Перейти к содержанию

МАЙСТЕР-КЛАС

sij

Рекомендуемые сообщения

Сьомий конкурсмедоварів (як і найперший в 2004 р.) був проведений у смт Баришівка на масляну неділю 2011 року Гільдією медоварів України. Конкурс проводився у наступних номінаціях: питні меди ставленні без додавання соків, питні меди ставленні із додаванням соків, питні меди варені без додавання соків, питні меди варені без додавання соків.

а сьогодні 10 березня :hi: повідомлення подано із запізненням
Це повідомлення про те що відбувалось на Крузі. А Ви про що думали7

• 9 months later...

Звернення Мілова переніс в окрему тему в Форум: "Бджільництво в Україні"

• 1 month later...

Вулику ПАЛИВОДИ 15 років!!! Майстер -клас: "Технологія утримання бджіл у вуликах паливоди ".Доповідач Пронько Олександр Іванович. Місце проведення м.Камянець-Подільський,вул.Шевченко 13,корпус 8/1 лабораторія бджільництва агротехнічної академії.Збір 3 березня 2012 р на 10 годину біля головного корпусу.Контактний телефон 0932298550.

Вулику ПАЛИВОДИ 15 років!!!

А ЛЕЦИНА вже забули? Швидко! :IMHO1::dntknw:

А ЛЕЦИНА вже забули?

Я з Костею познайомився через пару років після знайомства з вуликом Паливоди, а про його відношення до нього взнав ще пізніше. Чия вина що люди не знають про це? Мабуть з самого початку погано інформували самі автори. :dntknw:

А ЛЕЦИНА вже забули? Швидко! :IMHO1::dntknw:
Ніякому разі.Думаю ,дійсно його імя незаслужено забуто. :hi:

Ніякому разі.Думаю ,дійсно його імя незаслужено забуто.

"Скромность- сестра забвения." Костянтин Ярославович Лецин мій друг і братчик. Я знаю його скромність, знаю історію виникнення ідеї створення цього вулика, тому нагадую всім, щоб не забували обох авторів.

"Скромность- сестра забвения." Костянтин Ярославович Лецин мій друг і братчик. Я знаю його скромність, знаю історію виникнення ідеї створення цього вулика, тому нагадую всім, щоб не забували обох авторів.
Розкажіть про цю людину в деталях і побільше!Справді негаразд виходить! :(

Саме з метою поновлення історичної спреведливості задуманий цей захід.Думаю не завадить лишній раз нагадати всім, що саме українці придумали оригінальну конструкцію вулика та розробили різні системи та технології утримання бджіл у ньому.Якщо подивитись на аватарки наших формучан то у багатьо він у фаворі.ХАЙ ЖИВЕ ВУЛИК ПАЛИВОДИ-ЛЕЦИНА :az:

ХАЙ ЖИВЕ ВУЛИК ПАЛИВОДИ-ЛЕЦИНА

Ці дефирамби відносно вулика зайві. Бо сам Паливода досить скептично ставився до ньго і називав просто ящиком. А от способи ведення в ньому безсумнівно заслуговують на вивчення. Може хтось має такий друкований матеріал?

Розкажіть про цю людину в деталях і побільше!

post-218-1330503242_thumb.jpg Костя Лецин зліва post-218-1330502847_thumb.jpg в центрі. Казахстан.
Ці дефирамби відносно вулика зайві.

За що ж тоді хлопцям дали звання Почесного пасічника України?
Бо сам Паливода досить скептично ставився до ньго і називав просто ящиком.

То хай відмовиться від звання. :umora:

Борода-1,, а відео буде?

Борода-1,, а відео буде?
Обіцяв приїхати Гурман ("удачний сезон"),тай сам щось попробую зафільмувати :hi:

майстер клас присвячений 15 річницї вулика паливоди пройшов успішно.Студія "удачний сезон" все знімала,ближнім часом обіцяно змонтувати фільм.Проморолик: всеж таки для чого придумно конструкцію вулика "рогатого"

до річниці підготовлений буклет http://tochok.info/forum/index.php?showtop...mp;#entry101871 :az::hi:

ближнім часом обіцяно змонтувати фільм
І коли буде готовий?

І коли буде готовий?

Планирую 15 марта. Хотел было раньше, но не выходит - много работы. А семинар, действительно удался!

Думаю не завадить лишній раз нагадати всім, що саме українці придумали оригінальну конструкцію вулика та розробили різні системи та технології утримання бджіл у ньому.

Борода-1, А чем отличается технология содержания в этом_____2__..doc, от этого

post-499-1331142481_thumb.jpg

Думаю не завадить лишній раз нагадати всім, що саме українці придумали оригінальну конструкцію вулика та розробили різні системи та технології утримання бджіл у ньому.

Борода-1, А чем отличается технология содержания в этом_____2__..doc, от этого
Та уже балакали http://tochok.info/forum/index.php?showtopic=1345

А чем отличается технология содержания в этомПрикрепленный файл _____2__..doc ( 1.63 мегабайт ) Кол-во скачиваний: 21 , от этого

Сергей, не флейми. Отличие в 5 милиметрах... ;):az:

• 11 months later...

Цікаво, а яка теперішня доля Михайла Паливоди? Його пасіки? Ніде не можу знайти інформації...
І коли буде готовий?

Планирую 15 марта. Хотел было раньше, но не выходит - много работы. А семинар, действительно удался!
Фільм готовий? Десь можна його побачити? Крім того що є на ютубі на 11 хвилин? :dntknw:

• 2 weeks later...

Цікаво, а яка теперішня доля Михайла Паливоди? Його пасіки? Ніде не можу знайти інформації...
І коли буде готовий?

Фільм готовий? Десь можна його побачити? Крім того що є на ютубі на 11 хвилин? :dntknw:
Фільм вже давно готовийpost-478-1362006276_thumb.jpg Другий фільм А.Гурмана є розповідь про різні способи утримування в вуликах паливоди серед оповідачів сам ПАЛИВОДА :hi:post-478-1362006627_thumb.jpg

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...