Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

1 годину тому, AntonUa сказав:

Слышал как её сбили :).  Я могу ошибаться, но высота полета в крылатых ракетах  задаётся при запуске. :hmm:

Саме так .:IMHO:

1 годину тому, AntonUa сказав:

Слышал как её сбили :).  Я могу ошибаться, но высота полета в крылатых ракетах  задаётся при запуске. :hmm:

Саме так .:IMHO:

• Подобається 1

21 годину тому, ДобровоЛ сказав:

Два дні тому вдарили рашисти із корабля в Каспійському (!) морі по ДВРЗ.

Ну, і до чого тут корабель? Пускову установку можна на будь-яку платформу змонтувати. 

13 годин тому, ДобровоЛ сказав:

Та й про  ракети на літаках з такою дальністю я пока не чув.

Х-101, Х-55, які ми ж і віддали москалям, завдяки нашим "мудрим" політикам. 

• Подобається 1
  • Переможемо 1

51 минуту назад, Sanich сказал:

Х-101, Х-55, які ми ж і віддали москалям, завдяки нашим "мудрим" політикам

А вони точно наші? :hmm:

3 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

А вони точно наші? :hmm:

У 1999 Україна передала Росії як оплату за постачання природного газу 575 ракет Х-55 і Х-55СМ.

https://uk.wikipedia.org/wiki/Х-55

Деякі пишуть, що передані ракети могли нести лише ядерний боєзапас, але, як на мене, це чиста теорія і здогадка. Можна було б модифікувати ракету і до неядерного боєзапасу. 

• Подобається 1

9 минут назад, Sanich сказал:

У 1999 Україна передала Росії як оплату за постачання природного газу 575 ракет Х-55 і Х-55СМ.

https://uk.wikipedia.org/wiki/Х-55

Так. І не тільки ракети. Ще й бомбардувальники віддали. Ті самі Ту-22М3 і Ту-160, щоб було з чого ті ракети запускати. 

• Подобається 2

2 часа назад, Sanich сказал:

Ну, і до чого тут корабель? Пускову установку можна на будь-яку платформу змонтувати. 

Х- 101 Вікі пише, що тільки в 1995 році розробка  почалася. В будь-якому випадку обидві ракети запускаються зі стратегічного бомбардувальника. А така цяцька для України надто дорога та й попалили б їх прямо на аеродромах. 

13 хвилин тому, Север сказав:

Х- 101 Вікі пише, що тільки в 1995 році розробка  почалася. В будь-якому випадку обидві ракети запускаються зі стратегічного бомбардувальника. А така цяцька для України надто дорога та й попалили б їх прямо на аеродромах. 

Я мав на увазі лише Х-55, що ми віддали.

• Переможемо 1

3 часа назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Ті самі Ту-22М3 і Ту-160, щоб було з чого ті ракети запускати. 

Дуже дорогі пускові установки. 

• Переможемо 1

луганщиа --конечно немного при увели чинно . но в челом правдиво . Да сей час подсолнух мало посажено , я даже  не знаю как будут выж:dntknw:вать . Я свою продал одну треть оставил и то помогли ещё 7 ульев украли , теперь у меня 13 осталось . Всё теперь дешёвое или не что не нужно . Но некоторые думают что :rofl:это всё не их касается . Мерва 11 гривасов , воск 130 гривасов , за мёд пока не знаю , узнаю на пишу .

• Сумно 2

48 минут назад, Север сказал:

Так їх не треба було купувати, розробляти, виготовляти... Вони були! Хай би стояли собі десь законсервовані. На всякий случай так сказать. На случай войни, напрімєр. А якби оце, не дай бог, война почалася, то вони б і згодилися! А. Стоп. У нас же війна... Харашо шо хоть не росіянам їх віддали. А. Стоп. Росіянам... 

• Сумно 2

52 минуты назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Так їх не треба було купувати, розробляти, виготовляти... Вони були! Хай би стояли собі десь законсервовані. На всякий случай так сказать. На случай войни, напрімєр. А якби оце, не дай бог, война почалася, то вони б і згодилися! А. Стоп. У нас же війна... Харашо шо хоть не росіянам їх віддали. А. Стоп. Росіянам... 

Да спалили б їх о 4:30 ранку 24 лютого прямо на аеродромі.

Я виріс у Прилуках де гніздились Ту-160, це великий літак і ВАЖКИЙ. Фіг його сховаєш в посадці при шосе. 

• Подобається 2

Я шо оце думаю. Мета РФ, та, що офіційно оголошена, "денацифікація" - це ж знищення нації. Тобто всім давно знайомий геноцид. 

Тобто нам оголошено геноцид...

:hmm:

• Переможемо 2

9 годин тому, Sanich сказав:

Он воно що! А я про це , як бачите, чую вперше! :dntknw:

Та мова про те, що той кораблик може плавати де завгодно, хоч і в арктичних водах, маючи повний купол повітряного захисту. Коли я служив, то на Каспій корабельними ракетами  стріляли і з Балтики,і з Північного моря

4 години тому, Север сказав:

Так, понищили стратегічні шахти готові до вживання.  Тимошенко аж захльобувалася, так умовляла, щоб їх понищили. То де ж тепер та сука з косою ?!  Ну , а тепер маємо 'дешевий' варіант- окупантів москалів по усій Україні та знищені міста і села !

Скупий платить вдесятеро дорожче.:IMHO:

• Подобається 1

1 годину тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Я шо оце думаю. Мета РФ, та, що офіційно оголошена, "денацифікація" - це ж знищення нації. Тобто всім давно знайомий геноцид. 

