Конструктор Опубликовано 12 января, 2024 Share Опубликовано 12 января, 2024 4 години тому, Троян сказав: Це легко можна самому перевірити. Кричи біля відкритого вулика хоч до всеру Не всім під силу так перевіряти. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 12 января, 2024 Share Опубликовано 12 января, 2024 2 години тому, gardener сказав: А попробуй вдарити патиком по тазіку Це пропозиція чи застереження? Бо я, чесно кажучи, не здогадався. В цьому сезоні перевірю на кордован, вони такі пофігісти, яких світ не бачив. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 января, 2024 Share Опубликовано 12 января, 2024 3 хвилини тому, Троян сказав: Це пропозиція чи застереження? Бо я, чесно кажучи, не здогадався. А до всеру кричали? 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 12 января, 2024 Share Опубликовано 12 января, 2024 1 хвилину тому, gardener сказав: А до всеру кричали? Та тим не сильно переймався, вийшло два в одному - і бджіл перевірив і себе. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
siverit Опубликовано 31 января, 2024 Share Опубликовано 31 января, 2024 В 04.01.2024 в 21:02, yu1986ra сказал: Якщо вже дуже кортить, то використовуйте багатошарове, м'яке утеплення, теплі заставні з пінопласту малої щільності та ін. В 08.01.2024 в 12:45, Конструктор сказал: Як варіант можете спробувати вулики ппу чи ппс , думаю шум буде в рази менше проходити до бджіл. Це сумнівні рекомендації. Пінопласти гарні термоізолятори, але слабенькі як шумоізолятори. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 января, 2024 Share Опубликовано 31 января, 2024 6 хвилин тому, siverit сказав: Це сумнівні рекомендації. Пінопласти гарні термоізолятори, але слабенькі як шумоізолятори. То лише моє припущення , можливо і помилкове. Чесно кажучи думав, що ппс і ппу більш м'які в порівнянні з деревиною , тому і склалась думка що вони більше будуть поглинати шум ніж пропускати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.