Sanich Опубликовано 1 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 1 июня, 2022 У мене такі новини вже викликають гомеричиский сміх... 3 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 1 июня, 2022 3 години тому, Sanich сказав: У мене такі новини вже викликають гомеричиский сміх... Німці ще накидують. )))) Знову нагадує мені анекдот "- працюйте, працюйте, в кінці місяця я вам ще підніму зарплатню. - та ви задовбали уже з цими підняттями з.п. Почніть її уже платити. " 2 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 1 июня, 2022 Share Опубликовано 1 июня, 2022 27 минут назад, Sanich сказал: Німці ще накидують. )))) Знову нагадує мені анекдот "- працюйте, працюйте, в кінці місяця я вам ще підніму зарплатню. - та ви задовбали уже з цими підняттями з.п. Почніть її уже платити. " Шольц ще той пиз...н . 3 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 1 июня, 2022 Share Опубликовано 1 июня, 2022 19 хвилин тому, Женя Циба сказав: Шольц ще той пиз...н . Вже сказали, що в наявності немає. ГДР не гидується відпрацьовувати за рублі 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 1 июня, 2022 Share Опубликовано 1 июня, 2022 6 часов назад, Sanich сказал: Німці ще А американці таке як Хаймарси таки-дали... https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/06/01/statement-by-president-joe-biden-on-additional-security-assistance-to-ukraine-2/ 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 1 июня, 2022 Share Опубликовано 1 июня, 2022 1 минуту назад, Avgust Vadim Poltava сказал: А американці таке як Хаймарси таки-дали... https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/06/01/statement-by-president-joe-biden-on-additional-security-assistance-to-ukraine-2/ Та дадуть і ті ж німці, бо не дати це в свою чергу є програти. Зараз позиція поляків в ЄС стали сильними, а тих ж Німеччини чи Франції ослабли. Нададуть не все і не все зразу. 4 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 2 июня, 2022 Share Опубликовано 2 июня, 2022 В 27.05.2022 в 20:43, Олександр Коваль сказал: Тим більше, що дизеля і бензину в день з вогнем не знайти, тепер вже й сіль. Та не переживайте так , у нас есть и дизель и бензин (24 гривна и ДТ 28 )только денег нет и деревня не пуганых лохов которые думают что будет так как раньше . Стоят на перерегистрации не до республику номера , не думая о том где брать запчасти и расходники .Они даже не подозревают этого . А бензин можно купит , а запчасти нет и не так быстро да и цена . Таксисты уже знают это и сидят и плачут , так это ещё только почки , а листочки и ягодки потом . Можно много писать ,как мне говорил один экспедитор вы хоть 8 лет дольше по жили , теперь и вы будете выживать . 1 6 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 2 июня, 2022 Share Опубликовано 2 июня, 2022 43 хвилини тому, blek-269 сказав: Та не переживайте так , у нас есть и дизель и бензин (24 гривна и ДТ 28 )только денег нет и деревня не пуганых лохов которые думают что будет так как раньше . Стоят на перерегистрации не до республику номера , не думая о том где брать запчасти и расходники .Они даже не подозревают этого . А бензин можно купит , а запчасти нет и не так быстро да и цена . Таксисты уже знают это и сидят и плачут , так это ещё только почки , а листочки и ягодки потом . Можно много писать ,как мне говорил один экспедитор вы хоть 8 лет дольше по жили , теперь и вы будете выживать . Третій день підряд ходжу на АЗС дивитися чи є газ. Поки безрезультатно. Ще пару раз на точки зганяю і робота стане. Якраз ходову і підвіску зробив повністю - тепер нічого не тарабанить, не скрипить і не стукає. Є варіант на дизель-потяг, але він не кожен день ходить Залишається тільки без надії сподіватися, що нам тихенько дадуть таке чого нам Штірліц з Бідоном бояться навіть обіцяти. Тримайтеся там До речі, німецьких запчастин майже не купував. В основному Бельгія, ще трохи Франції, ВБ, Італія і Польща. Підкрилки ще турецькі були. Союзників треба цінувати і підтримувати. Вам китайські аналоги мають бути доступні 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 2 июня, 2022 Share Опубликовано 2 июня, 2022 1 час назад, Олександр Коваль сказал: Вам китайські аналоги мають бути доступні Вы наверно смеётесь , такой не долуги китай не знает , да и в рашки уже проблемы есть с поставками запчастей и масел , а тут ещё больше . Иномарки просто поставить дешевле , а тазики будут красть . Магазины авто запчастей закрыты , а те что открыты только у кого деньги есть , нормальное масло 2500 гривен или 5000 или лукой 1000 руб , думаю вопросов не будет . 