Так! Офіційно - ГЕНОЦИД ! І зверніть квагу - жоден пока не виступив з цього приводу - ні з українців, а ні з ООН ! 

У всякому разі , я про це ще не чув! :ah:

• Дякую 1

07.06.2022 в 21:06, ДобровоЛ сказав:

Я дивлюся й наші канали.

Та напишіть вже, нарешті,  які українські канали Ви дивитесь в Нідерландах!

• Ха-Ха 2
  • Переможемо 1

2 години тому, ДобровоЛ сказав:

Та мова про те, що той кораблик може плавати де завгодно

Якщо співставляти військові потенціали то 1. Москалям не буде важко прилаштувати підводного човна, який буде стерегти нашого кораблика і потопити його при початку війни. 2. У нас немає військових баз за межами України, щоб перезаряджати кораблика. Це москалі можуть тримати ескадру на Каспії, куди ми не дострелимо (на даний момент). А нам немає куди діватися із Чорного Моря і паритетного флоту ми не в змозі побудувати на даний момент. 

• Подобається 3
  • Переможемо 1

6 часов назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Шось запізно Вам це "відкриття" прийшло...

• Подобається 6

27.05.2022 в 15:13, venchyk сказав:

ну так було б сильною розмолола б уукраїну б за 3 дні. Армію лупашить тероборона, по вашомуце показник сили армії)?

27.05.2022 в 14:08, venchyk сказав:

Найголовнішу характеристику дії команди  зе він дав сам .Про... ли.Сподіваюсь Ви чули те що почув я.

уу нас оборонний бютжет уу12 раз менше рашки. Питання як туут не проїбати?? Скажите. що треба бууло б збільшити?? нуу ок, тоді б податки б збільшили в 12 разів і цеще треба бууо робити 3 2014 року. Питання, далеко б ви виїхаи якби платили податки в 12 разів більші за 8 років?? У нашомувипадку будь-хто б проїбав. Вірніше не проїбали, а мали дуже багато помилок. А помилки не робить лише той,хто ні хріна не робить. І проїбали б якби рашка нас захватила б, но ні, цього не сталося і не станеться. Після перемоги на оборону будуть збільшені бютжети, от і подивитесь як це ударить по вашим грошам. НО тепер то ви будете згодні, що це край необхідно, бо в дім прийшла війна

4 хвилини тому, BezGmo сказав:

уу нас оборонний бютжет уу12 раз менше рашки. Питання як туут не проїбати?? Скажите. що треба бууло б збільшити?? нуу ок, тоді б податки б збільшили в 12 разів і цеще треба бууо робити 3 2014 року. Питання, далеко б ви виїхаи якби платили податки в 12 разів більші за 8 років?? У нашомувипадку будь-хто б проїбав. Вірніше не проїбали, а мали дуже багато помилок. А помилки не робить лише той,хто ні хріна не робить. І проїбали б якби рашка нас захватила б, но ні, цього не сталося і не станеться. Після перемоги на оборону будуть збільшені бютжети, от і подивитесь як це ударить по вашим грошам. НО тепер то ви будете згодні, що це край необхідно, бо в дім прийшла війна

це що за набір думок, де тут головне? Напевно про помилки, тільки помилки роблять одні , а платять своїм життям  інші. А не дісталась доля півдня всій Україні тому що в свій час прийняті і виконані стратегічні рішення по створеню ВСУ. Про помилки не буду, це на майбутнє. І про гроші, як оббірали нас то і в подальшому будуть намагатись незалежно від того хто кого любить. Бо оббірачі нас люблять меньше ніж себе.

• Подобається 1
  • Дякую 2
  • Переможемо 1

1 година тому, BezGmo сказав:

Вам потрібно сісти і уважно розібрати свій допис.Такого нагородили не перелізиш.:IMHO:

• Подобається 2
  • Переможемо 1

3 часа назад, Лавр сказал:

А не дісталась доля півдня всій Україні тому що в свій час прийняті і виконані стратегічні рішення по створеню ВСУ.

Якось цікаво виходить...

Вся Україна вціліла, бо "виконані стратегічні рішення по створенню ВСУ"

А південь окупували, бо "прої#ала" нова влада...

А що тоді виходить "стратегічне рішення створення ВСУ" не поширювалось на південь? :hmm:

• Подобається 5

2 години тому, ромео сказав:

Якось цікаво виходить...

Вся Україна вціліла, бо "виконані стратегічні рішення по створенню ВСУ"

А південь окупували, бо "прої#ала" нова влада...

А що тоді виходить "стратегічне рішення створення ВСУ" не поширювалось на південь? :hmm:

Ромео, ви добре знаєте що, як і де. І навіть і про що, хто та КОЛИ про...в південь. Створення і керування державою та армією потребує постійного кваліфікованого управління. Сподіваюсь що доступно пояснив.

• Подобається 3

23 минуты назад, Лавр сказал:

Ромео, ви добре знаєте що, як і де. І навіть і про що, хто та КОЛИ про...в південь. Створення і керування державою та армією потребує постійного кваліфікованого управління. Сподіваюсь що доступно пояснив.

Звісно, це не таємниця. Тільки є одне маленьке доповнення: "Створення і керування державою та армією потребує постійного кваліфікованого управління" має бути регулярно оновлюваним/змінним... 

Бо в одній недодержаві надто захопились цим "постоянством".

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...