wwlo Опубликовано 27 августа, 2022 Share Опубликовано 27 августа, 2022 а де зараз це чмо? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 27 августа, 2022 Share Опубликовано 27 августа, 2022 2 часа назад, Sanich сказал: Я говорив лише про політиків і керівництво державою. Це трохи інша річ, ніж керувати компанією. Звичайно інша. Керувати компанією, це відповідальність! А політики... Принаймні в Україні - бреши побільше, кради побільше, на третій рік пиши конверт наступнику - і на Сен-Тропе до сім'ї... . Ніякої відповідальності. Абсолютно. В найгіршому випадку не перевиберуть. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 27 августа, 2022 Share Опубликовано 27 августа, 2022 58 минут назад, Mihail-ves сказал: Але уявіть собі яка буде рекомендація у Вас потім, Ви працювали директором елеватора у САМОГО Уявляю. Попиваю коктейль через трубочку на власній яхті. По палубі вихиляються напівоголені дівчата. Всі знають, що на рахунках у мене десятки мільярдів баксів. Рекомендація? Яка рекомендація?.. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 27 августа, 2022 Share Опубликовано 27 августа, 2022 3 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав: то мені багато не треба. Це Ви так зараз кажете. А якби 3 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Був би політиком, то було би мало 3 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав: З десяток мільярдів доларів. Квартира в Беверлі Хілз, пасіка на дачі в Сен-Тропе, невеличка яхта з вертольотною площадкою... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 "собачий вой на болотах" 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 6 годин тому, Mihail-ves сказав: "собачий вой на болотах" Звичайно, така інфа тішить душу. Але дещо насторожує - дуже вже нахвалює і вживає правильно всі суто українські терміни: ЗСУ, ТРО. Навіть пише "кадирівці", як стараємось вживати ми і то проскакує "чеченці". Дуже вже гарно звучить для українського вуха. Ні, в цілому це дійсно так, ми 8 років готувались, я не про це. Хоч не кругом і не завжди це так. Я про те хто це розповсюджує і з якою метою. Якщо це наші спецслужби, то очевидно з метою деморалізувати ворога. Але якщо це сам ворог, що не виключено, не треба їх недооцінювати, то тоді мета приспати нас на хвилі шапкозакидательства. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 Виявляється всі, хто захищав країну в перші дні війни не перебуваючи в складі ЗСУ чи ТРо , а партизанили, кидали коктейлі Молотова, лягали під гусениці, відстрілювали орків з власної мисливської зброї, травили пиріжками - тепер то все злочинці і ними займається ДБР. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mDavGobFiNZ9Evwdf9ee4Pm8ZRxfj7nSXCPeddTxkKYhU1i9qRpyJLVz9c4LHnjMl&id=100000909172681 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 11 хвилин тому, Троян сказав: Виявляється всі, хто захищав країну в перші дні війни не перебуваючи в складі ЗСУ чи ТРо , а партизанили, кидали коктейлі Молотова, лягали під гусениці, відстрілювали років з власної мисливської зброї, травили пиріжками - тепер то все злочинці і ними займається ДБР. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mDavGobFiNZ9Evwdf9ee4Pm8ZRxfj7nSXCPeddTxkKYhU1i9qRpyJLVz9c4LHnjMl&id=100000909172681 Зараз Вам відпишуть ,ненада хайпа,після війни розбируться ,нерозхитуйте ,підігруєте ітд,ітп 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 32 хвилини тому, venchyk сказав: Зараз Вам відпишуть ,ненада хайпа,після війни розбируться ,нерозхитуйте ,підігруєте ітд,ітп Виходить винний не той, що це коїть, а той хто про це не мовчить. Так це ж правда і це якесь божевілля. Арестович і верховний в перші дні війни самі ж закликали всіх до любих дій, лиш би зупинити ворога. Та навіть якби С.Кривонос і без наказу організував оборону, що як правило кругом і було в перші дні, то хіба це злочин бити ворога? Якщо про це мовчати, то воно розростеться як ракова пухлина і аукнеться всім. Крім того це деморалізує тих, хто хоче захищати країну. Навіщо таке творити? Чому генерал з бойовим досвідом не потрібен країні в час війни? 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 29 хвилин тому, Троян сказав: Виходить винний не той, що це коїть, а той хто про це не мовчить. Саме так ,це ще рецепт ,,яника'',по відношенню до опонентів використовувати всю строгість закону. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 28 августа, 2022 53 хвилини тому, Троян сказав: Виявляється всі, хто захищав країну в перші дні війни не перебуваючи в складі ЗСУ чи ТРо , а партизанили, кидали коктейлі Молотова, лягали під гусениці, відстрілювали орків з власної мисливської зброї, травили пиріжками - тепер то все злочинці і ними займається ДБР. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mDavGobFiNZ9Evwdf9ee4Pm8ZRxfj7nSXCPeddTxkKYhU1i9qRpyJLVz9c4LHnjMl&id=100000909172681 Ви читали документи прикріплені до допису? Там мова йде про майнову справу по статті 426-1. А тепер скажіть мені, яким чином ваш і Бутусова текст співвідносяться з документами? