Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

а де зараз це чмо?

2 часа назад, Sanich сказал:

Я говорив лише про політиків і керівництво державою. Це трохи інша річ, ніж керувати компанією.:IMHO:

Звичайно інша. Керувати компанією, це відповідальність! А політики... Принаймні в Україні - бреши побільше, кради побільше, на третій рік пиши конверт наступнику - і на Сен-Тропе до сім'ї... :baby:   . Ніякої відповідальності. Абсолютно. В найгіршому випадку не перевиберуть. :ae:

• Подобається 1

58 минут назад, Mihail-ves сказал:

Але уявіть собі яка буде рекомендація у Вас потім, Ви працювали директором елеватора у САМОГО 

Уявляю. 

Попиваю коктейль через трубочку на власній яхті. По палубі вихиляються напівоголені дівчата. Всі знають, що на рахунках у мене десятки мільярдів баксів. Рекомендація? Яка рекомендація?.. ;)

:umora:

• Ха-Ха 3

3 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

то мені багато не треба. 

Це Ви так зараз кажете. А якби 

Був би  політиком, 

то було би мало

З десяток мільярдів доларів. Квартира в Беверлі Хілз, пасіка на дачі в Сен-Тропе, невеличка яхта з вертольотною площадкою...:ah:

• Ха-Ха 1

"собачий вой на болотах" 

orky9000.png

• Переможемо 4

6 годин тому, Mihail-ves сказав:

"собачий вой на болотах" 

Звичайно, така інфа тішить душу. Але дещо насторожує - дуже вже нахвалює і вживає правильно всі суто українські терміни: ЗСУ, ТРО. Навіть пише "кадирівці", як стараємось вживати ми і то проскакує "чеченці". Дуже вже гарно звучить для українського вуха.

Ні, в цілому це дійсно так, ми 8 років готувались, я не про це. Хоч не кругом і не завжди це так. Я про те хто це розповсюджує і з якою метою. 

Якщо це наші спецслужби, то очевидно з метою деморалізувати ворога. Але якщо це сам ворог, що не виключено, не треба їх недооцінювати, то тоді мета приспати нас на хвилі шапкозакидательства.

• Подобається 1

Виявляється всі, хто захищав країну в перші дні війни не перебуваючи в складі ЗСУ чи ТРо , а партизанили, кидали коктейлі Молотова, лягали під гусениці, відстрілювали орків з власної мисливської зброї, травили пиріжками - тепер то все злочинці і ними займається ДБР.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mDavGobFiNZ9Evwdf9ee4Pm8ZRxfj7nSXCPeddTxkKYhU1i9qRpyJLVz9c4LHnjMl&id=100000909172681

• Подобається 4

11 хвилин тому, Троян сказав:

Виявляється всі, хто захищав країну в перші дні війни не перебуваючи в складі ЗСУ чи ТРо , а партизанили, кидали коктейлі Молотова, лягали під гусениці, відстрілювали років з власної мисливської зброї, травили пиріжками - тепер то все злочинці і ними займається ДБР.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mDavGobFiNZ9Evwdf9ee4Pm8ZRxfj7nSXCPeddTxkKYhU1i9qRpyJLVz9c4LHnjMl&id=100000909172681

Зараз Вам відпишуть ,ненада хайпа,після війни розбируться ,нерозхитуйте ,підігруєте ітд,ітп:IMHO:

• Подобається 5

32 хвилини тому, venchyk сказав:

Зараз Вам відпишуть ,ненада хайпа,після війни розбируться ,нерозхитуйте ,підігруєте ітд,ітп:IMHO:

Виходить винний не той, що це коїть, а той хто про це не мовчить.

Так це ж правда і це якесь божевілля. Арестович і верховний в перші дні війни  самі ж закликали всіх до любих дій, лиш би зупинити ворога. Та навіть якби С.Кривонос і без наказу організував оборону, що як правило кругом і було в перші дні, то хіба це злочин бити ворога?

Якщо про це мовчати, то  воно розростеться як ракова пухлина і аукнеться всім. Крім  того це деморалізує тих, хто хоче захищати країну. 

Навіщо таке творити? Чому генерал з бойовим досвідом не потрібен країні в час війни?

• Подобається 6

29 хвилин тому, Троян сказав:

Виходить винний не той, що це коїть, а той хто про це не мовчить.

Саме так ,це ще рецепт ,,яника'',по відношенню до опонентів використовувати всю строгість закону.

• Подобається 2

53 хвилини тому, Троян сказав:

Виявляється всі, хто захищав країну в перші дні війни не перебуваючи в складі ЗСУ чи ТРо , а партизанили, кидали коктейлі Молотова, лягали під гусениці, відстрілювали орків з власної мисливської зброї, травили пиріжками - тепер то все злочинці і ними займається ДБР.

Ви читали документи прикріплені до допису? Там мова йде про майнову  справу по статті 426-1.

А тепер скажіть мені, яким чином ваш і Бутусова текст співвідносяться з документами? 

29 хвилин тому, Троян сказав:

Навіщо таке творити? Чому генерал з бойовим досвідом не потрібен країні? 