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 2 июня, 2022 Share Опубликовано 2 июня, 2022 1 час назад, Олександр Коваль сказал: Третій день підряд ходжу на АЗС дивитися чи є газ. Поки безрезультатно. Ще пару раз на точки зганяю і робота стане. Якраз ходову і підвіску зробив повністю - тепер нічого не тарабанить, не скрипить і не стукає. Є варіант на дизель-потяг, але він не кожен день ходить Залишається тільки без надії сподіватися, що нам тихенько дадуть таке чого нам Штірліц з Бідоном бояться навіть обіцяти. Тримайтеся там До речі, німецьких запчастин майже не купував. В основному Бельгія, ще трохи Франції, ВБ, Італія і Польща. Підкрилки ще турецькі були. Союзників треба цінувати і підтримувати. Вам китайські аналоги мають бути доступні З газом взагалі великих проблем немає. Збільшіть кількість заправок для моніторингу. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 2 июня, 2022 Share Опубликовано 2 июня, 2022 3 часа назад, Олександр Коваль сказал: До речі, німецьких запчастин майже не купував. В основному Бельгія, ще трохи Франції, ВБ, Італія і Польща. Підкрилки ще турецькі були. Союзників треба цінувати і підтримувати. Вам китайські аналоги мають бути доступні 2 часа назад, blek-269 сказал: Вы наверно смеётесь , такой не долуги китай не знает , да и в рашки уже проблемы есть с поставками запчастей и масел , а тут ещё больше . Иномарки просто поставить дешевле , а тазики будут красть . А вот что пишут про автомобили 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 2 июня, 2022 Share Опубликовано 2 июня, 2022 3 години тому, Wladimir_K сказав: З газом взагалі великих проблем немає. Збільшіть кількість заправок для моніторингу. В нас їх три. На WOG газ був доступний для широкого загалу ще в квітні пару разів, на другій працює моя родичка - каже, закрили ту колонку зовсім і є ще одна, де газ періодично з'являється - недалеко від гаража. За бензином треба їхати в Звенигородку або в Умань 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 6 июня, 2022 Share Опубликовано 6 июня, 2022 В 01.06.2022 в 14:58, Sanich сказал: Німці ще накидують. )))) «Джерела, близькі до уряду Німеччини, кажуть, що є побоювання, що Україна може стати самовпевненою, якщо здобуде серію перемог на полі бою і увійде на російську територію, а це означатиме, що німецькі танки знову опиняться на території росії», — йдеться у статті. https://hromadske.radio/news/2022/06/06/uriad-nimechchyny-boit-sia-shcho-ukraina-vykorystaie-nimets-ki-tanky-dlia-vtorhnennia-v-rosiiu-spiegel 6 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 6 июня, 2022 Share Опубликовано 6 июня, 2022 10 минут назад, ромео сказал: Джерела, близькі до уряду Німеччини, кажуть, що є побоювання, що... 2 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 7 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 июня, 2022 Автор Share Опубликовано 7 июня, 2022 1 годину тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Гарна казка, але... 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 Ну, хто там сперечався зі мною про те, що потрібен чи ні нам флот ? Два дні тому вдарили рашисти із корабля в Каспійському (!) морі по ДВРЗ. Попали точно, як придурки, яких не хочеться й називати своїми колегами, виклали на каналі теленовин із подробним звітом, ніби для ФСР рашки... І куди тільки дивиться наше СБУ ? Йде війна, а телеканали один перед одним летять показувати результати обстрілів і ще й з прив'язкою до місця! Про недобудовані кораблі вже й не згадую, бо й туди можуть вдарити... А там клас того корабля - першого рангу. Ліпше отого "Адмірала Макарова", який так і лишився флагманом у рашки... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
