gardener Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 5 хвилин тому, Пахомич сказав: Готуємось браття до тяжких часів ! Під осінь обєднаються ( візьмуть шлюб ) два рижих демона і будуть ломати весь світ через коліно . № 666 не за горами і мабудь не довго чикати. То шо робиться в атмосфері це зараз робота росії і сша . Хочуть зробити посуху в західні Європі і Україні і поставити на коліна християн , шоб вони поклонились антихристу. То вони посуху перед шлюбом роблять? 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 22 минуты назад, gardener сказал: То вони посуху перед шлюбом роблять? 23 минуты назад, gardener сказал: То вони посуху перед шлюбом роблять? Взагалі думаючих пасічників на форумі не так і багато , Навіть задуматись над причинами провалів в утримані бджіл більшість дуб - колода . Нема з ким іти до школи ,.Ви також з тої колоди 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Нема з ким іти до школи , та там зараз таке вчать, шо і не варто 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 Только что, gardener сказал: та там зараз таке вчать, шо і не варто Шо їх вчить, вони вже вміють! 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 1 минуту назад, gardener сказал: та там зараз таке вчать, шо і не варто Тому я і наголошую , На Форумі немає з ким іти в школу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 2 хвилини тому, Пахомич сказав: Тому я і наголошую , На Форумі немає з ким іти в школу Ви на форумі вже 15 років. І не виростили собі нікого з ким можна піти в школу? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 8 минут назад, Пахомич сказал: Тому я і наголошую , На Форумі немає з ким іти в школу та завжди був недобір на школярів-"науківців", в одного мікроскоп барахлить , інший хліборізку на ремонт здав , некомплект короче 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 2 минуты назад, gardener сказал: Ви на форумі вже 15 років. І не виростили собі нікого з ким можна піти в школу? Я не пруся на роль вчитиля . Я стараюсь осмислити , що відбувається сьогодні. Я впевнений ,що сша і росія впливають глобально на атмосферу , Я точно знаю шо переконструйована росія і сша будуть ламати жителів землі . Приймеш № 666 ти відав душу сатані або помреш ,селекція Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 1 хвилину тому, Пахомич сказав: Приймеш № 666 ти відав душу сатані або помреш ,селекція Розстріляли мене, внучок 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 2 минуты назад, gardener сказал: Розстріляли мене, внучок Я правий , нема з ким іти в школу 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 11 часов назад, Ворон сказал: Може і нічого, але північний штормовий вітер мене стримав від зайвого ризику, два дні нічого не зроблять. Якщо немає сили , то не варто насилувати сімю при любі температурі 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 48 минут назад, В 361 сказал: та завжди був недобір на школярів-"науківців", в одного мікроскоп барахлить , інший хліборізку на ремонт здав , некомплект короче Шановний друже ! Краще потанцюйте гопака . 49 минут назад, В 361 сказал: 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 1 час назад, Пахомич сказал: Я не пруся на роль вчитиля . Я стараюсь осмислити , що відбувається сьогодні. Я впевнений ,що сша і росія впливають глобально на атмосферу , Я точно знаю шо переконструйована росія і сша будуть ламати жителів землі . Приймеш № 666 ти відав душу сатані або помреш ,селекція @Пахомич, не в обіду, але не можете ви знати такого точно. 1 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 Другий рік вже акацію морозець тормозне... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 2 години тому, Пахомич сказав: Я стараюсь осмислити , що відбувається сьогодні. Я впевнений ,що сша і росія впливають глобально на атмосферу Пофарбуйте дах у синій колір і живіть собі спокійно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 апреля, 2025 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2025 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 5 минут назад, Олексій Кременчук сказал: Пофарбуйте дах у синій колір і живіть собі спокійно. То впливають , чи ні? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
А.Е. Опубликовано 27 апреля, 2025 Share Опубликовано 27 апреля, 2025 У народному календарі 22 березня числилося під назвою Сороки, бо в народі вірили, що цей день від сьогодення відокремлює всього сорок ранків. Тому з 22 березня селяни починали рахувати ранкові морози. Раніше так і було.Ще й у травні були Приморозки.Це було не дивиною.Все з ранку бігав до напувалки з гарячою водою.Чому вирішили що повинно бути тепло а не інакше? А ще на пам'яті рік коли перед першим травня снігу стільки випало,що навіть вантажівки не взмозі були трассою їхати,намети були дуже великі 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 28 апреля, 2025 Share Опубликовано 28 апреля, 2025 -1 походу яблука та акація все.... не цього року.... 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 28 апреля, 2025 Share Опубликовано 28 апреля, 2025 Тільки що, Олександр К сказав: -1 походу яблука та акація все.... не цього року.... В мене, на 6.00,було +1"С,прохолодно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля, 2025 Share Опубликовано 28 апреля, 2025 7 часов назад, А.Е. сказал: У народному календарі 22 березня числилося під назвою Сороки, бо в народі вірили, що цей день від сьогодення відокремлює всього сорок ранків. Тому з 22 березня селяни починали рахувати ранкові морози. Раніше так і було.Ще й у травні були Приморозки.Це було не дивиною.Все з ранку бігав до напувалки з гарячою водою.Чому вирішили що повинно бути тепло а не інакше? А ще на пам'яті рік коли перед першим травня снігу стільки випало,що навіть вантажівки не взмозі були трассою їхати,намети були дуже великі До 90 на 1 травня жодне дерево не цвіло , крім Криму і Кавказу , Така обстановка ,як тепер була 1986р. Нічні заморозки на грунті весь травень і червень . Ходили чутки ,шо то щось хімічать в атмосфері. Я працював зварювальником ,то в робі і під щитком витримати було дуже важко . Висновок я роблю такий, колишня срср мала технології впливу на рух повітряних мас . Повишаючи ,або понижаючи щільність озону дає можливість створювати високий ,або низький тиски. На сьогодні два рижих збоченці обєлнались і хочуть світ кинути в голод. Не пропускають вологі маси з Атлантики на материк. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
А.Е. Опубликовано 28 апреля, 2025 Share Опубликовано 28 апреля, 2025 Може воно й так,Пахомич.Ще також нічого доброго від того що земля від вибухів раз за разом здригається, все горить,горять ліси.Раніше не чув за таке щоб на Полтавщині землетруси були,а зараз є таке.Земля і так скільки може зберігає себе нам даючи можливість жити,а тут таке.Може хто і не відчуває вибухів,а коли все трясеться ще й страх щоб той землі не набридло,не втомилася вона нас боронити 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 28 апреля, 2025 Share Опубликовано 28 апреля, 2025 3 години тому, Ворон сказав: В мене, на 6.00,було +1"С,прохолодно. В мене о сьомій було +1, але трава біла. Горіхи, які при долині змерзли ше вчора. Ті що вище - поки зелені. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 28 апреля, 2025 Share Опубликовано 28 апреля, 2025 15 часов назад, gardener сказал: То вони посуху перед шлюбом роблять? Коли Джо був в амереці " діректором" не дозволяв москалям буянити . Зараз світом парадують штунди (ресбубліканська партія сша )в голові дональда - ідіота 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 28 апреля, 2025 Share Опубликовано 28 апреля, 2025 Ну шо народ, акація тю-тю? 5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.