Бо зеленський завжди залишиться зеленським. Навіть війна і смертельна небезпека нічого не змінили

• Подобається 1

13 хвилин тому, Sanich сказав:

Ви читали документи прикріплені до допису? Там мова йде про майнову  справу по статті 426-1.

А тепер скажіть мені, яким чином ваш і Бутусова текст співвідносяться з документами? 

Ах да, він же незаконно дав наказ вилити мастило на злітну полосу і заблокувати аеродромною технікою.

Ай я яй, які збитки наніс підприємству? А потім ще ту смугу відмивати...

Тут і дурню зрозуміло, що шиють справу - незаконне використання майна для оборони аеропорту. А чому незаконне, бо буцімто без наказу і не мав права.

От і все, кинув дід коктейль молова з двору - злочинець, бо зіпсував дорожнє покриття, майнова шкода.

• Дякую 1

3 хвилини тому, Троян сказав:

Ах да, він же незаконно дав наказ вилити мастило на злітну полосу і заблокувати аеродромною технікою.

Ай я яй, які збитки наніс підприємству?

До чого тут мастило? Вам відомі деталі справи? 

Я розумію, що у шоколоданих сьогодні свято - Бутусов таку зрадище підігнав. 

Але поки що я бачу документи, які ніяк не співвідносяться зі словами. 

А що я точно знаю - ненависть Бутусова до Зеленського. 

38 хвилин тому, Троян сказав:

Тільки що, Троян сказав:

Ай я яй, які збитки наніс підприємству?

А чому не проводяться слідчі дії за статею 426-1 щодо осіб причетних до можливого пошкодження майна та техніки  аеропорту ,,Гостомель''.

• Подобається 1

Піонєрський костьор. Окупований Крим, мис Фіолент

FbRF_n_XkAYVL6z?format=jpg&name=large

• Подобається 1

А тут і цікаві коментарі під"їхали від очевидців подій. 

Не здивуюся, якщо виявиться, що Бутусов знову половину сказав правду, а половину відверто набрехав, як вже робив не раз.

image.png

9 хвилин тому, Sanich сказав:

ненависть Бутусова до Зеленського. 

І з чого б це...:hmm:

• Подобається 1

15 хвилин тому, Sanich сказав:

Я розумію, що у шоколоданих

А чи є вже назва тим, хто любе лайно від зе намагаються з'їсти? :hmm:

Тільки що, Троян сказав:

А чи є вже назва тим, хто любе лайно від зе намагаються з'їсти? :hmm:

Наразі я бачу лише лайно від Бутусова, яке деякі його читачі із задоволенням черпають ложкою. :dntknw:

13 хвилин тому, язичник сказав:

І з чого б це...:hmm:

Мо не любить тих хто постійно обманює:dntknw:

• Подобається 3

28 хвилин тому, Sanich сказав:

А тут і цікаві коментарі під"їхали від очевидців подій. 

Не здивуюся, якщо виявиться, що Бутусов знову половину сказав правду, а половину відверто набрехав, як вже робив не раз.

image.png

І до чого тут "очевидець" Denis, коли в самому запиті ДБР підтверджується, що С.Кривонос був в аеропорту 25.02.2022 і  давав накази по обороні аеропорту.

Тут або Денис бреше, або ДБР фантазує на вільну тему. Чи ви ставите під сумнів роботу ДБР? Ну я  також.

• Подобається 2

Тільки що, Троян сказав:

І до чого тут слова Denis, коли в самому запиті ДБР підтверджується, що С.Кривонос давав накази по обороні аеропорту.

Ми мабуть різні документи читаємо. В запиті ДБР запитується чи керував обороною Жулян Кривонос. Але ніяк це не стверджується. 

2 хвилини тому, Троян сказав:

Тут або Денис бреше, або ДБР фантазує на вільну тему.

Не знаю. Може й бреше, якщо вам так буде простіше. Подивився профіль. Людина явно зайнята обороною і ще до 24-го лютого активно до неї готувалася. 

https://www.facebook.com/denis87ukraine 

Той же автор ще й стверджує що в словах Бутусова є інша брехня.

image.png

А тепер демонструю некомпетентість Бутусова.

image.png

Упускаю сам коментар аноніма, так як анонімам довіряти - себе не поважати.

Але що відповідає Бутусов - відверта некомпетеність, тому що якби він відкрив статтю по якій відкрита справа, то не писав би такої нісенітниці. Справа якраз майнова. І я так розумію, що ДБР визначає кого ж призначити підозрюваним, якщо дійсно "Аеропорт був розграбований" і про це заявили власники чи керівники аеропорта. 

6 хвилин тому, Sanich сказав:

Ми мабуть різні документи читаємо. В запиті ДБР запитується чи керував обороною ЖулянБутусов  Кривонос. Але ніяк це не стверджується. 

Мабуть таки різні, бо в тому, що навів Бутусов однозначно стверджується, що С.Кривонос  25 лютого був в аеропорту і давав накази. Але ДБР цікавить на якій підставі, тобто, був наказ чи ні.

IMG_20220828_225640.thumb.jpg.cf10e4a2eb29e00c6647f92ddedb64c3.jpg

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...