Sanich Опубликовано 25 мая, 2022 Автор Share Опубликовано 25 мая, 2022 Читаю цю новину і переконуюсь, що пдрси, вчергове грають в дурачка. Кажуть, що хочуть передати Україні якесь озброєння, а саме таке, яке вимагає згоди іншої країни і надсилає запит до тієї країни, та відмовляються, а ці розводять руками. Так само було із самоходними зенітками, коли Швейцарія відмовилася до неї передавати боєприпаси, як нейтральна країна. Тобто німці вже вдруге цей фокус прокручують на моїх очах. До Ізраіля свої питання, але це маленька країна яка бореться з половиною арабського світу і не хоче сваритися із москалями, щоб ті не постачали арабам лишнього. А німці реально дурака валяють, поки у нас найкращі ллють кров. 4 2 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 мая, 2022 Share Опубликовано 25 мая, 2022 1 година тому, Sanich сказав: Читаю цю новину і переконуюсь, що пдрси, вчергове грають в дурачка. Кажуть, що хочуть передати Україні якесь озброєння, а саме таке, яке вимагає згоди іншої країни і надсилає запит до тієї країни, та відмовляються, а ці розводять руками. Так само було із самоходними зенітками, коли Швейцарія відмовилася до неї передавати боєприпаси, як нейтральна країна. Тобто німці вже вдруге цей фокус прокручують на моїх очах. До Ізраіля свої питання, але це маленька країна яка бореться з половиною арабського світу і не хоче сваритися із москалями, щоб ті не постачали арабам лишнього. А німці реально дурака валяють, поки у нас найкращі ллють кров. Видно у німців і угорців ще не до кінця вивітрився ФАШИЗМ! Ото вони й підіграють рашиським фашистам, думаючи за свої дупи та дешевий московський газ. 2 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 7 годин тому, Sanich сказав: Німці реально дурака валяють, поки у нас найкращі ллють кров. От чому потрібно відмовитися від німецьких маток та обладнання. Навіть французи, яким би пропутінським не виглядав Макрон, раптово прислали "цезаря" Раніще старався купувати німецькі запчастини до авто, а тепер перейшов на французькі та бельгійські. Це все дрібниці, але меркельрейх має страждать Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 6 годин тому, ДобровоЛ сказав: Видно у німців і угорців ще не до кінця вивітрився ФАШИЗМ! Ото вони й підіграють рашиським фашистам, думаючи за свої дупи та дешевий московський газ. В угорців інше - вони зовсім не проти відкраяти від України Закарпаття під шумок. Показують це все всім своїм виглядом. Навіть режим НС ввели, що дозволяє місцевому царьку, шанувальнику путлєра керувати країною як йому хочеться 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 7 часов назад, Sanich сказал: Читаю цю новину і переконуюсь, що пдрси Взагалі новини читати цікаво. Спочатку пишуть "дали". Потім пишуть, "розглянуть можливість дати". Потім: "дали , але ні"... А результат, як кажуть, на табло. (На карті) Взагалі, мене цікавить в цьому всьому таке питання. РФ порушила безліч міжнародних законів і зобов'язань... Хто відповідальний за дотримання норм міжнародного права? 2 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 17 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: От чому потрібно відмовитися від німецьких маток та обладнання. Навіть французи, яким би пропутінським не виглядав Макрон, раптово прислали "цезаря" Якщо слідувати Вашій логіці - в такому випадку треба і наявні в Україні мерси з фольксвагенами на металобрухт здати, а також все те німецьке обладнання, яку було куплене в мирні часи... 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 6 хвилин тому, davolodya сказав: Якщо слідувати Вашій логіці - в такому випадку треба і наявні в Україні мерси з фольксвагенами на металобрухт здати, а також все те німецьке обладнання, яку було куплене в мирні часи... А це і привозиться в Україну як металобрухт по ціні металобрухту під утилізацію. Просто в країні є прошарок, що вважає їзду на старому німецькому відрі престижною, інщий прошарок робить на цій людській слабкості гешефти. Якщо Ви не в курсі 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 Таке відчутя,що німчура і вся їхня гальорка була би не проти,аби наші здали частину тереторій .Так як вони дають зброю то щоб так вони жили су....ки. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 8 часов назад, Sanich сказал: вчергове грають в дурачка. Кажуть, що хочуть Вобще, оці "дам- не дам, ну я падумаю..." , дуже схоже на класичні жіночі маніпуляції. Вважається, що дають безплатно тільки альфачам. Бетам дають за їду. А омежкам дають за їду лиш обіцянки дати. ( альфи, бети, омеги - це місця в ієрархії ) 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 17 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: А це і привозиться в Україну як металобрухт по ціні металобрухту під утилізацію. Просто в країні є прошарок, що вважає їзду на старому німецькому відрі престижною, інщий прошарок робить на цій людській слабкості гешефти. Якщо Ви не в курсі Нажаль, той прошарок не від гарного життя купує старі закордонні авто - купити новеньке з салону багатьом не по кишені... Та й, якщо вже бути до кінця чесними - той старий 20-и річний металобрухт їздить значно краще від новенької вітчизняної таврії... 