Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

image.png

У мене такі новини вже викликають гомеричиский сміх... 

• Подобається 3
  • Ха-Ха 2
  • Переможемо 1

3 години тому, Sanich сказав:

image.png

У мене такі новини вже викликають гомеричиский сміх... 

Німці ще накидують. ))))

image.png

Знову нагадує мені анекдот

"- працюйте, працюйте, в кінці місяця я вам ще підніму зарплатню.

- та ви задовбали уже з цими підняттями з.п. Почніть її уже платити. "

• Подобається 2
  • Ха-Ха 4
  • Переможемо 1

27 минут назад, Sanich сказал:

Німці ще накидують. ))))

image.png

Знову нагадує мені анекдот

"- працюйте, працюйте, в кінці місяця я вам ще підніму зарплатню.

- та ви задовбали уже з цими підняттями з.п. Почніть її уже платити. "

Шольц ще той пиз...н .

• Подобається 3
  • Дякую 1
  • Переможемо 1

19 хвилин тому, Женя Циба сказав:

Шольц ще той пиз...н .

Вже сказали, що в наявності немає. ГДР не гидується відпрацьовувати за рублі

• Переможемо 1

6 часов назад, Sanich сказал:

Німці ще

А американці таке як Хаймарси таки-дали...

IMG_20220601_202510_845.jpg

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/06/01/statement-by-president-joe-biden-on-additional-security-assistance-to-ukraine-2/

:al:

• Подобається 1
  • Переможемо 1

1 минуту назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Та дадуть і ті ж німці, бо не дати це в свою чергу є програти. Зараз позиція поляків в ЄС  стали сильними, а тих ж Німеччини чи Франції ослабли.

Нададуть не все і не все зразу.

• Подобається 4
  • Переможемо 1

В 27.05.2022 в 20:43, Олександр Коваль сказал:

Тим більше, що дизеля і бензину в день з вогнем не знайти, тепер вже й сіль.

Та не переживайте так , у нас есть и дизель и бензин :(  (24 гривна и ДТ 28 )только денег нет и деревня не пуганых лохов которые думают что будет так как раньше . Стоят на перерегистрации не до республику номера , не думая о том где брать запчасти и расходники .Они даже не подозревают этого . А бензин можно купит , а запчасти нет и не так быстро да и цена :blink: . Таксисты уже знают это и сидят и плачут , так это ещё только почки , а листочки и ягодки потом . Можно много писать  ,как мне говорил один экспедитор вы хоть 8 лет дольше по жили , теперь и вы будете выживать .

• Подобається 1
  • Сумно 6
  • Переможемо 2

43 хвилини тому, blek-269 сказав:

Та не переживайте так , у нас есть и дизель и бензин :(  (24 гривна и ДТ 28 )только денег нет и деревня не пуганых лохов которые думают что будет так как раньше . Стоят на перерегистрации не до республику номера , не думая о том где брать запчасти и расходники .Они даже не подозревают этого . А бензин можно купит , а запчасти нет и не так быстро да и цена :blink: . Таксисты уже знают это и сидят и плачут , так это ещё только почки , а листочки и ягодки потом . Можно много писать  ,как мне говорил один экспедитор вы хоть 8 лет дольше по жили , теперь и вы будете выживать .

Третій день підряд ходжу на АЗС дивитися чи є газ. Поки безрезультатно. Ще пару раз на точки зганяю і робота стане. Якраз ходову і підвіску зробив повністю - тепер нічого не тарабанить, не скрипить і не стукає. Є варіант на дизель-потяг, але він не кожен день ходить

Залишається тільки без надії сподіватися, що нам тихенько дадуть таке чого нам Штірліц з Бідоном бояться навіть обіцяти. Тримайтеся там

До речі, німецьких запчастин майже не купував. В основному Бельгія, ще трохи Франції, ВБ, Італія і Польща. Підкрилки ще турецькі були. Союзників треба цінувати і підтримувати. Вам китайські аналоги мають бути доступні

• Подобається 2
  • Переможемо 1

1 час назад, Олександр Коваль сказал:

Вам китайські аналоги мають бути доступні

:dntknw: Вы наверно смеётесь  , такой не долуги китай не знает , да и  в рашки уже проблемы есть с поставками запчастей и масел ,  а тут ещё больше . Иномарки просто поставить дешевле , а тазики будут красть . Магазины авто запчастей закрыты , а те что открыты только  у кого деньги есть  , нормальное масло 2500 гривен или 5000 или лукой 1000 руб , думаю вопросов не будет .

