Перейти к содержанию

Погода на пасіці (вчора, сьогодні, завтра, прогноз) 3.

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

20 годин тому, gardener сказав:

А мо й брехня

:umora::rofl:

21 час назад, Жезус сказал:

зараз моросить невеликий дощ,за прогнозом його немає-плаче за Душами молодих які загинули в Полтаві 

Сухо. Три капельки впало і все... :ak:

Так

нарешті в нас на третьому місяці засухи пройшла гроза-лило всю ніч десь мм 30,бо собача каструля повна води

Полтава - асфальт мокрий. На пасіці сухо. Прохолодно і вітряно. +18

1 годину тому, wwlo сказав:

десь мм 30,бо собача каструля повна води

якась дуже мілка каструля:hmm:

В нас так і нема дощу

3 години тому, gardener сказав:

якась дуже мілка каструля:hmm:

В нас так і нема дощу

скільки витекло не знаю,мабуть ще одна.В вас дощі були,це нам віддали борг,бо останній дощ був 15-18 червня перед соняшником,який зацвів 20 червня і дякуючи цьому дощу, соняшник дав до спеки досить пристойно.

В нас десь о 22-00 почало капати. Я якраз закінчував пролив біпіном. Покрапало хвилин 10 і все на тому, навіть з ринви не потекло.

Кліща на відміну від дощу повно.

Двічі ставив полоски -добре сипався і після проливу біпіном падає по 20 шт. Пару батьківських сімей не доживуть до нового року, в сумі за 3 обробки впало десь по 600 кліщів. Сироп не беруть, думаю можливо маток забрати та поміняти в якихось сім'ях.

5 хвилин тому, msgarry сказав:

Я якраз закінчував пролив біпіном.

В жару біпіном?

43 минуты назад, Сергій-апі сказал:

В жару біпіном?

Нормально все. Батько 40 років обробляє біпіном і нічого. Як тільки з'явилася купа полосок так відразу і біпіном не можна обробляти стало. Ще 1000 грн на полоски зажав, бо лежить ще кацапський біпін і строк зберігання закінчується через 2 тижні. 

І заради справедливості я обробляти почав після 18-00  закінчив десь о 23- 00. Так що було біля 20⁰, на ранок 15-18⁰

3 години тому, msgarry сказав:

В нас десь о 22-00 почало капати. Я якраз закінчував пролив біпіном. Покрапало хвилин 10 і все на тому, навіть з ринви не потекло.

Кліща на відміну від дощу повно.

Двічі ставив полоски -добре сипався і після проливу біпіном падає по 20 шт. Пару батьківських сімей не доживуть до нового року, в сумі за 3 обробки впало десь по 600 кліщів. Сироп не беруть, думаю можливо маток забрати та поміняти в якихось сім'ях.

Сироп медом помажте - допомагає.

2 години тому, msgarry сказав:

Нормально все. Батько 40 років обробляє біпіном і нічого. Як тільки з'явилася купа полосок так відразу і біпіном не можна обробляти стало. Ще 1000 грн на полоски зажав, бо лежить ще кацапський біпін і строк зберігання закінчується через 2 тижні. 

І заради справедливості я обробляти почав після 18-00  закінчив десь о 23- 00. Так що було біля 20⁰, на ранок 15-18⁰

А скільки у вас сімей? Чи ви заразом ще пів села обробили?

33 минуты назад, yu1986ra сказал:

А скільки у вас сімей? Чи ви заразом ще пів села обробили?

Десь біля сотні. Обробляв проливом. І як завжди біпін заколотив, а шприц не працює.:umora: Відремонтував нашвидкоруч щоб хоч якось пролити. 

Мозоляку на пальці роздер до м'яса хоч і в перчатках процював. :(

1 час назад, msgarry сказал:

Десь біля сотні. Обробляв проливом. І як завжди біпін заколотив, а шприц не працює.:umora: Відремонтував нашвидкоруч щоб хоч якось пролити. 

Мозоляку на пальці роздер до м'яса хоч і в перчатках процював. :(

Нада було з бутилки проливати .

3 минуты назад, Женя Ц. сказал:

Нада було з бутилки проливати .

Теж думав про бутилку, але ніколи єю не проливав.

А взагалі дивно що ще не придумали якийсь акумуляторний шприц-дозатор з ємністю на літрів 6-8, щоб носити за плечима. Тільки треба щоб не долонею качати, а кнопку натис- повільно видув, кнопку бросив-швидко набрав.

Де наш генератор патентів? Віддаю ідею приладу безкоштовно(готовий зразок подаруєте) :umora:

А взагалі ідея непогана, при роздрібній ціні в 1500-2000 грн буде і навар і попит навіть закордоном. 

я користуюсь для проливу 1 л бутилкою від кока-коли.раніше оббризгував росинкою рамку з 2 сторін,але із збільшенням пасіки це стало  затратним по часу-тому так.На днях буду ставити 2 курс полосок.сімї помітно просіли-відійшла літня бджола.І щурка помогла-пішов 2 місяць

1 час назад, msgarry сказал:

Теж думав про бутилку, але ніколи єю не проливав.

А взагалі дивно що ще не придумали якийсь акумуляторний шприц-дозатор з ємністю на літрів 6-8, щоб носити за плечима. Тільки треба щоб не долонею качати, а кнопку натис- повільно видув, кнопку бросив-швидко набрав.

Де наш генератор патентів? Віддаю ідею приладу безкоштовно(готовий зразок подаруєте) :umora:

А взагалі ідея непогана, при роздрібній ціні в 1500-2000 грн буде і навар і попит навіть закордоном. 

знову злило-пів собачої каструлі.ріпаку насіють і це радує.

6 часов назад, msgarry сказал:

40 років не було біпінів,  фольбекс пластини і таблетки назву непамятаю ,

ну класна річ таблетка спочатку підпалюєш валить чорний дим , потім тушиш , перикриваєш доступ воздуха і взрив вулкана з вибросом попілу у верх на 50 см  ;) коли ковпак у спіртовкі ХІМІЧКА відкрила, ну хто її заставляв тушити , спочатку тільки дим ішов :umora: 

3 минуты назад, wwlo сказал:

знову злило-пів собачої каструлі.ріпаку насіють і це радує.

У ведіть собачу каструлю у систему СІ  

А то ми міряємо , кожен по своїй морді

собаки :umora:

Раненько було +3

Діло йде до заморозків

У вас все як не в людей:umora:

А в нас трохи моросить. Дощем це назвати ще рано.

Хмарно ввесь день, десь +18.

1 година тому, Вадім Полтава сказав:

А в нас трохи моросить.

В нас обіцяли шо в середу влєє. Тепер кажуть шо в середу трохи поморосить, а от вже в четвер...

Заморосило

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...