Перейти к содержанию

Гранти на бджільництво .

Рекомендуемые сообщения

та навіщо вже той грант, якшо отримав навички і оволодів знаннями.

Наш колега, мій кум, пройшов процедуру, отримав гроші, використав за написанням в бізнес проекті придбавши мотовізок, причеп і ще щось, можливо це йому допоможе що? Виробляти більше меду? Менш напружуватись фізично? Зменшити собівартість виробництва меду? Зберегти фізичне здоров'я? Товарищ позитивно відповідае, здаеться справді вірить в це, принаймі декларуе це. Я, одвічний( ні, з якогось часу власного життя, набуття негативного життевого досвіду) скептик, маю сумніви по всім поставленим питанням. Життеві приклади показують... такий приклад- сім'я для миття посуду гріла воду і мила в мисках, воду виливала на землю, брала з колодязя, з часом з'явилась гаряча вода і каналізація, пізніше з'явилась посудомийна машина. Питання- кількість і час посуду в немитому стані зменшився? Я вже старий буркун і тому спостерігаю що бачу довкола- ні. А ваші спостереження?

Вчора(вже позавчора) з сином забирали останній точок "Межевий", я затикав льотки, син самотужки носив в буса(десь 22 вулика), останні, самі важкі носили вдвох, не тому, що важкі, тому що слабі, обое, я з причин прожитих років і загального детринованого стану тіла, а син (20 років) ще в потенціалі збільшення витривалості організма(як можна натренувати організм сидячи днями перед монітором?). Носили не більше двадцяти кроків. Питання мотовізка чи іншого манупулятора передімною стоїть тільки в сенсі "покритикувати". На всіх єтапах добування меду вдвох-втрьох працювати продуктивнище, веселіше але де ж взяти відповідних працівників. Мав приклад( кочівля на Роменщину) кооперації з колегою- позитив в усіх аспектах(колега, щірий, завзятий, комунікабельний), крім грошового- гречаний мед, здебільше, був зданий по ціні соняшникового. Але  спогади, враження, нові знайомства,пригоди це грошима не виміряеш.

Колега отримав Гранд и купив медогонку  Модель: 6ABN 

• 2 weeks later...

Як пиляють гранти в Евросовку виділили 1 мільйон евро створюють карту забруднення Евросовка за допомоги бджіл , збирають пилок, на магнітну вставку метали , пластик , проводять аналізи на склад і наносять на карту . https://www.insignia-bee.eu/final-conference/?fbclid=IwY2xjawGkVQpleHRuA2FlbQIxMQABHT62i1bpquMZfvt_HfeQiv8AzqbSTDZblhxiCCya2X70_Q1HvqFFG5Hcow_aem_BkfxdRdSkE9ChblrDa_nlA

6 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Як пиляють гранти в Евросовку виділили 1 мільйон евро створюють карту забруднення Евросовка за допомоги бджіл , збирають пилок, на магнітну вставку метали , пластик , проводять аналізи на склад і наносять на карту . https://www.insignia-bee.eu/final-conference/?fbclid=IwY2xjawGkVQpleHRuA2FlbQIxMQABHT62i1bpquMZfvt_HfeQiv8AzqbSTDZblhxiCCya2X70_Q1HvqFFG5Hcow_aem_BkfxdRdSkE9ChblrDa_nlA

Погана риса людини, рахувати чужі гроші.! :hi:

Як красиво посилають стартапи 

Screenshot_2024-11-17-08-54-03-738_com.google.android.gm.jpg

якшо Ваші заявки такі ж агрументовані як і теми тут на форумі - то не дивно шо посилають

4 години тому, gardener сказав:

якшо Ваші заявки такі ж агрументовані як і теми тут на форумі - то не дивно шо посилають

IMG_20241113_111850.jpg

• 4 weeks later...

14 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Вам треба було то всьо не в нас а в ЄС патентувати. Ну і англійську вчити.

Патентування в ЕС дорого, треба спочатку заробити, до речі там мова про Сінігірську громаду. 