• Подобається 1
  • Переможемо 1

1 час назад, Олександр Коваль сказал:

Третій день підряд ходжу на АЗС дивитися чи є газ. Поки безрезультатно. Ще пару раз на точки зганяю і робота стане. Якраз ходову і підвіску зробив повністю - тепер нічого не тарабанить, не скрипить і не стукає. Є варіант на дизель-потяг, але він не кожен день ходить

Залишається тільки без надії сподіватися, що нам тихенько дадуть таке чого нам Штірліц з Бідоном бояться навіть обіцяти. Тримайтеся там

До речі, німецьких запчастин майже не купував. В основному Бельгія, ще трохи Франції, ВБ, Італія і Польща. Підкрилки ще турецькі були. Союзників треба цінувати і підтримувати. Вам китайські аналоги мають бути доступні

З газом взагалі великих проблем немає. Збільшіть кількість заправок для моніторингу.

• Переможемо 1

3 часа назад, Олександр Коваль сказал:

2 часа назад, blek-269 сказал:

Вы наверно смеётесь  , такой не долуги китай не знает , да и  в рашки уже проблемы есть с поставками запчастей и масел ,  а тут ещё больше . Иномарки просто поставить дешевле , а тазики будут красть .

А вот что пишут про автомобили

• Переможемо 1

3 години тому, Wladimir_K сказав:

З газом взагалі великих проблем немає. Збільшіть кількість заправок для моніторингу.

В нас їх три. На WOG газ був доступний для широкого загалу ще в квітні пару разів, на другій працює моя родичка - каже, закрили ту колонку зовсім і є ще одна, де газ періодично з'являється - недалеко від гаража. За бензином треба їхати в Звенигородку або в Умань

• Переможемо 1

В 01.06.2022 в 14:58, Sanich сказал:

Німці ще накидують. ))))

«Джерела, близькі до уряду Німеччини, кажуть, що є побоювання, що Україна може стати самовпевненою, якщо здобуде серію перемог на полі бою і увійде на російську територію, а це означатиме, що німецькі танки знову опиняться на території росії», — йдеться у статті.

https://hromadske.radio/news/2022/06/06/uriad-nimechchyny-boit-sia-shcho-ukraina-vykorystaie-nimets-ki-tanky-dlia-vtorhnennia-v-rosiiu-spiegel

• Ха-Ха 6
  • Переможемо 1

10 минут назад, ромео сказал:

Джерела, близькі до уряду Німеччини, кажуть, що є побоювання, що...

IMG-57ca9f195d3a1231a31ddb69360466b3-V.jpg

• Подобається 2
  • Переможемо 3

IMG-f95b74986ff66fd7ff9bc7609e8165bc-V.jpg

• Ха-Ха 7
  • Переможемо 4

1 годину тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

IMG-f95b74986ff66fd7ff9bc7609e8165bc-V.jpg

Гарна казка, але... 

• Подобається 1
  • Переможемо 2

Ну, хто там сперечався зі мною про те, що потрібен чи ні нам флот ?

Два дні тому вдарили рашисти із корабля в Каспійському (!) морі по ДВРЗ.

Попали точно, як придурки, яких не хочеться й називати своїми колегами, виклали на каналі теленовин із подробним звітом, ніби для ФСР рашки... :crazy:

І куди тільки дивиться наше СБУ ? Йде війна, а телеканали один перед одним летять показувати результати обстрілів і ще й з прив'язкою до місця!

Про недобудовані кораблі вже й не згадую, бо й туди можуть вдарити... А там клас того корабля - першого рангу. Ліпше отого "Адмірала Макарова", який так і лишився флагманом у рашки...