venchyk Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 12 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Ну, хто там сперечався зі мною про те, що потрібен чи ні нам флот ? Два дні тому вдарили рашисти із корабля в Каспійському (!) морі по ДВРЗ. Попали точно, як придурки, яких не хочеться й називати своїми колегами, виклали на каналі теленовин із подробним звітом, ніби для ФСР рашки... І куди тільки дивиться наше СБУ ? Йде війна, а телеканали один перед одним летять показувати результати обстрілів і ще й з прив'язкою до місця! Про недобудовані кораблі вже й не згадую, бо й туди можуть вдарити... А там клас того корабля - першого рангу. Ліпше отого "Адмірала Макарова", який так і лишився флагманом у рашки... Так там неначе пуск ракет був з літаків ,з акваторії Каспійського моря. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AntonUa Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 20 минут назад, ДобровоЛ сказал: Ну, хто там сперечався зі мною про те, що потрібен чи ні нам флот ? Два дні тому вдарили рашисти із корабля в Каспійському (!) морі по ДВРЗ. Попали точно, як придурки, яких не хочеться й називати своїми колегами, виклали на каналі теленовин із подробним звітом, ніби для ФСР рашки... І куди тільки дивиться наше СБУ ? Йде війна, а телеканали один перед одним летять показувати результати обстрілів і ще й з прив'язкою до місця! Про недобудовані кораблі вже й не згадую, бо й туди можуть вдарити... А там клас того корабля - першого рангу. Ліпше отого "Адмірала Макарова", який так і лишився флагманом у рашки... Я не знаю как они могли запустить с Каспии, ракетам пришлось бы делать два поворота на 90 градусов. Это если брать во внимание пролет над Южной Атомной, а потом мимо Василькова на предельно низкой высоте (2 шт) + на нормально полетной высоте ( 2 шт). И это блин над моей дачей. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 2 години тому, ДобровоЛ сказав: Попали точно, як придурки, яких не хочеться й називати своїми колегами, виклали на каналі теленовин із подробним звітом, ніби для ФСР рашки... І куди тільки дивиться наше СБУ ? Йде війна, а телеканали один перед одним летять показувати результати обстрілів і ще й з прив'язкою до місця! Які телеканали? Як СБУ може вплинути на мовників в NL? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 7 годин тому, venchyk сказав: Так там неначе пуск ракет був з літаків ,з акваторії Каспійського моря. Ні, це інфо точне. Із перевірених джерел. Та й про ракети на літаках з такою дальністю я пока не чув. 5 годин тому, asaltan сказав: Які телеканали? Як СБУ може вплинути на мовників в NL? Я дивлюся й наші канали. Накінець і вони працюють за рубежем. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 7 годин тому, AntonUa сказав: Я не знаю как они могли запустить с Каспии, ракетам пришлось бы делать два поворота на 90 градусов. Это если брать во внимание пролет над Южной Атомной, а потом мимо Василькова на предельно низкой высоте (2 шт) + на нормально полетной высоте ( 2 шт). И это блин над моей дачей. Якусь крилату збили над Обуховим якраз того ранку. А три дні підряд 5,6 й 7 березня вранці точно о 7.40 по три ракети пролітало над дачею мого брата в Кагарлиці, де я тоді перебував. То я бачив, як швидко й низько вони і з урахуванням перешкод можуть літати. Удар тоді був з рашки десь в район Василькова - Б. Церкви. Не знаю за повороти на 90 градусів, а ось про горизонтальні повороти - то я ,чесно кажучи, був ошелешений, як низько й швидко вони летіли.Правда, то були ракети,видно, сухопутного базування. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 Щось не видно кінця цієї жо..пи,навіть не накловується ніякої розв'язки,ракетні обстріли добивать інфраструктуру,кацапи не закінчують,озброєння стягується,путін сука ніяк здохнути не може,а у нас як завжди з озброєням лажа,де той б..ть ленгліз. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 31 минуту назад, Женя Циба сказал: Щось не видно кінця цієї жо..пи,навіть не накловується ніякої розв'язки,ракетні обстріли добивать інфраструктуру,кацапи не закінчують,озброєння стягується,путін сука ніяк здохнути не може,а у нас як завжди з озброєням лажа,де той б..ть ленгліз. В пути ленглиз. Ничего все будет . Только стоить нам будет дорого... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AntonUa Опубликовано 7 июня, 2022 Share Опубликовано 7 июня, 2022 1 час назад, ДобровоЛ сказал: Якусь крилату збили над Обуховим якраз того ранку. А три дні підряд 5,6 й 7 березня вранці точно о 7.40 по три ракети пролітало над дачею мого брата в Кагарлиці, де я тоді перебував. То я бачив, як швидко й низько вони і з урахуванням перешкод можуть літати. Удар тоді був з рашки десь в район Василькова - Б. Церкви. Не знаю за повороти на 90 градусів, а ось про горизонтальні повороти - то я ,чесно кажучи, був ошелешений, як низько й швидко вони летіли.Правда, то були ракети,видно, сухопутного базування. Слышал как её сбили . Я могу ошибаться, но высота полета в крылатых ракетах задаётся при запуске. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения