Перейти к содержанию

Альо, гараж!

gardener

Рекомендуемые сообщения

18 минут назад, gardener сказал:

понятно одно ,в чём то они не смогли договориться ,Китай тому последствия.

1 хвилину тому, Владимир@ сказав:

понятно одно 

мені би Ваші проблеми:umora:

Только что, gardener сказал:

мені би Ваші проблеми:umora:

та то я так , мне это ровно ) ..мысля пришла ... если бы не Китай сколько бы стоил мёд ...?

2 хвилини тому, Владимир@ сказав:

..мысля пришла ...

не пускайте їх...в голову

Только что, gardener сказал:

не пускайте їх...в голову

Мыслить надо , если думать об одном и том же к старости можно стать очень ограниченным на мысли..( для разнообразия не повредит).

Тільки що, Владимир@ сказав:

Мыслить надо , если думать об одном и том же к старости можно стать очень ограниченным на мысли..( для разнообразия не повредит).

так і я ж про то

просто появилась мысль что Китай сильно уж влияет на всё... и оттолкнулся от этой мысли и пришел к определённым выводам ,выводы сделал и забыл ( вернее галочку поставил ,но оно меня не волнует). Я принимаю реальность такую какая есть , она в принципе не хуже чем 100 или 50 лет назад ,может и лучше в разы.

Сегодня купил сиоми 9... китайская модель андроида ( телефон).. умеют делать ..и самый дешёвый ...цена и качество на высоте..Вот про Китай и вспомнил )

до этого был сиоми 4 ...4 года отслужил верой и правдой .Замечательный телефон.

39 хвилин тому, Владимир@ сказав:

а это всё навивает на мысль ,что не так всё хорошо в Датском королевстве ..или король голый или элита без головы .

Ви там вище можете почитати, ми обговорювали футуристичний прогноз академіка Сахарова. Китай - це робоча (промислова) територія світу. Своя територія у них або загиджена, або забудована. Прогодуватись вони можуть тільки в експансії. Це тоталітарна система. Будь-яка тоталітарна система рано чи пізно гинула, як свідчить історія.

Щодо ковідла, яке звідти пішло, є підстави вважати це біологічною зброєю Китаю. у них зараз немає локдаунів, карантинів. Де воно все поділось? Чому найбільше страждають "конкуренти" - європейські нації, Америка? Можливо вірус не діє на генетику китайців. Можливо вони таким чином хочуть покласти конкурентні економіки, щоб звільнити собі "життєвий простір". Трамп не даремно звинувачував Китай в цій так званій пандемії. 

Тільки що, Владимир@ сказав:

до этого был сиоми 4 ...4 года отслужил верой и правдой .Замечательный телефон.

А чому тільки 4? Що такого в ньому поганого, щоб він не служив далі. Вони програмують зношення, щоб купляли нове. Еппл вже визнали, що в айфона було закладене сповільнення, "не навмисно" :rolleyes:

2 минуты назад, Arius сказал:

Ви там вище можете почитати, ми обговорювали футуристичний прогноз академіка Сахарова. Китай - це робоча (промислова) територія світу. Своя територія у них або загиджена, або забудована. Прогодуватись вони можуть тільки в експансії. Це тоталітарна система. Будь-яка тоталітарна система рано чи пізно гинула, як свідчить історія.

Щодо ковідла, яке звідти пішло, є підстави вважати це біологічною зброєю Китаю. у них зараз немає локдаунів, карантинів. Де воно все поділось? Чому найбільше страждають "конкуренти" - європейські нації, Америка? Можливо вірус не діє на генетику китайців. Можливо вони таким чином хочуть покласти конкурентні економіки, щоб звільнити собі "життєвий простір". Трамп не даремно звинувачував Китай в цій так званій пандемії. 

Так я не углублялся .....сильно Вы..!

Только что, Владимир@ сказал:

Так я не углублялся .....сильно Вы..!

По сути всё сходиться.( очень всё не понятно)..

Вакцина быстро появилась ,это для меня вообще вопрос ...как так можно быстро всё ?...проверять её как минимум лет 5 надо по идее... всё мутно .

немцы бастуют в Германии не хотят прививаться...( поляки потихому воспринимают )

6 минут назад, Arius сказал:

А чому тільки 4? Що такого в ньому поганого, щоб він не служив далі. Вони програмують зношення, щоб купляли нове. Еппл вже визнали, що в айфона було закладене сповільнення, "не навмисно" :rolleyes:

он у меня как минимум рас 100 падал и с разной высоты ,без чехла и защитного стекла , последний рас упал и начала ботарея плохо держать ,часа на два и садиться .( а я не учу польский ,мне он не нужен , переводчиком пользуюсь в основном ,и Гугл картами и польской специальной программой по маршрутам.( дабы не потеряться в незнакомой стране ))

17 хвилин тому, Владимир@ сказав:

Вакцина быстро появилась ,это для меня вообще вопрос ...как так можно быстро всё ?...проверять её как минимум лет 5 надо по идее... всё мутно .

