nibond Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Підскажіть як видалити власне повідомлення? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Підскажіть як видалити власне повідомлення? ← Ніяк. Це можуть робити тільки модератори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Ніяк. Це можуть робити тільки модератори. Зрозуміло, дякую. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Підскажіть як видалити власне повідомлення? ← Яке видалити - пишіть. Можна всі разом... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
владек Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Яке видалити - пишіть. Можна всі разом... ? Часом інет тормозить або зависає і буває натискаєш на кнопку "Отправить" кілька разів. А потім дивишся а твоїх повідомлень кілька дубльованих. То тут я думаю і звертатись немає чого. Модератор сам це відкорегує. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 кілька дубльованих. То тут я думаю і звертатись немає чого. Модератор сам це відкорегує. ← Звичайно - це явище давно відоме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ілюха Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Часом буває що сам затормозиш , добре було щоб можна самому видалити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Часом буває що сам затормозиш , добре було щоб можна самому видалити. ← То не страшно. Дубльовані повідомлення модератори видалять. Краще б громада переймалась можливістю редагування власних повідомлень і використовувала цю опцію, то було б дійсно добре. Форум виглядав би краще і інформація сприймалася б легше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikan Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Не знаю де запитати, як ігнорувати користувача , бо забув як? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алёнка Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 5 часов назад, Nikan сказал: Не знаю де запитати, як ігнорувати користувача , бо забув як? Я зашла в свой профиль и в списке есть: На них нажала и начала печатать ник. Потренировалась на Вашем, Nikan Начало выдавать ники на эту букву: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikan Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 6 годин тому, Алёнка сказав: Я зашла в свой профиль и в списке есть: На них нажала и начала печатать ник. Потренировалась на Вашем, Nikan Начало выдавать ники на эту букву: Получилось! Спасибо! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts