Владимир@ Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 Только что, gardener сказал: і то правда, нахіба ті вулики. Вибирайте шо Вам до душі Были планы покататься года три ,но пчёлы это болезнь ,но хорошая ,тянет .. Решил вернуться к пчеловодству .( буду ездить по зиме на заработки ). Ульи выбрал 8 рамочные ( дадан ,гнездо ) и 145 магазины .. если у меня будете брать мёд по рыночным ценам продам с удовольствием ,даже в подарок сотового мёда лучшего качества вам сделаю ..) 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 декабря, 2020 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2020 1 хвилину тому, Владимир@ сказав: буду ездить по зиме на заработки тут зараз в тренді саме зимовий догляд за бджолами, а Ви - на заробітки 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир@ Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 не знал ...) Пока не особо форум читал , новые тенденции ?) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 41 хвилину тому, Владимир@ сказав: с 1917 по развал СССР. розвал російської й австрійської імперії. бардак й революції в усіх програвших країнах. громадянські війни. вторгнення антанти. війни срср напевно з усіма сусідами . внутрішня боротьба з програвшими сторонами в громадянській й в середині партії. індустріалізація, колективізація ліквідація безграмотності для підготовки світової революції після 2 світової. закупка за сировину технологій заводів й спеціалістів підготовка власних кадрів намагання створити коаліцію перед 2 світовою щоб відсидітись в стані озброєного нейтралітету а після виснаження найбільших гравців почати війну за поширення революції. перемога в 2 світовій й знекровлення самого срср. гонка озброєнь. експорт комунізму в азію африку америку. конфлікт з китаєм. підтримка заходом китаю. домовленості про співпрацю з заходом щоб не воювати на 2 сторони. побудова сировинної економіки на нафті й газі. обвал цін заходом. внутрішня борьба верхівки за місце біля корита . розвал. побудова комуністичною верхівкою капіталізму. тут я зупинюсь. звичайно то все галопом вийшло. но про будьякий період можно більш докладно 1 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 8 хвилин тому, gardener сказав: тут зараз в тренді саме зимовий догляд за бджолами, фігня то. зара в тренді зміна постачальника газу. інтересувались? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 декабря, 2020 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2020 1 хвилину тому, олександр сказав: інтересувались? пока чисто теоретично Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 декабря, 2020 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2020 3 хвилини тому, gardener сказав: пока чисто теоретично за минулий рік спожив 200 кубів, не думаю шо то мені шось допоможе Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир@ Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 6 минут назад, олександр сказал: розвал російської й австрійської імперії. бардак й революції в усіх програвших країнах. громадянські війни. вторгнення антанти. війни срср напевно з усіма сусідами . внутрішня боротьба з програвшими сторонами в громадянській й в середині партії. індустріалізація, колективізація ліквідація безграмотності для підготовки світової революції після 2 світової. закупка за сировину технологій заводів й спеціалістів підготовка власних кадрів намагання створити коаліцію перед 2 світовою щоб відсидітись в стані озброєного нейтралітету а після виснаження найбільших гравців почати війну за поширення революції. перемога в 2 світовій й знекровлення самого срср. гонка озброєнь. експорт комунізму в азію африку америку. конфлікт з китаєм. підтримка заходом китаю. домовленості про співпрацю з заходом щоб не воювати на 2 сторони. побудова сировинної економіки на нафті й газі. обвал цін заходом. внутрішня борьба верхівки за місце біля корита . розвал. побудова комуністичною верхівкою капіталізму. тут я зупинюсь. звичайно то все галопом вийшло. но про будьякий період можно більш докладно Думаю Вы все точно расписали. Смысл только в чём ?? Зачем навязывали эту идеологию ,...мои мысли ...уничтожить средний класс ,всех уравнять ...сделать так что бы на планете была сверх элита и низы ,обслуживающий персонал.( Ваше мнение ?)... сейчас в принципе тоже самое происходит ,только другими методами..( но не будем об этом ). 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 декабря, 2020 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2020 Тільки що, Владимир@ сказав: ...мои мысли ... Ви так до восьмирамочників точно не дійдете 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 декабря, 2020 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2020 то всьо ..... от, кажуть, рік бика настає 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 1 минуту назад, олександр сказал: фігня то. зара в тренді зміна постачальника газу. Самому не смішно? Я ось сміюсь. До речі, не памятаю чи писав. Вторік да я закупив газ щось біля п'яти грв. за куб. Потім ціну почали зменшувати. Там була фішка, при зменшенні ціни я міг не подавати заявку на відчислення коштів з того рахунку, а платити на загальних умовах. По закінченню опалювального сезону у мене залишилось половина котів. Але прийшов рахунок на 15 грв. Я звязався з канторою, і питаю; що то за цінотворення з їхнього боку. Відповідь; так розподілення. Я кажу блін ну ви даєте, я уплатив за доставку, тепер ви ще розподіляєте мої закуплені дрова? Але щоб не мати проблем заплатив я оті 15 гривасів. Цього року не пішов я на цю авантюру. Можливо й зря. Але не бігаю по перону і не кусаю собі лікті. А з отими поставщиками такто ваще вищий пілотаж. Не здеруть за газ, так впарют за доставку. Цікаво те як вони ділять одну трубу? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир@ Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 1 минуту назад, gardener сказал: Ви так до восьмирамочників точно не дійдете дойду ,политика меня интересует что бы понимать и не более, всё равно обычные люди мало что решают( вернее ничего не решают) ,но понимать не помешает. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 4 хвилини тому, gardener сказав: пока чисто теоретично мій інтерес сьогодні зранку тут застряв. https://index.minfin.com.ua/ua/tariff/gas/chernovcy/ там можно й хмельницьк вибрати далі діло не йде. газове опалення в селі й на батьках. такому афєрісту як я і цим інтернетам наступний етап не довіряють батько хоче нанести непоправімий візіт в дешевшу контору лічно. вони там засіли в банку ПУМБ. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 1 минуту назад, Владимир@ сказал: но понимать не помешает. Для чого? Від цього меду більше не буде. Чи скажем отой дядя на халяву нічо не дасть. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир@ Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 2 минуты назад, ded50 сказал: Для чого? Від цього меду більше не буде. Чи скажем отой дядя на халяву нічо не дасть. хотя бы для того что бы не питаться иллюзиями ...Кушать витамины ) 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 декабря, 2020 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2020 4 хвилини тому, ded50 сказав: Вторік да я закупив газ щось біля п'яти грв. за куб. То Ви в кого закупили, в облгазу, чи нафтогазу? 5 хвилин тому, ded50 сказав: . Цікаво те як вони ділять одну трубу? а на трубі окрема фірма сидить Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 Только что, Владимир@ сказал: Кушать витамины А вони що поновлюют нервові клітини? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 декабря, 2020 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2020 1 хвилину тому, Владимир@ сказав: хотя бы для того что бы не питаться иллюзиями ...Кушать витамины ) і скільки від того на їді зекономили? 1 хвилину тому, ded50 сказав: А вони що поновлюют нервові клітини? поки шо бачу - шо навпаки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир@ Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 1 минуту назад, ded50 сказал: А вони що поновлюют нервові клітини? С этим согласен ,но иллюзии тоже к хорошему не ведут.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 Только что, gardener сказал: То Ви в кого закупили, в облгазу, чи нафтогазу? Ні якийсь постачальник в виді однієї особи. Цього року той самий пропонував. Але у мене був напряг з баблом. А коли бабки появились то було вже пізно. Вони дали вікно двунедільне на закупку. з 15.09 до 01.10. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир@ Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 1 минуту назад, gardener сказал: і скільки від того на їді зекономили? энергию сэкономил 100%а вот в каком эквиваленте по колориям не считал .) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 2 минуты назад, Владимир@ сказал: но иллюзии Оооо іллюзії. В нас конкретний іллюзіоніст. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 декабря, 2020 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2020 Тільки що, Владимир@ сказав: энергию сэкономил 100% ну...якщо економія енергії 100%, то й їсти тоді зовсім не треба. Клас 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 Только что, gardener сказал: то й їсти тоді зовсім не треба. Та да видно не збрехали напісателі біблії, про манну. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
олександр Опубликовано 13 декабря, 2020 Share Опубликовано 13 декабря, 2020 12 хвилин тому, ded50 сказав: А з отими поставщиками такто ваще вищий пілотаж. Не здеруть за газ, так впарют за доставку. Цікаво те як вони ділять одну трубу? ніяк. й нічо в них нема тіки печатка , орендований стіл й бухгалтера. я чо в це заінтересувався тєорєтікой? знакомий юрист знакомого занімається документами на багатоетажки. підключення до електромережі там виявилось дешевше, й каже що вродь з газом теж мож щось мутити. взнав я в пятницю більш ніц не знаю. до юриста йти общатись не хотю, грошей жаль 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.