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 29 хвилин тому, Троян сказав: Навіщо таке творити? Чому генерал з бойовим досвідом не потрібен країні? Бо зеленський завжди залишиться зеленським. Навіть війна і смертельна небезпека нічого не змінили 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 13 хвилин тому, Sanich сказав: Ви читали документи прикріплені до допису? Там мова йде про майнову справу по статті 426-1. А тепер скажіть мені, яким чином ваш і Бутусова текст співвідносяться з документами? Ах да, він же незаконно дав наказ вилити мастило на злітну полосу і заблокувати аеродромною технікою. Ай я яй, які збитки наніс підприємству? А потім ще ту смугу відмивати... Тут і дурню зрозуміло, що шиють справу - незаконне використання майна для оборони аеропорту. А чому незаконне, бо буцімто без наказу і не мав права. От і все, кинув дід коктейль молова з двору - злочинець, бо зіпсував дорожнє покриття, майнова шкода. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 28 августа, 2022 3 хвилини тому, Троян сказав: Ах да, він же незаконно дав наказ вилити мастило на злітну полосу і заблокувати аеродромною технікою. Ай я яй, які збитки наніс підприємству? До чого тут мастило? Вам відомі деталі справи? Я розумію, що у шоколоданих сьогодні свято - Бутусов таку зрадище підігнав. Але поки що я бачу документи, які ніяк не співвідносяться зі словами. А що я точно знаю - ненависть Бутусова до Зеленського. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 38 хвилин тому, Троян сказав: Тільки що, Троян сказав: Ах да, він же незаконно дав наказ вилити мастило на злітну полосу і заблокувати аеродромною технікою. Ай я яй, які збитки наніс підприємству? А чому не проводяться слідчі дії за статею 426-1 щодо осіб причетних до можливого пошкодження майна та техніки аеропорту ,,Гостомель''. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 Піонєрський костьор. Окупований Крим, мис Фіолент 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 28 августа, 2022 А тут і цікаві коментарі під"їхали від очевидців подій. Не здивуюся, якщо виявиться, що Бутусов знову половину сказав правду, а половину відверто набрехав, як вже робив не раз. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 9 хвилин тому, Sanich сказав: ненависть Бутусова до Зеленського. І з чого б це... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 15 хвилин тому, Sanich сказав: Я розумію, що у шоколоданих А чи є вже назва тим, хто любе лайно від зе намагаються з'їсти? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 28 августа, 2022 Тільки що, Троян сказав: А чи є вже назва тим, хто любе лайно від зе намагаються з'їсти? Наразі я бачу лише лайно від Бутусова, яке деякі його читачі із задоволенням черпають ложкою. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 13 хвилин тому, язичник сказав: І з чого б це... Мо не любить тих хто постійно обманює 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 28 хвилин тому, Sanich сказав: А тут і цікаві коментарі під"їхали від очевидців подій. Не здивуюся, якщо виявиться, що Бутусов знову половину сказав правду, а половину відверто набрехав, як вже робив не раз. І до чого тут "очевидець" Denis, коли в самому запиті ДБР підтверджується, що С.Кривонос був в аеропорту 25.02.2022 і давав накази по обороні аеропорту. Тут або Денис бреше, або ДБР фантазує на вільну тему. Чи ви ставите під сумнів роботу ДБР? Ну я також. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 28 августа, 2022 Тільки що, Троян сказав: І до чого тут слова Denis, коли в самому запиті ДБР підтверджується, що С.Кривонос давав накази по обороні аеропорту. Ми мабуть різні документи читаємо. В запиті ДБР запитується чи керував обороною Жулян Кривонос. Але ніяк це не стверджується. 2 хвилини тому, Троян сказав: Тут або Денис бреше, або ДБР фантазує на вільну тему. Не знаю. Може й бреше, якщо вам так буде простіше. Подивився профіль. Людина явно зайнята обороною і ще до 24-го лютого активно до неї готувалася. https://www.facebook.com/denis87ukraine Той же автор ще й стверджує що в словах Бутусова є інша брехня. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 28 августа, 2022 Автор Share Опубликовано 28 августа, 2022 А тепер демонструю некомпетентість Бутусова. Упускаю сам коментар аноніма, так як анонімам довіряти - себе не поважати. Але що відповідає Бутусов - відверта некомпетеність, тому що якби він відкрив статтю по якій відкрита справа, то не писав би такої нісенітниці. Справа якраз майнова. І я так розумію, що ДБР визначає кого ж призначити підозрюваним, якщо дійсно "Аеропорт був розграбований" і про це заявили власники чи керівники аеропорта. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 28 августа, 2022 Share Опубликовано 28 августа, 2022 6 хвилин тому, Sanich сказав: Ми мабуть різні документи читаємо. В запиті ДБР запитується чи керував обороною ЖулянБутусов Кривонос. Але ніяк це не стверджується. Мабуть таки різні, бо в тому, що навів Бутусов однозначно стверджується, що С.Кривонос 25 лютого був в аеропорту і давав накази. Але ДБР цікавить на якій підставі, тобто, був наказ чи ні. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения