Перейти к содержанию

Переселение пчел в новый улей

Alexandr_Drevomaster

Рекомендуемые сообщения

2 часа назад, Термообработчик сказал:

там разносят меня с моими чудачествами в пух и прах. 

Все ихние доводы какие-то неубедительные.

8 годин тому, Термообработчик сказав:

Термокамеру построили прежде покупки пчёл?   И что мешает ею воспользоваться прямо сейчас?

Термокамеру використовували, коли ще не знали й не мали більш чим обробляти. Обробіть біпіном, він менше вам зробить збитків у рази , чим термокамера! :IMHO:

А свищові матки - то відстой однозначно! Не скупіться на придбання достойної материнки. Від неї на відсотків 90 , а то й більше залежить і розвиток сім'ї, і величина викачаного меду.:please:

9 годин тому, Alexandr_Drevomaster сказав:

Камеры пока нет, планирую сделать после нового года.

Дурна і невдячна затія, навіть вредоносна для бджіл! Сугубо :IMHO:,

бо я  цю процедуру проходив ще в дев'яностих... :dntknw:

7 годин тому, Alexandr_Drevomaster сказав:

Уже начал...

Кстати, такой вопрос: Кашковский рассказывал что была пара(муж и жена), которая проводила обработку в январе( или декабре, точно не помню), они ещё подробную статью напечатали в журнале.   Может знаете о ком речь и где эту статью прочитать можно?

А ви зверніть увагу на час написання та проведення тих екзекуцій. То точно було ще в допотопну пору, коли не мали чим і не знали, як позбутися того кліща. :IMHO:

5 годин тому, Alexandr_Drevomaster сказав:

Все ихние доводы какие-то неубедительные.

Позбудетеся бджіл після першої ж термообробки - одержите повностверджуючі переконання! :rofl:

6 часов назад, Alexandr_Drevomaster сказал:

Вы спрашивали о мнении форумчан. Интересно хотя бы в краце услышать Ваш план действий.

8 часов назад, Термообработчик сказал:

Клещ сыпется и от других обработок. Для этого не надо строить дорогущего оборудования и тратить море времени.

Почитайте мою тему "Термообработка" в разделе "Болезни и вредители", там разносят меня с моими чудачествами в пух и прах.  Говорят, только под дулом автомата могут согласиться заниматься этим адским трудом, этим кошмаром.  Дедовский метод и прошлый век. По-своему они правы, возразить особо нечего.

Не все разносят некоторые просто читают. ;)

11 годин тому, Термообработчик сказав:

...

Почитайте мою тему "Термообработка" в разделе "Болезни и вредители"...

Не знаю, може я й не правий, але здається мені, що відкриту вами тему мабуть не варто називати вашою власністю...:ah:

Мене інколи шокують 'блогери' тим , що називають блоги своїми.  Ну, а на сайті такому, як цей, де публікують свої думки сотні відвідувачів , називати відкриту вами тему 'своєю' просто нонсенс.  :IMHO: Чи мо' я не правий? Хто допоможе розібратися? :dntknw:

5 минут назад, ДобровоЛ сказал:

відкриту вами тему

Звичайно.  Тим більше, яка вона "моя", коли я навіть видалити її не можу.  А таке бажання іноді виникає. Не тому, що я змінив свою думку, а тому що крім нервотрьопки вона мені нічого не дає.  Як наприклад нещодавній візит некого Пащенка, який заявив, що я брешу, а матка в термокамері повинна сдохнути або стати трутівкою.  Воно мені потрібно, доказувати що я не верблюд комусь там невідомому з інтернету.  Та й в черговий раз читати про "аццкій труд, кошмар і дідівський метод" теж ніякого бажання.

2 хвилини тому, Термообработчик сказав:

Звичайно.  Тим більше, яка вона "моя", коли я навіть видалити її не можу.  А таке бажання іноді виникає. Не тому, що я змінив свою думку, а тому що крім нервотрьопки вона мені нічого не дає.  Як наприклад нещодавній візит некого Пащенка, який заявив, що я брешу, а матка в термокамері повинна сдохнути або стати трутівкою.  Воно мені потрібно, доказувати що я не верблюд комусь там невідомому з інтернету.  Та й в черговий раз читати про "аццкій труд, кошмар і дідівський метод" теж ніякого бажання.

Так, термокамеру згадую як кошмар,коли кліщ ще тільки почав прогресувати. Так , те зо метод 'біологвшен' то правда, але й ризик позбутися бджіл там чималий. :IMHO:

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...