає - романтика. Та ж картина за бортом + 7 а в інкубаторі мабуть вже поють... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 12 мая, 2025 Share Опубликовано 12 мая, 2025 9 хвилин тому, Сергій-апі сказав: Матки "лупляться" сніжок пролітає - романтика. Колись як тільки починав вчитись матководити - була установка майже у всіх джерелах починати виводити маток з 1 травня +огляд на прогноз погоди. Якби до тримувались строків то не було б такої романтики... Одні картоплю в лютому садять, інші маток в квітні починають виводити. Ну а погода все розставляє на свої місця... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 12 мая, 2025 Share Опубликовано 12 мая, 2025 Голодний трутень не буде шпохати нікого. Ну і хоче шпох при +24 інкубатор вам не допоможе Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 12 мая, 2025 Share Опубликовано 12 мая, 2025 1 година тому, Бджолопотам сказав: Колись як тільки починав вчитись матководити - була установка майже у всіх джерелах починати виводити маток з 1 травня +огляд на прогноз погоди. Якби до тримувались строків то не було б такої романтики... А є установка щоб пояснити бджолам не роїтись в середині травня, почекати з огляду на погоду до кінця травня що вийшли матки і тоді робити відводки? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.