Тільки прислали пишуть дедлайн 17 грудня , а в листі пишуть заповнити заявку до 15 грудня , сам захід 21 . Ну я на авость відправив , головне закинуть вудочку клюне не клюне є надія. 

Screenshot_2024-12-16-20-52-35-206_com.android.chrome.jpg

Відповів автовідповідач але щось мало народу в телеге тільки 8.

Screenshot_2024-12-16-21-26-47-350_com.google.android.gm.jpg

Screenshot_2024-12-16-21-27-22-542_org.telegram.messenger.jpg

23 години тому, Віталій Блінов сказав:

У Державному аграрному реєстрі (ДАР) стартував прийом заявок в межах грантової програми, що фінансується Європейським Союзом та ФАО

Два типа грантідо 416 500 грн (10 000 дол США) для малих сільгоспвиробникідо 25 000 дол США для сільськогосподарських мікро- та малих підприємств, сільськогосподарських кооперативів та асоціацій виробників продукції з географічними зазначеннями (ГЗ)

Географія (напрями)
Дніпропетровська (ягідництво, овочівництво, аквакультура та молочний напрями)
Львівська (ягідництво, овочівництво, аквакультура, молочне виробництво та недеревна лісова продукція)
*Закарпатська* (*закарпатський мед*, закарпатського вина, традиційні сири, таких як коров'яча бриндза та овеча бриндзя, аквакультура, ягідництво, овочівництва, недеревна лісова продукція)
Івано-Франківська, Чернівецька (ягідництво, овочівництво, недеревна лісова продукція, аквакультура, гуцульська коров'ячу бриндза та овече бриндзя)
Приймання заявок через ДАР (https://www.dar.gov.ua/) до 24 січня 2025

Призи 10-15-20 тисяч грн))) https://rotaryd2232ukraine.org/ds/bcouncil2112/home2

21 хвилину тому, Віталій Блінов сказав:

Призи 10-15-20 тисяч грн))

Вам би хоч 20.

Головне закинуть вудочку , цікавить грант той що поширюється на 12 країн , сьогодні Роман має на презентації про нього згадати. 

IMG-5ffdd02fdeee0fda3468a9336051b670-V.jpg

5 годин тому, Віталій Блінов сказав:

Головне закинуть вудочку

Ви вже рибачите не один рік.

Хоч якась покльовка була?

29 хвилин тому, Конструктор сказав:

Ви вже рибачите не один рік.

Хоч якась покльовка була?

В Романа я де знайшов на грантах. 

Тільки що, Віталій Блінов сказав:

Роман клюнув?

Побачив перспективу до речи пару грантів він виграв.

26 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Можна сказати рибалка даром не пройшла, познайомились ще з одним рибаком.

24 хвилини тому, Віталій Блінов сказав:

Побачив перспектив до речи пару грантів він виграв.

О!, то він вправніший рибак! :umora:

17.12.2024 в 21:36, Віталій Блінов сказав:

Географія (напрями)
Дніпропетровська (ягідництво, овочівництво, аквакультура та молочний напрями)
Львівська (ягідництво, овочівництво, аквакультура, молочне виробництво та недеревна лісова продукція)
*Закарпатська* (*закарпатський мед*, закарпатського вина, традиційні сири, таких як коров'яча бриндза та овеча бриндзя, аквакультура, ягідництво, овочівництва, недеревна лісова продукція)
Івано-Франківська, Чернівецька (ягідництво, овочівництво, недеревна лісова продукція, аквакультура, гуцульська коров'ячу бриндза та овече бриндзя)
Приймання заявок

Цікаво, де тут Ви себе бачите?:hmm:

9 годин тому, ромео сказав:

Цікаво, де тут Ви себе бачите?:hmm:

Закарпатським мед ви не змогли прочитати ?

59 хвилин тому, Віталій Блінов сказав:

Закарпатським мед ви не змогли прочитати ?

В Закарпатській області є Білоцерківський район? :hmm:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...