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 4 хвилини тому, davolodya сказав: Нажаль, той прошарок не від гарного життя купує старі закордонні авто - купити новеньке з салону багатьом не по кишені... Та й, якщо вже бути до кінця чесними - той старий 20-и річний металобрухт їздить значно краще від новенької вітчизняної таврії... Їздить краще, не буду сперечатись, але і їсть теж краще. Палива, якого зараз на АЗС нєт Так що якось так... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 22 хвилини тому, Олександр Коваль сказав: Їздить краще, не буду сперечатись, але і їсть теж краще. Палива, якого зараз на АЗС нєт Так що якось так... Є різні авто - з великим апетитом, і не дуже... А пального нема ні для вітчизняних, ні для імпортних машин - і причина не в виробнику машин, ми ту причину всі добре знаємо... Те ж саме стосується і привозних маток - щоб від них відмовитися, має бути якась своя альтернатива. А у нас нажаль такої альтернативи поки що нема - українська бджола дуже сильно недотягує до рівня відселекціонованих за десятки років карнік з бакфастами. І яким б ми не були патріотами - по деревах за роями лазити і працювати з агресивними бджолами бажаючих мало... Станом на сьогодні на пасіці лиш 3 сім'ї зайшло в ройовий стан, в той час, коли знайомі з місцевою вже повним ходом рої ловлять по пасіці... А війна закінчиться, після нашої Перемоги будуть зовсім інші відносини з Європою... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 12 хвилин тому, davolodya сказав: І яким б ми не були патріотами - по деревах за роями лазити і працювати з агресивними бджолами бажаючих мало... Станом на сьогодні на пасіці лиш 3 сім'ї зайшло в ройовий стан, в той час, коли знайомі з місцевою вже повним ходом рої ловлять по пасіці... Проблема не в патріотах. Проблема в тому, що не вистачає терпіння, духу і мотивації, щоб довести те що є до відповідного рівня. Ну і спокуса скористатися всим готовеньким, без огляду на перспективи. Може хтось знає більше ніж ми і не бачить в тому сенсу - це інше питання. Але мушу визнати - це в нас скрізь в усіх галузях так, своє заганьбить, піти по шляху найменшого опору Може й тому нас душать каZапи, знущаються на виборах всякі бєні і німці ні за кого не мають. Нам так прощє До речі, роя зняв за два роки тільки двічі - з хвостів, які не було куди поділити 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 1 годину тому, davolodya сказав: Станом на сьогодні на пасіці лиш 3 сім'ї зайшло в ройовий стан, в той час, коли знайомі з місцевою вже повним ходом рої ловлять по пасіці... Аналогічна картина з УС, вийшов один рій, а у сусідів "карніка" вся зроїлась. Мабуть збої в селекції, а може тому що всю пасіку на нуки перетрусив. Хто скаже де правда? 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 3 години тому, Женя Циба сказав: Таке відчутя,що німчура і вся їхня гальорка була би не проти,аби наші здали частину тереторій .Так як вони дають зброю то щоб так вони жили су....ки. Та так же вони й говорять тут , в Европі. Бо бояться , що путлер (для них він не є фашист бо має нафту й газ !!) в іншому випадку, коли його погонять з нашої землі до старих кордонів московії, може застосувати ядерну зброю. А самі навіть і не уявляють, що наступна Буча з бурятами точно буде десь у них під боком у їх же рідній країні . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 24 минуты назад, Mihail-ves сказал: Аналогічна картина з УС, вийшов один рій, а у сусідів "карніка" вся зроїлась. Мабуть збої в селекції, а може тому що всю пасіку на нуки перетрусив. Хто скаже де правда? Якби на нуки не трусив - літали б і твої повним ходом 8 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 А у мене - без проблем. Бо не в курсі, що там з моєю покинутою пасікою... Як в отому давньому кіно - зустрінемося о такій то годині вже після війни... Та то не проблема, відновимо з Божою поміччю. Проблема у наших розорених містах, селищах і селах, знищених багатоповерхівках й інших житлових будинках та інфраструктурі, викрадених підприємствах. Всі повторюють що москалі повернуть за них кошти... А мені так і хочеться запитати: А ви уявляєте ЩО потрібно зробити, щоб заставити ЯДЕРНУ державу відповісти за страшенні злочини нею учворені в Україні?! 