Alexandr_Drevomaster Опубликовано 17 декабря, 2021 Автор Share Опубликовано 17 декабря, 2021 2 часа назад, Термообработчик сказал: там разносят меня с моими чудачествами в пух и прах. Все ихние доводы какие-то неубедительные. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 8 годин тому, Термообработчик сказав: Термокамеру построили прежде покупки пчёл? И что мешает ею воспользоваться прямо сейчас? Термокамеру використовували, коли ще не знали й не мали більш чим обробляти. Обробіть біпіном, він менше вам зробить збитків у рази , чим термокамера! А свищові матки - то відстой однозначно! Не скупіться на придбання достойної материнки. Від неї на відсотків 90 , а то й більше залежить і розвиток сім'ї, і величина викачаного меду. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 9 годин тому, Alexandr_Drevomaster сказав: Камеры пока нет, планирую сделать после нового года. Дурна і невдячна затія, навіть вредоносна для бджіл! Сугубо , бо я цю процедуру проходив ще в дев'яностих... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 7 годин тому, Alexandr_Drevomaster сказав: Уже начал... Кстати, такой вопрос: Кашковский рассказывал что была пара(муж и жена), которая проводила обработку в январе( или декабре, точно не помню), они ещё подробную статью напечатали в журнале. Может знаете о ком речь и где эту статью прочитать можно? А ви зверніть увагу на час написання та проведення тих екзекуцій. То точно було ще в допотопну пору, коли не мали чим і не знали, як позбутися того кліща. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 5 годин тому, Alexandr_Drevomaster сказав: Все ихние доводы какие-то неубедительные. Позбудетеся бджіл після першої ж термообробки - одержите повностверджуючі переконання! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Александр К. Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 6 часов назад, Alexandr_Drevomaster сказал: Вы спрашивали о мнении форумчан. Интересно хотя бы в краце услышать Ваш план действий. 8 часов назад, Термообработчик сказал: Клещ сыпется и от других обработок. Для этого не надо строить дорогущего оборудования и тратить море времени. Почитайте мою тему "Термообработка" в разделе "Болезни и вредители", там разносят меня с моими чудачествами в пух и прах. Говорят, только под дулом автомата могут согласиться заниматься этим адским трудом, этим кошмаром. Дедовский метод и прошлый век. По-своему они правы, возразить особо нечего. Не все разносят некоторые просто читают. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 11 годин тому, Термообработчик сказав: ... Почитайте мою тему "Термообработка" в разделе "Болезни и вредители"... Не знаю, може я й не правий, але здається мені, що відкриту вами тему мабуть не варто називати вашою власністю... Мене інколи шокують 'блогери' тим , що називають блоги своїми. Ну, а на сайті такому, як цей, де публікують свої думки сотні відвідувачів , називати відкриту вами тему 'своєю' просто нонсенс. Чи мо' я не правий? Хто допоможе розібратися? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Термообработчик Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 5 минут назад, ДобровоЛ сказал: відкриту вами тему Звичайно. Тим більше, яка вона "моя", коли я навіть видалити її не можу. А таке бажання іноді виникає. Не тому, що я змінив свою думку, а тому що крім нервотрьопки вона мені нічого не дає. Як наприклад нещодавній візит некого Пащенка, який заявив, що я брешу, а матка в термокамері повинна сдохнути або стати трутівкою. Воно мені потрібно, доказувати що я не верблюд комусь там невідомому з інтернету. Та й в черговий раз читати про "аццкій труд, кошмар і дідівський метод" теж ніякого бажання. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 17 декабря, 2021 Share Опубликовано 17 декабря, 2021 2 хвилини тому, Термообработчик сказав: Звичайно. Тим більше, яка вона "моя", коли я навіть видалити її не можу. А таке бажання іноді виникає. Не тому, що я змінив свою думку, а тому що крім нервотрьопки вона мені нічого не дає. Як наприклад нещодавній візит некого Пащенка, який заявив, що я брешу, а матка в термокамері повинна сдохнути або стати трутівкою. Воно мені потрібно, доказувати що я не верблюд комусь там невідомому з інтернету. Та й в черговий раз читати про "аццкій труд, кошмар і дідівський метод" теж ніякого бажання. Так, термокамеру згадую як кошмар,коли кліщ ще тільки почав прогресувати. Так , те зо метод 'біологвшен' то правда, але й ризик позбутися бджіл там чималий. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.