ромео Опубликовано 4 июля, 2024 Share Опубликовано 4 июля, 2024 12 годин тому, В 361 сказав: Треба було подавати заявку на дощики, і проплатити Я приблизно на розподільчій лінії. Вже за 15 км від мене і далі на захід дощ влив добрячий... У мене як завжди - ні краплини... 1 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 июля, 2024 Share Опубликовано 4 июля, 2024 1 година тому, ромео сказав: Я приблизно на розподільчій лінії. Вже за 15 км від мене і далі на захід дощ влив добрячий... У мене як завжди - ні краплини... Шари не вийшло. Треба було проплачувати 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 июля, 2024 Share Опубликовано 4 июля, 2024 В мене з вечора накрапає дрібний дощик. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 4 июля, 2024 Share Опубликовано 4 июля, 2024 1 година тому, yu1986ra сказав: В мене з вечора накрапає дрібний дощик. Ніби вже перестав. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 4 июля, 2024 Share Опубликовано 4 июля, 2024 5 годин тому, wwlo сказав: залили все,але не печатають.Останні 2 дні хмарно,літ не дуже.Але надіюсь ,що до кінця тижня почнуть печатати. Яка різниця коли вони його запечатають? 4 години тому, gardener сказав: Ніби вже перестав. Певно, я трохи переплатив. Ще накрапає... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 5 июля, 2024 Share Опубликовано 5 июля, 2024 18 годин тому, yu1986ra сказав: Яка різниця коли вони його запечатають? Певно, я трохи переплатив. Ще накрапає... запечатаний мед це зрілий мед,а відкачати потрібно ,щоб звільнити місце під мед з пізнього соняшника.Він в основному піде як корм на зиму. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Beekeepingman Опубликовано 5 июля, 2024 Share Опубликовано 5 июля, 2024 20 градусів, пройшов чудовий дощик, збив температуру. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 5 июля, 2024 Автор Share Опубликовано 5 июля, 2024 21 годину тому, yu1986ra сказав: О, і у вас тепленько.... В мене погода ''в природи нема поганої погоди''. Дощі трохи обламали мої апетити, але є перспективи на гречку. Гріх жалітись. А у мене в закордонні, за півсотні км від Гааги, буквально зараз +17С, хмарно. Зранку трохи накрапав дощик. То аж не віриться, що отака пустельна температура може бути зараз в окремих районах України... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 июля, 2024 Share Опубликовано 8 июля, 2024 Пару годин дощова хмара стояла над лісом з якого не встиг вивезти частину пасіки на гречку. До точка з гречкою дощик не дотягнувся. Прогнозують спекотний тиждень. Певно в лісі більше принесуть, як на гречці. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Жезус Опубликовано 8 июля, 2024 Share Опубликовано 8 июля, 2024 +33, без дощів Бог знає коли , невеликий поривчастий вітер 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 июля, 2024 Автор Share Опубликовано 9 июля, 2024 22 години тому, yu1986ra сказав: Пару годин дощова хмара стояла над лісом з якого не встиг вивезти частину пасіки на гречку. До точка з гречкою дощик не дотягнувся. Прогнозують спекотний тиждень. Певно в лісі більше принесуть, як на гречці. 22 години тому, Жезус сказав: +33, без дощів Бог знає коли , невеликий поривчастий вітер А у мене в закордонні сьогодні було хмарно, але сонце припікало добряче. Ну,а оце надвечір налетіла гроза і стало +20С. Обіцяють надалі похолодання десь на +5С. На тиждень пообіцяли вдень від +17С до +22С. Вночі ж +13С+14С стабільно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 9 июля, 2024 Share Опубликовано 9 июля, 2024 12 минут назад, ДобровоЛ сказал: А у мене в закордонні сьогодні було хмарно, але сонце припікало добряче. Ну,а оце надвечір налетіла гроза і стало +20С. Обіцяють надалі похолодання десь на +5С. На тиждень пообіцяли вдень від +17С до +22С. Вночі ж +13С+14С стабільно. Ну а пчёлы себя как там чувствуют ? 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 10 июля, 2024 Share Опубликовано 10 июля, 2024 Захмарилось,навіть гримить . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 июля, 2024 Share Опубликовано 10 июля, 2024 Сонячно, за +30, але бджоли не сидять. Кудись літають. В сусіда по домашньому точку пасіка пахне гречкою, хоч тої гречки поблизу і гектара не набереться. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 июля, 2024 Share Опубликовано 10 июля, 2024 1 година тому, yu1986ra сказав: Сонячно, за +30, але бджоли не сидять. Кудись літають. В сусіда по домашньому точку пасіка пахне гречкою, хоч тої гречки поблизу і гектара не набереться. В мене в тіні +34"С,дихати немає чим, бджоли кудись літають, цвіте гречка, липа пролетіла. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 10 июля, 2024 Share Опубликовано 10 июля, 2024 Моросить тіпа дощ,хочяб спека трохи спала. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 июля, 2024 Share Опубликовано 10 июля, 2024 5 годин тому, Ворон сказав: В мене в тіні +34"С,дихати немає чим, Виходьте на сонце. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 июля, 2024 Share Опубликовано 11 июля, 2024 15 годин тому, gardener сказав: Виходьте на сонце. Нє,на сонце,достатньо тіні. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 11 июля, 2024 Share Опубликовано 11 июля, 2024 На даний час +38 в тіні. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 11 июля, 2024 Share Опубликовано 11 июля, 2024 +38, а прогноз каже шо 32. На завтра і далі по прогнозу +34, +35, +36. Шо ж тоді мій термометр покаже 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 11 июля, 2024 Share Опубликовано 11 июля, 2024 +32*, доволі тепло. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 11 июля, 2024 Share Опубликовано 11 июля, 2024 +35 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 11 июля, 2024 Share Опубликовано 11 июля, 2024 Пекло б...ь ! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 июля, 2024 Share Опубликовано 11 июля, 2024 Сонячно, +35. Бджоли на гречці ще більш бородами висять. Обклав трохи вулики сіном з сонячної сторони. Бджоли злі як собаки. Не знаю чи щось носять, але точок реально смердить гречкою. Може це через спеку такий концентрат пре, а може просто вже від неї відвик і ''скучив''. Одним словом, вигнали мене бджоли. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ALEKS1952 Опубликовано 11 июля, 2024 Share Опубликовано 11 июля, 2024 З обіду і до вечора трималось +42, на даний час +30. На завтра, та суботу і неділю, обіцяють +44. З понеділка +45. Гріємося! 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.