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 13 годин тому, Mihail-ves сказав: а може тому що всю пасіку на нуки перетрусив. Хто скаже де правда? Бджолу на нуки лиш вчора перший день як почав трусити - минулі роки навчили не спішити з виводом ранніх маток, пакетів цей рік теж багато не продавав, хоча і ціна досить смачна - тому сім'ї на сьогодні тріщать від бджоли, як тільки погода дозволяє - носять ріпак і про роїння поки що не думають. Три сім'ї в ройовому на пасіку в 100 сімей - то далеко не роїння. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 7 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Бо не в курсі, що там з моєю покинутою пасікою... Та вже ніби і вертатися можна - Ваша область давно звільнена від орків 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 25 хвилин тому, davolodya сказав: Та вже ніби і вертатися можна - Ваша область давно звільнена від орків Воно , пане Володимере, то так. Повезло мені, до моєї пасіки рашисти не дійшли якихось км з десять... А перші кілька ракет 24.02 вдарили па в\ч за км 4-5 від вуликів. Та можна було б і зовсім не виїжджати . Але й зараз по три рази на день повітряну тривогу по області об'являють. А я на 16-му поверсі й недавно після інфактного відділення... Тож вирішив все ж діждатися затишшя та спробувати взяти хоч по дорозі племінних маток - я ж тут на власному авто. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 26 мая, 2022 Автор Share Опубликовано 26 мая, 2022 3 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Взагалі новини читати цікаво. Спочатку пишуть "дали". Потім пишуть, "розглянуть можливість дати". Потім: "дали , але ні"... А результат, як кажуть, на табло. (На карті) Тому шо це тупі журналюги та блогери біжать попереду паравоза із кричащими заголовками. А коли вникаєш - то хочеться намяти пику тому писаці, що за бажання хайпу вводить стільки людей в оману та сіє передчасну надію. 5 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 23 хвилини тому, Sanich сказав: Тому шо це тупі журналюги та блогери біжать попереду паравоза із кричащими заголовками. А коли вникаєш - то хочеться намяти пику тому писаці, що за бажання хайпу вводить стільки людей в оману та сіє передчасну надію. Цілком згоден !А ще - вони розкривають масу державних таємниць. Я дивуюся, як у час війни не мати органу, який слідкує за цими порушеннями. Мене якось за Союзу чуть не посадили за те, що я зробив фоторепортаж з Бучанського машинобудівного заводу. Матеріал видалили з першої полоси вже з верстки. Навіть сигналка вже була опублікована... Там, на заводі, випускали виключно побутові прилади - ваги, шашличниці і т. п. Але на той час назва машинобудівного заводу притягувала увагу, бо так звали чи не всі військові заводи. Мені тоді довелося три дні відповідати на питання, як я туди потрапив та хто мене на це уповноважив. І навіть вже після цього не так то просто від мене відстали. А що твориться в іннеті тепер ?!! 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 1 година тому, ДобровоЛ сказав: Цілком згоден !А ще - вони розкривають масу державних таємниць. Я дивуюся, як у час війни не мати органу, який слідкує за цими порушеннями. Мене якось за Союзу чуть не посадили за те, що я зробив фоторепортаж з Бучанського машинобудівного заводу. Матеріал видалили з першої полоси вже з верстки. Навіть сигналка вже була опублікована... Там, на заводі, випускали виключно побутові прилади - ваги, шашличниці і т. п. Але на той час назва машинобудівного заводу притягувала увагу, бо так звали чи не всі військові заводи. Мені тоді довелося три дні відповідати на питання, як я туди потрапив та хто мене на це уповноважив. І навіть вже після цього не так то просто від мене відстали. А що твориться в іннеті тепер ?!! Цікаво, що майже синхронно задали подібне питання на іншому форумі Народ просить нарешті прибрати з етеру пустозвонів. Коли ситуація вимагає максимального напруження і концентрації зусиль, будь-яка шапкозакидальницька інформація напрягає. Треба, врешті, вводити цензуру і прибрати від мікрохвона того чудака в футболці "Русь" 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 26 мая, 2022 Автор Share Опубликовано 26 мая, 2022 14 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: прибрати від мікрохвона того чудака в футболці "Русь" Він якраз все говорить по ділу і ніколи не біжить впереді паравоза. 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 26 мая, 2022 Share Опубликовано 26 мая, 2022 6 часов назад, ДобровоЛ сказал: ви уявляєте ЩО потрібно зробити, щоб заставити ЯДЕРНУ державу відповісти за страшенні злочини нею учворені в Україні?! Ще одна ядерна держава. І бажання. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения