Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

2 часа назад, Anatolij сказал:

Та це дешевий фейк, видаліть це фото.

Да наче ні 

https://t.me/truexanewsua/34994

• Подобається 3

2 часа назад, Anatolij сказал:

• Подобається 6

3 часа назад, Anatolij сказал:

Приезжай в Харьков, там таких "фейков" очень много, сможешь даже руками потрогать

f6745d06d062ab4_759x425.jpg

image.jpg

• Подобається 6
  • Здивований 1
  • Сумно 3

19.03.2022 в 10:18, BezGmo сказав:

на майбутнє, після війни треба створити донат на купівлю хоста за кордоном подалі від підарасів московських

Або краще власного сервера. :IMHO:

• Подобається 1

Чернобаевка ....   7 раз....   :)....

• Подобається 1
  • Ха-Ха 4
  • Переможемо 6

Слава Богу сайт заработал!. У нас более-менее спокойно, но сирены гудят каждый день. Один прилет крылатой в аэропорт еще в конце февраля. Много транзитных из Харькова, донецкой и Луганской обл. В ТО не взяли - возраст. Но встретить тварей есть чем и возраст не помешает:hunter:.

Сунулись суки на Днепр по трассе Харьков- Симферополь. Разхерачили их вноль, много побитой техники и ни одного пленного.

Наш мер пообещал хоронить мерзость кадыровскую в свинячих шкурах:al:.

Как там VED и наш "озабоченный кот"?... Бедные.

• Подобається 2
  • Переможемо 10

15 хвилин тому, rudakov сказав:

Або краще власного сервера. :IMHO:

Проблема власного сервера у ціні його обслуговування... та й сервер все одно потрібно десь розміщувати. 

• Подобається 3

31 хвилину тому, Sanich сказав:

Проблема власного сервера у ціні його обслуговування... та й сервер все одно потрібно десь розміщувати. 

Але рівень надійності набагато кращий ніж покладати надію на бєкап хостера :IMHO:

• Подобається 1

6 часов назад, Anatolij сказал:

Приезжайте в гости у нас таких фейков по городу торчит.... а за область я вообще молчу...

3 часа назад, Фомич сказал:

Приезжай в Харьков, там таких "фейков" очень много, сможешь даже руками потрогать

Все таки лучше не трогать.... :umora:

Чтоб никакую заразу не подхватить... :umora:

• Подобається 1
  • Сумно 1
  • Переможемо 2

Это ещё цветочки.. скоро потеплеет так в бой пойдут укро-бекфасты..  те херячат всё подряд кроме бурятов (они думают что те уже похерячены )..  ну а далее пойдёт тяжолое вооружение в виде укро-полиса так тем вообще пофиг бурят. не бурят .. херячат все что шевелится  :umora:

• Подобається 3
  • Ха-Ха 4

24 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав:

ну а далее пойдёт тяжолое вооружение в виде укро-полиса так тем вообще пофиг бурят. не бурят .. херячат все что шевелится 

Особливо якщо рашисти пройдуть біля населених пунктів з цими бджолами. Я своїх вже треную.:umora:

• Подобається 3
  • Ха-Ха 2
  • Переможемо 1

2 часа назад, шаруда сказал:

Ему не позавидуешь , пасека то под Северодонецком . а там бои идут уже не одну недель . Север Рубежное , Лисичанск , Попасное , Кременная . Вчера засранцы ехали два автобуса и колона кразов , эх с воздуха причесать бы этих засранцев . А так вчера ещё там гудело хорошо , да и сегодня с утра , а потом в 15.30 , опять началось . Сейчас не слышно . У меня сестра в Рубежном 4 дня в подвале , а это третий день не слуху , да и у нас эти рашисты мобилку выключили . Если бы не тернет кругом вата , радио , теле , и они . Начали хозяйничать , приходили за соседом , но не кто не вышел стучали ко всем . Я просто слышал , на пасеки был , потом жена сказала что черти с автоматами приходили к соседу . Они уже предупреждённые что ищу .

• Сумно 7
  • Переможемо 2

21 годину тому, Сергей Тюркин сказав:

Чернобаевка ....   7 раз.... 

Цікаво, там тільки техніку роздовбують, чи жива сила теж знищується. Якщо персонал надійно ховається в бомбосховищах, то це схоже на самостріл.:hmm:

Техніку втратив, а сам можеш повертатись на переформування.

В романі "Добердо" Мате Залки (австрійсько-італійський фронт, 1-а імперіалістична) описується, як солдати постійно одержували поранення, коли ходили в латріну (вбиральню) №7.:ay:

• Подобається 3
  • Ха-Ха 1

2 часа назад, asaltan сказал:

Цікаво, там тільки техніку роздовбують, чи жива сила теж знищується. Якщо персонал надійно ховається в бомбосховищах, то це схоже на самостріл.:hmm:

Там ведь как минимум один генерал-лейтенант  убит..   не думаю что солдаты сидят в бомбоубежище а генералы под бомбами бегают..  

Ну и если что то Чернобаевка  уже  8 раз...    

• Подобається 3
  • Дякую 3
  • Переможемо 6

20 часов назад, Mihail-ves сказал:

Особливо якщо рашисти пройдуть біля населених пунктів з цими бджолами. Я своїх вже треную.:umora:

Вот это я понимаю подход к делу . :ay::umora:

• Ха-Ха 3

2 часа назад, asaltan сказал:

Цікаво, там тільки техніку роздовбують, 

Там по началу только за один раз уничтожили по одним данным более 30 вертолётов а по другим 49 ..  камазы и.т.д там даже не считают...   так что это не просто пару старых БМП раздолбать..  и отсидеться а подвале..

• Подобається 3
  • Переможемо 3

20.03.2022 в 04:53, seim сказав:

Война победила непобедимый короновирус. Его уже нет и маски надевать нигде не требуют. Ковид эвакуировался в безопасное место подальше от войны. Вот и сказочке конец.

Але чи надовго? Ліпше вже було б від Корони померти, щоб бачити, як дорогу твоєму серцю землю, мирний роботящий народ  отак срані москалі плюндрують!

Та розпач нападає саме тому, що не можу вже стати поряд із захисниками нашої землі. Ще в 2014-му в Деснянському військоматі видали нагора : ви старий, вам 59 ! Так то було ще до двох інфарктів... :dntknw:

• Переможемо 3

23 години тому, шаруда сказав:

Слава Богу сайт заработал!. У нас более-менее спокойно, но сирены гудят каждый день. Один прилет крылатой в аэропорт еще в конце февраля. Много транзитных из Харькова, донецкой и Луганской обл. В ТО не взяли - возраст. Но встретить тварей есть чем и возраст не помешает:hunter:.

Сунулись суки на Днепр по трассе Харьков- Симферополь. Разхерачили их вноль, много побитой техники и ни одного пленного.

Наш мер пообещал хоронить мерзость кадыровскую в свинячих шкурах:al:.

Ви молодці, дніпряни ! Ще з 2014 ! Може тому вас не так і чіпали.:IMHO:

• Подобається 2
  • Переможемо 1

1 година тому, koste сказав:

Вот это я понимаю подход к делу . :ay::umora:

А це ж непогана ідея! :ay::ay: 

Суппер!  Була б можливість, я б усю пасіку, хай Бог мене простить, не пожалів би! :UA:

• Подобається 1
  • Дякую 1
  • Переможемо 2

23 години тому, Александр К. сказав:

Приезжайте в гости у нас таких фейков по городу торчит.... а за область я вообще молчу...

Все таки лучше не трогать.... :umora:

Чтоб никакую заразу не подхватить... :umora:

Навіть і у мене на Троєщині на сусідній вулиці десь на третій чи четвертий день впала збита нашими ПВО ракета. Наробила чимало лиха. А могло бути ще на багато гірше: кажуть, запускали орки її по ТЕЦ-6, яка живить теплом всю Троєщину, де до півмільйона люду проживало...:dntknw:

Вот и сегодня ехал один автобус с чертями , а потом уже начались опять разрыва 15,30 . Начались облавы на атошников . Теперь к другому соседу ломились :(

• Сумно 9

22 години тому, Сергей Тюркин сказав:

Это ещё цветочки.. скоро потеплеет так в бой пойдут укро-бекфасты..  те херячат всё подряд кроме бурятов (они думают что те уже похерячены )..  ну а далее пойдёт тяжолое вооружение в виде укро-полиса так тем вообще пофиг бурят. не бурят .. херячат все что шевелится  :umora:

Вибачте, але не втримаюсь. Просто -  ПІСЕЦЬ :crazy::frusty:  і ще дев'ять флотських поверхів зверху!

Ось до чого можуть дійти москальські вилупки  - діточки пропитих алкашів! :ooops:

Вибачте за скільки постів, але за ці дні оскому набив без іннету. Та й добирався я в Нідерланди поетапно. Спочатку - в Кагарлик до брата на пасіку. Тиждень побув неподалік від пасіки Андрія - АМГ. Та три доби впідряд о 07.40 (як єврейський танець) по дві-три крилатих ракети пролітали над ярком, прямо поряд, по курсу десь із сходу на Васильків та Б. Церкву. Я їх , сук, добре вивчив ще на флоті, тож не помилився ! Летять низько, лавіруючи  над горизонтом. Думав відсидітися там, бо на 16-й поверх без ліфта на 67-му році життя з укриття не побігаєш. Та дочка як почала допікати, довелось на своїй Шкоді вирушати. Добирався довго 'окольними' шляхами до Тернопілля, далі на Рівне і 09.03. вночі після 12 годин черги на кордоні пересік рубіж до  Польщі. Сказати , що поляки допомагали, то просто нічого не сказати. Це було вже три доби безсонної дороги. Десь за Варшавою зупинився я з попутчиками  на заїжджому дворі - їхав молодий азербайджанець років 23-24 з дружиною українкою і двоє їх діток 2 і 3 рочки. Бідні, переїхали з Донецька до Харкова перед цим. І там їх ті московські вонючі суки знову дістали. Нас радо прийняли поляки, поселили, нагодували і ні піньонца не взяли, як ми не вговорювали їх. А на сусідній газовій заправці навіть безкоштовно заправили... Не пишу , де то було, щоб, бува, господарям випадково  не нашкодити. Буду живий , точно бочонок меду привезу, щоб віддячити за їх ЛЮДЯНІСТЬ !

Хай Бог береже вас і вашу святу Польщу ! Ми переможемо!

Так я, допомогаючи подружжю чим міг, дістався середини Німеччини. Далі вже їхав сам.

• Подобається 11

57 хвилин тому, blek-269 сказав:

Вот и сегодня ехал один автобус с чертями , а потом уже начались опять разрыва 15,30 . Начались облавы на атошников . Теперь к другому соседу ломились :(

Нічого! Дочекаються й вони! Бо за нами Бог і Правда ! Тож, насамперед, саме  на нашій вулиці буде свято!

Ми ПЕРЕМОЖЕМО !:UA:

• Подобається 3
  • Переможемо 9

4 часа назад, Сергей Тюркин сказал:

Ну и если что то Чернобаевка  уже  8 раз...    

У абиззян это единственное место откуда они могут снабжать топливом, боеприпасами, жратвой и пр. ихний плацдарм на правом берегу Днепра. Так же им негде разместить командный пункт как только в Чернобаевке. Других мест просто нет. Поэтому они тупо уперлись в этот аэродром. Но наши "Смерчи" и "Байрактары" с большим удовольствием этим пользуются. Мрази не лохи, просто им деваться некуда. Надо же как-то выходить на стратегический простор на правый берег бо гнойный окурок не поймет и  9-го мая не будет победобесия, а крайними окажутся генералы.

• Подобається 2

21.03.2022 в 16:26, Фомич сказав:

Приезжай в Харьков, там таких "фейков" очень много

Дірки в стелі немає, начебто дірка де була лампа освітлення, лампа висить не на своєму мусці. Щей порядок в кухні нормальний.

• Сумно 3

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...