12 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

Попали точно, як придурки, яких не хочеться й називати своїми колегами, виклали на каналі теленовин із подробним звітом, ніби для ФСР рашки... :crazy:

І куди тільки дивиться наше СБУ ? Йде війна, а телеканали один перед одним летять показувати результати обстрілів і ще й з прив'язкою до місця!

Про недобудовані кораблі вже й не згадую, бо й туди можуть вдарити... А там клас того корабля - першого рангу. Ліпше отого "Адмірала Макарова", який так і лишився флагманом у рашки...

Так там  неначе пуск ракет  був з літаків ,з акваторії Каспійського моря.

• Подобається 2

20 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Я не знаю как они могли запустить с Каспии, ракетам пришлось бы делать два поворота на 90 градусов. Это если брать во внимание пролет над Южной Атомной, а потом мимо Василькова на предельно низкой высоте (2 шт) + на нормально полетной высоте ( 2 шт). И это блин над моей дачей. 

• Переможемо 1

2 години тому, ДобровоЛ сказав:

Які телеканали? Як СБУ може вплинути на мовників в NL?:dntknw:

• Переможемо 1

7 годин тому, venchyk сказав:

Так там  неначе пуск ракет  був з літаків ,з акваторії Каспійського моря.

Ні, це інфо точне. Із перевірених джерел. Та й про  ракети на літаках з такою дальністю я пока не чув.:dntknw:

5 годин тому, asaltan сказав:

Які телеканали? Як СБУ може вплинути на мовників в NL?:dntknw:

Я дивлюся й наші канали. Накінець і вони працюють за рубежем.:UA:

7 годин тому, AntonUa сказав:

Я не знаю как они могли запустить с Каспии, ракетам пришлось бы делать два поворота на 90 градусов. Это если брать во внимание пролет над Южной Атомной, а потом мимо Василькова на предельно низкой высоте (2 шт) + на нормально полетной высоте ( 2 шт). И это блин над моей дачей. 

Якусь крилату збили над Обуховим якраз того ранку.

А три дні підряд  5,6 й 7 березня вранці точно  о 7.40 по три ракети пролітало над дачею мого брата в Кагарлиці, де я тоді перебував. То я бачив, як швидко й низько вони і з урахуванням перешкод можуть літати. Удар тоді був з рашки десь в район Василькова - Б. Церкви. Не знаю за повороти на 90 градусів, а ось про горизонтальні повороти - то я ,чесно кажучи, був ошелешений, як низько й швидко вони летіли.Правда, то були ракети,видно, сухопутного базування. :dntknw:

• Подобається 1

Щось не видно кінця цієї жо..пи,навіть не накловується ніякої розв'язки,ракетні обстріли добивать інфраструктуру,кацапи не закінчують,озброєння стягується,путін сука ніяк здохнути не може,а у нас як завжди з озброєням лажа,де той б..ть ленгліз.

31 минуту назад, Женя Циба сказал:

Щось не видно кінця цієї жо..пи,навіть не накловується ніякої розв'язки,ракетні обстріли добивать інфраструктуру,кацапи не закінчують,озброєння стягується,путін сука ніяк здохнути не може,а у нас як завжди з озброєням лажа,де той б..ть ленгліз.

В пути ленглиз. Ничего все будет :UA: . Только стоить нам будет дорого...

• Подобається 2

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

Якусь крилату збили над Обуховим якраз того ранку.

А три дні підряд  5,6 й 7 березня вранці точно  о 7.40 по три ракети пролітало над дачею мого брата в Кагарлиці, де я тоді перебував. То я бачив, як швидко й низько вони і з урахуванням перешкод можуть літати. Удар тоді був з рашки десь в район Василькова - Б. Церкви. Не знаю за повороти на 90 градусів, а ось про горизонтальні повороти - то я ,чесно кажучи, був ошелешений, як низько й швидко вони летіли.Правда, то були ракети,видно, сухопутного базування. :dntknw:

Слышал как её сбили :).  Я могу ошибаться, но высота полета в крылатых ракетах  задаётся при запуске. :hmm:

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...