wwlo Опубликовано 15 июня, 2023 Share Опубликовано 15 июня, 2023 6 годин тому, SAN63 сказав: Заперечу вам, свою кліентуру вже як 5 років підсадив на 1 кг,тобіш баночка 0,720 обємом містить 1 кг меду. кришка з різьбою твіст 82. Баби не так медом як баночкою і єтикеткою любуються. 1,2,3 літри це совдепія, і бажано погризені кришки мишами і з під кисляка, і пряма дорога до Європи. Задіть в Європі в лавку, і подивіться, макс фасовка 1 кг. Ви кліенту продали 3 л соняху, він закристолізувався, починає його довбать металевою ложкою, вивалює бік банки. А на останох носить на ху...х себе і того хто його в 3 х літрову банку заливав. Що ви скажете пов. на цей допис. так я привик по старому продавати.тим більше зараз тара не проблема,дають даром.І клієнти привикли віддавати банки.А купляти твіст банки по 20 грн немаю охоти.А кришки в мене нові брав років 5 тому 400 штук по 38 коп.3 літровими банками зараз беруть десь процентів 10,в основном 1 і 0.5 л Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 17 июня, 2023 Share Опубликовано 17 июня, 2023 15.06.2023 в 18:25, AVA сказав: На самогон, чи люба настойка Днями пью "куму" або більш звично -медовий квас. Слово "кума" почув від покійного Комісара на одному з зібрань пасічників у нас на Орловщин, так в його дитинстві називали зброжене медове сусло(ситу) у його діда на сумщині. Для бродіння підходіть не всякий мед, я використав "старий" з ознаками бродіння зібрані на роменщині в 2021 році сонях, гречка, кабаки ін. Сита бродить повільно знехотя, для прискорення добавив минеральне живлення для дрожжів(залишилось з медоваріння) і сухі дріжжі, за відсутністью спеціальних німецьких, італійських використав "жінчині" для хліба з шухлядки над столешницею і бродіння пішло "весело" одна з бутилок що лежали під столом розірвалась в моїй присутності я саме наливав узвар з банки в пляшку- прийшлось витирати долівку і від кампота і від медового квасу. Бажано використовувати надійні пет пляшки з "коки" наприклад, вони товстіші. Сита переграла майже до нуля, прохи підсолодив і маю щось схоже на квас з дитинства, тільки більш світлого кольору. Тепер всю солодку воду з помивки посуду з під меду -на куму. Не те, щоб я став більш жадібним на старість- більш заощадливим і "хазяйновитим", бджолам той нектар нелегко дав, пополітай та позашиляй хоботок щоб ойго забрати в зобик і дбайливим використанням меду я віддаю шану їхній праці- такі оте алгоритми самонавіювання. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Andruhan Опубликовано 17 июня, 2023 Share Опубликовано 17 июня, 2023 17 часов назад, Винодел сказал: Днями пью "куму" або більш звично -медовий квас. Слово "кума" почув від покійного Комісара на одному з зібрань пасічників у нас на Орловщин, так в його дитинстві називали зброжене медове сусло(ситу) у його діда на сумщині. Для бродіння підходіть не всякий мед, я використав "старий" з ознаками бродіння зібрані на роменщині в 2021 році сонях, гречка, кабаки ін. Сита бродить повільно знехотя, для прискорення добавив минеральне живлення для дрожжів(залишилось з медоваріння) і сухі дріжжі, за відсутністью спеціальних німецьких, італійських використав "жінчині" для хліба з шухлядки над столешницею і бродіння пішло "весело" одна з бутилок що лежали під столом розірвалась в моїй присутності я саме наливав узвар з банки в пляшку- прийшлось витирати долівку і від кампота і від медового квасу. Бажано використовувати надійні пет пляшки з "коки" наприклад, вони товстіші. Сита переграла майже до нуля, прохи підсолодив і маю щось схоже на квас з дитинства, тільки більш світлого кольору. Тепер всю солодку воду з помивки посуду з під меду -на куму. Не те, щоб я став більш жадібним на старість- більш заощадливим і "хазяйновитим", бджолам той нектар нелегко дав, пополітай та позашиляй хоботок щоб ойго забрати в зобик і дбайливим використанням меду я віддаю шану їхній праці- такі оте алгоритми самонавіювання. Вкинь в бутилку штучки три ізюму. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Andruhan Опубликовано 17 июня, 2023 Share Опубликовано 17 июня, 2023 В 15.06.2023 в 15:03, SAN63 сказал: Заперечу вам, свою кліентуру вже як 5 років підсадив на 1 кг,тобіш баночка 0,720 обємом містить 1 кг меду. кришка з різьбою твіст 82. Баби не так медом як баночкою і єтикеткою любуються. 1,2,3 літри це совдепія, і бажано погризені кришки мишами і з під кисляка, і пряма дорога до Європи. Задіть в Європі в лавку, і подивіться, макс фасовка 1 кг. Ви кліенту продали 3 л соняху, він закристолізувався, починає його довбать металевою ложкою, вивалює бік банки. А на останох носить на ху...х себе і того хто його в 3 х літрову банку заливав. Що ви скажете пов. на цей допис. Фасую в полипропилленовые ведёрка по 1,4кг. Никто бок ведёрка с х*** не вываливал, но когда в прошлом году закупленная партия ведёрок закончилась, и пришлось набирать мёд в стекло, очень многие жалели, что нет ведёрок! Да и по цене, 20,6 грн. за одну баночку с крышкой 0,72л против 7,62 грн. за ведёрко 1л... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 21 июня, 2023 Share Опубликовано 21 июня, 2023 18.06.2023 в 01:56, Andruhan сказав: Да и по цене, 20,6 грн. за одну баночку с крышкой 0,72л против 7,62 грн. за ведёрко 1л... От стекла отказался давно. Фасую только пластик 1 и 3 литра. Очень удобно. Покупаю только после личного осмотра тары и хорошего качества. Обязательно мою всю тару после покупки. В этом году к сожалению фасовать нечего. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.