Перейти к содержанию

Погода на пасіці (вчора, сьогодні, завтра, прогноз) 3.

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

5 хвилин тому, Пахомич сказав:

Готуємось браття до тяжких часів ! Під  осінь обєднаються ( візьмуть шлюб ) два рижих демона і будуть ломати весь світ через коліно . № 666 не за горами і мабудь не довго чикати. То шо робиться в атмосфері це зараз робота росії і сша . Хочуть зробити посуху в західні Європі  і Україні і поставити на коліна християн , шоб вони поклонились антихристу.

То вони посуху перед шлюбом роблять?

22 минуты назад, gardener сказал:

23 минуты назад, gardener сказал:

Взагалі думаючих пасічників  на форумі не  так і багато , Навіть задуматись над причинами провалів в утримані бджіл більшість дуб - колода . Нема з ким іти до школи ,.Ви також з тої колоди :hi:

3 хвилини тому, Пахомич сказав:

Нема з ким іти до школи ,

та там зараз таке вчать, шо і не варто

Только что, gardener сказал:

Шо їх вчить, вони вже вміють! :umora:

• Подобається 2
  • Ха-Ха 1
  • 100% 1

1 минуту назад, gardener сказал:

Тому я і наголошую , На Форумі немає з ким іти в школу 

2 хвилини тому, Пахомич сказав:

Ви на форумі вже 15 років. І  не виростили собі нікого з ким можна піти в школу?

8 минут назад, Пахомич сказал:

та завжди був недобір на школярів-"науківців", в одного мікроскоп барахлить , інший хліборізку на ремонт здав , некомплект короче:hi:

2 минуты назад, gardener сказал:

Ви на форумі вже 15 років. І  не виростили собі нікого з ким можна піти в школу?

Я не пруся на роль вчитиля . Я стараюсь осмислити , що відбувається сьогодні. Я впевнений ,що сша  і росія впливають глобально на атмосферу , Я точно знаю  шо переконструйована росія  і сша будуть ламати жителів землі . Приймеш № 666 ти відав душу сатані або помреш ,селекція

1 хвилину тому, Пахомич сказав:

Приймеш № 666 ти відав душу сатані або помреш ,селекція

Розстріляли мене, внучок

2 минуты назад, gardener сказал:

Розстріляли мене, внучок

Я правий , нема з ким іти в школу:hi:

11 часов назад, Ворон сказал:

Може і нічого, але північний штормовий вітер мене стримав від зайвого ризику, два дні нічого не зроблять. :hi:

Якщо немає сили , то не варто  насилувати сімю при любі температурі

48 минут назад, В 361 сказал:

та завжди був недобір на школярів-"науківців", в одного мікроскоп барахлить , інший хліборізку на ремонт здав , некомплект короче:hi:

Шановний  друже ! Краще потанцюйте  гопака .

49 минут назад, В 361 сказал:

1 час назад, Пахомич сказал:

Я не пруся на роль вчитиля . Я стараюсь осмислити , що відбувається сьогодні. Я впевнений ,що сша  і росія впливають глобально на атмосферу , Я точно знаю  шо переконструйована росія  і сша будуть ламати жителів землі . Приймеш № 666 ти відав душу сатані або помреш ,селекція

@Пахомич, не в обіду, але не можете ви знати такого точно.

Другий рік вже акацію морозець тормозне...:crazy::hunter:

2 години тому, Пахомич сказав:

Я стараюсь осмислити , що відбувається сьогодні. Я впевнений ,що сша  і росія впливають глобально на атмосферу

Пофарбуйте дах у синій колір і живіть собі спокійно.

5 минут назад, Олексій Кременчук сказал:

Пофарбуйте дах у синій колір і живіть собі спокійно.

То впливають , чи ні?

У народному календарі 22 березня числилося під назвою Сороки, бо в народі вірили, що цей день від сьогодення відокремлює всього сорок ранків.  Тому з 22 березня селяни починали рахувати ранкові морози.

Раніше так і було.Ще й у травні були Приморозки.Це було не дивиною.Все з ранку бігав до напувалки з гарячою водою.Чому вирішили  що повинно бути тепло а не інакше?

А ще на пам'яті рік коли перед першим травня снігу стільки випало,що навіть вантажівки не взмозі були трассою їхати,намети були дуже великі

-1 походу яблука та акація все.... не цього року....:crazy:

Тільки що, Олександр К сказав:

-1 походу яблука та акація все.... не цього року....:crazy:

В мене, на 6.00,було +1"С,прохолодно.:hmm:

7 часов назад, А.Е. сказал:

У народному календарі 22 березня числилося під назвою Сороки, бо в народі вірили, що цей день від сьогодення відокремлює всього сорок ранків.  Тому з 22 березня селяни починали рахувати ранкові морози.

Раніше так і було.Ще й у травні були Приморозки.Це було не дивиною.Все з ранку бігав до напувалки з гарячою водою.Чому вирішили  що повинно бути тепло а не інакше?

А ще на пам'яті рік коли перед першим травня снігу стільки випало,що навіть вантажівки не взмозі були трассою їхати,намети були дуже великі

До 90  на 1 травня жодне дерево не цвіло , крім Криму і Кавказу , Така обстановка ,як тепер була 1986р. Нічні заморозки на грунті  весь травень і червень . Ходили чутки ,шо то щось хімічать в атмосфері. Я працював зварювальником ,то в робі і під щитком витримати було дуже важко . Висновок  я роблю такий, колишня срср мала технології впливу на рух повітряних мас . Повишаючи ,або понижаючи щільність озону дає можливість створювати високий ,або низький тиски. На сьогодні два рижих збоченці обєлнались і хочуть світ кинути в голод.  Не пропускають вологі маси з Атлантики на материк.

Може воно й так,Пахомич.Ще також нічого доброго від того що земля від вибухів раз за разом здригається, все горить,горять ліси.Раніше не чув за таке щоб на Полтавщині землетруси були,а зараз є таке.Земля і так скільки може зберігає себе нам даючи можливість жити,а тут таке.Може хто і не відчуває вибухів,а коли все трясеться ще й страх щоб той землі не набридло,не втомилася вона нас боронити

3 години тому, Ворон сказав:

В мене, на 6.00,було +1"С,прохолодно.:hmm:

В мене о сьомій було +1, але трава біла. Горіхи, які при долині змерзли ше вчора. Ті що вище - поки зелені.

15 часов назад, gardener сказал:

Коли  Джо був в амереці   " діректором" не дозволяв москалям буянити . Зараз світом парадують  штунди  (ресбубліканська партія сша )в голові дональда - ідіота 

Ну шо народ, акація тю-тю?   :ak:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...