Недавно чув якогось українського чиновника чи експерта, казав, що вакцинувати будуть за принципом "обов'язково-добровільним". Його спитали, як це можливо. Каже, що людина повинна усвідомлювати обов'язковість вакцинуватись, відповідальність перед іншими і т. д. і тому добровільно погоджується. :umora: Також можливе певне обмеження в правах невакцинованих людей, навіть які перехворіли без симптомів.

(я вакцинуватись не хочу ні за яких умов)

34 хвилини тому, Владимир@ сказав:

я не учу польский ,мне он не нужен 

то всьо Китай...

55 хвилин тому, Владимир@ сказав:

Китай сильно уж влияет на всё...

22 хвилини тому, Владимир@ сказав:

немцы бастуют в Германии не хотят прививаться...( поляки потихому воспринимают )

Німці правильно роблять. Є на каналі Дойче Велле фільм, як група німецьких бізнесменів у 2019, ще до пандемії, поїхала в Китай, переймати досвід корпорації Алібаби, налагоджувати зв'язки і тому подібне. Там показувались всі "досягнення" китайців: бомжі з бейджами з qr кодом, камери стеження на кожному кроці, система соціальних рейтингів (слухняний громадянин - високий рейтинг, неслухняний - низький рейтинг і обмеження прав). Німців вразило, як всі, з ким вони спілкувались, і прості люди підтримують уряд і партію. Всі вірять, що влада про них піклується, всі є гвинтиками великого механізму. Німці порівняли це зі своєю країною, де люди не вірять уряду і вважають політиків "нехорошими людьми" :). Ментальність гвинтиків європейцям чужа. Ще там цікавий момент: будівля Алібаби, знімати в середині заборонено, хоча компанія всіляко декларує відкритість. На головному вході якийсь величезний мультяшний пам'ятник, робот не робот, щось незрозуміле. Ще там по місту ідіотські пам'ятники різним технічним досягненням, наприклад 3-4-5-G зв'язку - все це летить у світле майбутнє. Якщо уявити, що вся ця технічна хрінь швидко старіє, ставити такі творіння якось дико, не кажучи вже про їх нульову художню якість.  

Тільки що, Arius сказав:

Якщо уявити, що вся ця технічна хрінь швидко старіє, ставити такі творіння якось дико, не кажучи вже про їх нульову художню якість.  

Тільки-но подумав, що європейська архітектура і пам'ятники нараховують сотні і тисячі років і залишаються цінністю. Як будуть оцінювати робота Алібаби або пам'ятник 3-4-5-G зв'язку через пару десятків років (не кажу про сотні)? Чим ті люди думають? :dntknw:

56 минут назад, Arius сказал:

Будь-яка тоталітарна система рано чи пізно гинула, як свідчить історія

Шось, якось, сумнівно. Скоріше то історія підбріхує. Вона ж обслуговує тоталітарну систему. Отож і каже історія - шо то все попєрєдніки були тоталітарними, но вони загинули, а ми - хароші, ми за свєтле будуще, равєнство і братерство...

4 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

ми за свєтле будуще

хтось тут казав шо його нема, ніби

5 хвилин тому, Arius сказав:

Чим ті люди думають? :dntknw:

так то ж китайці

1 минуту назад, gardener сказал:

хтось тут казав шо його нема, ніби

А ще гурій у раю і зємлі обєтованной. 

Шось я двох чєловєк тут таки не бачу

IMG-4d16ddc126606c22b11598d63fec2ad0-V.jpg

1 хвилину тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Шось я двох чєловєк тут таки не бачу

якшо наряд виїхав. то бум надіятись шо привезуть.

ЗІ А другий хто?

2 минуты назад, gardener сказал:

А другий

IMG-6bdd235db5974ba7bf9af6c97bb04145-V.jpg

20 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Шось, якось, сумнівно. Скоріше то історія підбріхує. Вона ж обслуговує тоталітарну систему.

ну ну, не їли ви печену редьку...

4 хвилини тому, gardener сказав:

ЗІ А другий хто?

вже і Рамштайн викладав, не подіяло :dntknw:

5 хвилин тому, Arius сказав:

ну ну, не їли ви печену редьку...

Запікаєте в духовці, чи в печі?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...